Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

yeekim kirjutas: 22 Nov 2021, 12:11
Nozzu kirjutas: 22 Nov 2021, 11:23
.....

Aga selline küsimus, et kas nende, amorditorude all olevate poltide lahtikeeramiseks (saan aru, et nende lahti keeramiseks oleks vaja hästi kiiret ja jõulist liigutust, et need koos selle sisemise varda/puksiga koos pöörlema ei hakkaks) võiks kasutada akutrelli? Või on mingi põhjus, miks selleks kasutatakse elektrilist kruvikeerajat ja mitte akutrelli?
Nagu Sa ise kirjutad, on vaja kiiret ja jõulist ESIMEST liigutust, et lkeere lahti tuleks, selmet' sisemine toru kaasa hakkaks liikuma.
Vanasti kasutati ka puidust harjavarre trikki.

edu
Mhmh, mõtlesingi, et selle esimese kiire saabki trelliga. No Motardi rait ültes, et tema kasutab elektrilsit kruvikeeriajat, et ilma pole mul lootustki.
Aga....kas sellest harjavarrest ei saaks mööda selle nõkuga, et murraks selle alumise poldi lahti veel enne seda kui amordi pealt avan? Noh, mõte selles, et amordi vedru avaldab pinget sellele torule ning see ei hakka ringi käima?

Või olen ma amordi ehitusest valesti aru saanud ja tegelikult amordivedru sellele sisemisele pulgale survet ei avalda?
Viimati muutis Nozzu, 22 Nov 2021, 14:56, muudetud 1 kord kokku.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”