Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Jesper kirjutas: 22 Sept 2021, 00:45

Sul on siduri reguleerimiskrae suht kaugele välja keeratud, enne suuremat lammutamist proovi seda väheke sissepoole timmida ja vaata, kas tekib tühikäik.
image.png

Üldiselt võrreldes asfaldiratastega käivadki mammutite tross-sidurid raskelt, ma ka õlitasin ja möllasin ning panin isegi uue trossi, aga kasu oli marginaalne ja harjutasin end lihtsalt nimetissõrme asemel keskmise näpuga tirima. Muidugi üle vaadata võib ikka, aga mingit imet sealt tõenäoliselt oodata pole.

Novot, raju! Tänud, Jesper! On ikka mehi, kes vaatavad rattale peale, leiavad kohe vea ning oskavad ka ravi määrata.

Tõtt öelda oli enda tegevusplaan kah umbes selline, et alustan siduri sättimist ülevalt heebli juurest (ainutl ma polnud veel aru saanud, kas pean kruvi sissepoole või väljapoole keerama). Kui sealt kruttides tulemsut ei saa, proovin alt siduri juurest mutrid lahti keerata ja trossi järgi anda. Ja kui ka see ei aita, siis trossiõli. Ja kui ka see ei aita, siis uus tross.

A nagu nüüd tean, siis raske sidur ei ole mitte hälbimine normist vaid norm. Seega liig palju närveldada pole vaja selle pärast. :bsmile:

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”