Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 931
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Täitsa tore mõte. Proovisin,
Spido tundub korras olevat. Näpuga trossi kerides sain 20 km/h kätte ja läbisin 100 meetrit.
Akutrelliga ei hakanud jamama. Mis seal ikka.
EDIT:
Nüüd vist polegi muud teha, kui peaks ratta alt kiskuma ja sellele teole otsa vaatama. Noh, nagunii tahaks ju ka amorditorusid kätte saada. Oleks üks tegemine.
Aga nüüd olen järkjekordse probleemi enda jaoks mõelnud - ei tahaks ratast alt ja amorte lahti keerata ilma et mul oleks momentvõti poltide õige tugevusega tagasi kinni keeramiseks. A selle momentvõtme valimine on paras peavalu. Juba vahemik: Clymer annab N.m vahemiku 5 - 275 Nm-ni. Sellist võtit vist polegi, mis taolise vahemiku ära kataks. Või kui on, maksab see pool ratta soetushinnast. Ja see ei sobi. Või kui. siis on need paarikümne eurosed varred millel mõõtkava 0 - 300 peal - a need, nagu siin keegi ütles, on täiesti kasutud. Miks, oh miks?
Teiseks...millise firma momentvõtit ma saan usaldada. Hea küll, AliExpressist vms. kohast ei telli, selge. Handymanist kah mitte. Aga kui Stokker müüb, siis on juba OK? Ja kas võtta 1/4 või 1/2 võti. Pfff...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.