KTM 350 Rally
-
Teema algataja - Postitusi: 2276
- Tänanud: 249 korda
- Tänatud: 611 korda
Re: KTM 350 Rally
Nojah, esiteks pole olemas sellist marki kaamerat nagu "mingi". Keegi oleks pidanud ühe konkreetse ostma. Endale selgeks tegema. Katsetama, mis pildikvaliteet on, kas tsikli külge kinnitatuna üldse jääb midagi peale, sest see kivide otsas sõitmise vibra on räme. Siis on sellele voolu vaja, kui vool ära kaob, on vaja jälle midagi teha, et see ellu ärkaks. Mälukaardid surevad ja põruvad pesadest välja. Halval juhul on ostetud kaamera vilets, tagasi esimesse ruutu. Ainuke reaalne lahendus on minna GoPro poodi ja osta mis vaja, sest sellega on inimestel kogemusi ning see siiski suht suure tõenäosusega töötab ning delegeerida sellega töötamine kellelegi teisele, kes siis iga hommik vaatab, et kõik oleks ikka sisse lülitatud ja mälukaardid tühjaks tehtud jne. Minu eelarve ei ole selleks piisav 
Muidu mõned külili vajumised olid, aga ei midagi erilist. Tervisemuredest põhiline, millest keegi sulle ei räägi, aga mille all kõik kannatavad (hoolimata igasugu peenetest sadulatest jms) oli see: Ma tegelt tahtsin nn "pampersiga" jalgrattapükse proovida, aga kodus ununes ära ja kohapeal polnud jälle enam aega Decathloni minna.

Muidu mõned külili vajumised olid, aga ei midagi erilist. Tervisemuredest põhiline, millest keegi sulle ei räägi, aga mille all kõik kannatavad (hoolimata igasugu peenetest sadulatest jms) oli see: Ma tegelt tahtsin nn "pampersiga" jalgrattapükse proovida, aga kodus ununes ära ja kohapeal polnud jälle enam aega Decathloni minna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.