Motoaku laetuse kontroll

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Motoaku laetuse kontroll

Lugemata postitus Postitas will111 »

Jah, eks ma seda ju rääkisingi...selle vahega, et ei toonud välja konkreetseid numbreid. Selle põhjusega, et päriselus on need vahel siiski ka natuke erinevad kui need nö. "standardväärtused" mis välja tõid, kasvõi sellesama temperatuuri tõttu. Mina olen mõõtnud nö. täislaetud aku pinget tavaliselt kuskil nii tunnike peale laadimist. Kahtlased akud enamasti kaotavad muidugi juba selleks ajaks päris suure portsu, aga kui aku on näiteks 12h peale täislaadimist kukkunud a'la alla 12 voldi siis võib ikka üsna kindel olla, et selle naha päevad on loetud. Kui on kuskil 12.5v peal siis aga veel täiesti kasutatav. Selline on minu isiklik kogemus.

Igatahes point oli mitte täis ja tühjaks laetud aku võrdlemises, vaid korras ja mitte enam korras aku võrdlemises. Mittekorras aku lihtsalt ei hoia enam hästi pinget, olgugi, et ühtegi tarbijat taga ei ole. Muidugi mõõta võib ka pingelangu käivitamisel, eks see annab samuti üsna hea ettekujutuse aku siesukorrast

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”