Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 931
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Nagu arvata võis ja tunda oli, ongi lenks kõver.
Silmajärgi ei saa arugi, aga kui lauale paned, on näha.
Keskmise osa vastu lauda vajutades, kerkib üks ots üles, samal ajal teine on kenasti vastu lauda.
Samuti, lihtsalt lauale asetades, on näha, et ühelt poolt on keskmine osa üles kaldunud. Sirge lenksu puhul peaks kogu keskmine osa ühtlaselt vastu horisontaalpinda olema.
Lenksu osas oskab kah keegi äkki nõu anda. Nimelt tahaks võimalikult originaalile lähedast. Noh, et ei peaks hakkama midagi ümber kaabeldama.
KLR-i originaallenksu mõõdud on:
Laius: 810 mm
Tõus: 75 mm
Keskosa laius: 205 mm
Tagasipaine: 100 mm
Niipalju kui ma foorumeid lugenud olen, vastab neile mõõtmetele kõige täpsemalt: Pro Taper ATV high lenks.
Jama aga selles, et seda konkretset Pro Taperit siin keegi ei müü.
Starmotol on küll päris muljetavaldav valik Protapereid aga seda konkreetset ma ei leidnud, kui seda nüüd just mingi teise nime all ei pakuta.
Äkki keegi, kes lenksudes paremini orienteerub kui mina, oskab suunata, kust ma selle ATV high saaks või mingit vastavat alternatiivi soovitada.
Silmajärgi ei saa arugi, aga kui lauale paned, on näha.
Keskmise osa vastu lauda vajutades, kerkib üks ots üles, samal ajal teine on kenasti vastu lauda.
Samuti, lihtsalt lauale asetades, on näha, et ühelt poolt on keskmine osa üles kaldunud. Sirge lenksu puhul peaks kogu keskmine osa ühtlaselt vastu horisontaalpinda olema.
Lenksu osas oskab kah keegi äkki nõu anda. Nimelt tahaks võimalikult originaalile lähedast. Noh, et ei peaks hakkama midagi ümber kaabeldama.
KLR-i originaallenksu mõõdud on:
Laius: 810 mm
Tõus: 75 mm
Keskosa laius: 205 mm
Tagasipaine: 100 mm
Niipalju kui ma foorumeid lugenud olen, vastab neile mõõtmetele kõige täpsemalt: Pro Taper ATV high lenks.
Jama aga selles, et seda konkretset Pro Taperit siin keegi ei müü.
Starmotol on küll päris muljetavaldav valik Protapereid aga seda konkreetset ma ei leidnud, kui seda nüüd just mingi teise nime all ei pakuta.
Äkki keegi, kes lenksudes paremini orienteerub kui mina, oskab suunata, kust ma selle ATV high saaks või mingit vastavat alternatiivi soovitada.
Viimati muutis Nozzu, 20 Nov 2021, 23:41, muudetud 1 kord kokku.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.