Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Nozzu
Teema algataja - Postitusi: 933
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 440 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Eks oleneb. Kui ma nö. päriselt, töö pärast filmin ja töötlen, siis võtab rohkem aega. Siin aga nagu näha on, enne filmimist meiki ja soengut ei teinud. Garaazhi ei koristanud, isegi õllepurki ei pannud laualt ära. Piinlik, aga nii on.laurikaks kirjutas: ↑17 Veebr 2023, 15:56Teemaväline küsimus: kui palju lisaaega võtab kogu selle spidomeetri vahetamise (või ükskõik mis muu töö) juures filmimine? Enne filmimist meikimine/soeng, pidevalt kaamera asukoha valimine, ühe käega mutrite keeramine (sest teises käes on kaamera), pärast kogu selle materjali üheks mõistlikuks asjaks kokku panemine? Ja kas eeldatav publik on Sina ise mõne aasta pärast või youtube?
Kaamera ja selle asukohaga on nii, et kui enne võte läbi mõelda ja vajalikesse kohtadesse kaamerad üles seada, läheb lihtsamalt. Kas jätad kaamerad lindistama ja pärast valid plaani või siis paned vajalikul hetkel vastava kaamera filmima.
Ühe kaameraga, niimoodi nö. puusalt filmides nagu see video tehtud on, on jah jebimist. Et kuhu see kaamera nüüd selle võtte jaoks panna, kuidas hoida. Noh, vaatad läbi live view ja katsud otsustada. Lihnte oleks panna kuskile üldpilti võtma ja unustada. Aga noh, plaanivahetused ehk kaamera lähemale toomine, annab videole juurde.
Ehk siis jah, ma pakun, et kolmandiku lisab ajale see kaameraga vehkimine juurde.
Nüüd mis montaazi puutub, siis selline kuldreegel, mida olen täheldanud, et üks minut valmisvideot võtab umbes üks tund montaazi. Aga see on siis, kui on mitme kaameraga võetud ja peab faile valima jne. Niimoodi ühest kaamerast lihtsalt valida ja kokku panna...noh, see 10 minutit videot võttis vast kolm tundi monteerimist.
Eeldatav pulbik, tead...nende oma sõiduvideode puhul...noh, mida vähem neid vaatavad, seda parem
Ehk siis mul ei ole mingit ambitsiooni juutuuberiks hakata ja seetõttu ka ei pungesta nende videodega. Aga niimoodi, rattapäevikus on need ehk omal kohal.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.