Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 298 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Ma ei tea, kas see on nüüd natuke liiga ilmselge jutt aga ma sõnastan selle korra läbi.
Esindusest saad reaalselt selle jupi, mille tehas tarnib ehk siis selle tootja tehtud, kes parasjagu valmistajatehasele alltöövõttu teeb.
Üldiselt on see hea jupp. Lihtsalt arusaadavatel põhjustel kallim, kui nn B-osa.
Depooga otseselt kogemust ei ole aga võib olla mõni margiesindus müüb kõrvalt B-osasid ka.
Streetmoto jt müüdavad B-osad on tihti väga head. Näiteks DID'i veokett, mis maksab 50 EURi vähem kui esinduses või EBC siduriketaste komplekt, mis kah stiilis 100 EURi odavam, on minu arvates väga hea kvaliteediga. Ja kui aus olla, siis KTMi keti tarnija ilmselt ongi Regina, RK või DID. Nii et sisuliselt saad sama või sarnase asja aga odavama hinnaga.
E-bays saad nii A-, B-, C- kui F-varuosasid. Kogemuse pealt oskad juba hinnata, mis müüjaga tegu aga väike loto on alati mängus.
Üldiselt on Eesti motopoodide hinnad head. Nad peavad ju ka E-bay jmt värgiga konkureerima.
Ja spidotrosse ma olen lambikatelt E-bay müüjatelt 15 euriga ostnud ja olen ka rahule jäänud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.