Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Nozzu, ei see oli naljaga pooleks no ütleme, et mina oleksin maksnud max 1500e, aga kuna mina ei ostnud ratast siis see pole tegelikult üldse oluline. tegelikult mulle tundub ka päris okei, vähemalt visuaalselt ja arvestades selle masina vanust. endal oli kunagi ammu vist kas teine või kolmas ratas kle500, mis maksis küll tunduvalt vähem kui 1200e ja oli ka veel tunduvalt vanem, kuid sõitis sellegipoolest ilma igasuguste investeeringuteta minu käes kuskil aasta ja teadaolevalt sõites veel hiljemgi edasi. lihtsalt eriti fun ei olnud ja metsas polnud sellega ka suurt miskit teha ning kohe ostmise päeval ja koju sõites (ostsin üsna oma kodukoha lähedalt) sai ühe kruusatee meeletus porilombis pimedas korralik külg maha pandud...otse lombi põhja
seda halli sitta ei saanudki enam kunagi igaltpoolt vahedest kätte. aga loodetavasti sul läheb palju paremini ja nii sügavale sita sisse selle pilliga ei sukeldu
PS. see pliiats trikk on päris huvitav, peab ka kunagi proovima
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.