Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

cossie kirjutas: 21 Nov 2021, 11:02
Ole ettevaatlik selle "vana hea delboyga". Ta siin vahepeal ÕPETAS (how to....) kuidas tsiklil (busa) jahutusvedelikku vahetada: Mootor kuumaks, kuumalt vedelik välja!!!! Destilleritud vesi sisse, lased käia, kuni ventikas teeb 3 tsüklit!!!!! (Siis pidi hea olema) Ja niimoodi 3 korda, kõik kuumalt!!!! Debiilik ma ütlen :D Rääkimata vasemäärdest tsikli piduriklotsidel ja muud lollused. Ta on suva jorss, kes teeb garaazis asju (nagu enamus meist), aga ta ütleb seda tehes: "vot niimoodi peab tegema". Me kasutame kõik garaazis vahest küsitava väärtusega töövõtteid, aga seda ei pea filmima ja rääkima et nii käibki :D

Ühesõnaga amatöörmehhaanikutel, nagu tema vaatajad üldjuhul on (sina ja mina kaasa arvatud) võivad neid videosid vaadates suure sita kokku keerata või endale tõsiselt viga teha. Kindlam on jälgida tehase manuali

Screenshot_20211121-110048_YouTube.jpg

Mhmh, tean jah, et Delboy kipub vahest muda ajama. Sestap postitasingi selle konkreetse, tema poolt toodetud õppevideo siia. Tema videos näidatud kahest torust seal driverit ma ehitama ei hakka. Leidsin paar videot, mis näitasid, kuidas amordi ümber mässitud teibiga zimmeri paikka saab toksida (nagu keegi siit paar lehte tagasi ka soovitas(siis ma ei saanud täpselt aru, kuidas)) ja see teibirulli variant tundub tõhusam ja lihtsam.

Aga selline küsimus, et kas nende, amorditorude all olevate poltide lahtikeeramiseks (saan aru, et nende lahti keeramiseks oleks vaja hästi kiiret ja jõulist liigutust, et need koos selle sisemise varda/puksiga koos pöörlema ei hakkaks) võiks kasutada akutrelli? Või on mingi põhjus, miks selleks kasutatakse elektrilist kruvikeerajat ja mitte akutrelli?
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”