Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas Jesper »

laurikaks kirjutas: 05 Nov 2021, 17:21

See mudugi eeldab kogemuse tekkimiseks mitmete 'pehmeks ja pool pööret tagasi' keeramiste tegemist.

Nojah, eks sellega on nii, et pessimistid kipuvad olema veidi paremini informeeritud endised optimistid - ma näiteks arvasin, et krossika õlipunni pingutamine on kenasti käe sees, mitmeid kümneid kordi tehtud asi, kuni tuli aeg see võrr maha müüa ja pmst juba käte löömise järel soovis ostja, et ma talle näitaks, kuidas õlivahetus käib. Noh näitasin siis, endal samal ajal muidugi pudrumulk jahvatas, kui lihtne see on, kuni hajameelselt viimast pingutust tehes hopsti karterist keermed maha tulid. Kunde muidugi kadus selle nalja peale täpiks horisondil ja mina jalutasin järgmine päev nukralt 50€ maksvat spetsmõõdus helicoili komplekti tooma :wack:

Ja isegi kui midagi katki ei lähe, siis näiteks USD amort on võimalik prillidest omaenese tarkuse ja tunnetusega ilusti nii loperguseks pingutada, et ta enam ööd ega mütsi ei amortiseeri. Vahe oli stiilis 20Nm asemel 40, kui mu mälu mind ei peta. Oma lolli aruga arvasin juba et soh, keerasingi asja simmerite vahetusega pekki, kuni pärast rahunemist manuali täpsemalt uurima hakkasin.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”