NOLAN kiivrid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: NOLAN kiivrid
Hr.Nõel, mis kiivri ostsid, et N84 uued visiirid said? Ega omet N84 ei maksa 54€?
Mitte 54 vaid 57 eur. Täpselt , N84 kogu visiiri sarjaga. Aga tal neid eriti palju seal polnud enam. Kodus veendusin et mu vana kiiver on ühe numbri võrra suurem. Kui hellasin ja küsisin vahetuse võimalust, siis suuremat tal polnud. Nii et pohlad. õhema sukaga on täitsa kunn.
Sai ka täna Loodusinvestis käidud uurimas ja langsin ka reklaami ohvriks. Poest sai väljutud Nolan N85 käe otsas
Sai ka oma naise vana Nolan uue ja väga hea hinnaga Nolani vastu vahetada.
Kiirustage kel kiivrisoov, selliste hindadega on lett varsti puhas
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kas visiire ja pinlocke oli ka soodukaga saada?
Loe mõned postitused tagasi minu komentaar läbi ja saad asja selgeks. Läksin ju täpselt sama jutuga sinna.
Ja tulingi uute visiiridega poest välja, ilma soodukata ja uus kiiver anti kaasa. Nii lihtne see ongi.
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Mina tahaks jälle Loodusinvesti (või siis Nolani) kohta negatiivseid sõnu öelda: ostsin sealt uue kiivri Nolan N83 Shadow. Kiiver oli hea ja mugav. Ühel sõidul tuli kruvidest lahti ja kadus ära vasakpoolne visiirikinnitus (kruve polnud ma kordagi ise näppinud). Läksin selle väikse murega Loodusinvesti poodi, aga aidata nad mind ei saanud, ka tellida ei saavat seda vidinat. Sellise väikese varuosa pärast saigi pea uus kiiver kasutuna riiulisse jäetud. See oli hea mitu a tagasi, aga mõruda meki jättis see siiski mulle Nolanist. Seega enne uue kiivri ostmist uuri alati kas sellele ka varuosasid saada on.
Tartus müüs varem Motohoov ka Nolanit, praegu ei tea kas tegelevad (võib küsida). Kui mul oli vaja oma N102-le tellida varuosi siis öeldi, et saab. Hind ja tarne olid head. See oli aasta kaks tagasi, seega ma ei tahaks uskuda, et teistele nolanitele varuosi ei saa. Võib olla ei olnd Loodusinvestil võimalik tol ajal või ei viitsitud tegeleda aga varuoasi peaks saama.
Tervist! Mure Nolani N103 kiivriga selline, et kipub vihmaga sõites vett visiiri ja pinlocki vahele laskma. Kui keegi siinsetest kasutajatest on sama probleemi üritanud likvideerida, siis võiks ka kajastada tsipa mida on teinud.
Ise olen pannud miskit pehmendusega teipi visiiri kinnitusmehanismi ette suurematesse vahedesse, et piirata vee sissepääsu sõidutuulega aga siiani veel tulemuseta .
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Tõstan vana teema ülesse, kuna natukene infot vaja. Kasutasin siiani Nolan N 103 mudelit. Olen Nolanit pikki aastaid kasutanud ja nüüd plaan uus kiiver soetada ja samuti vaatan Nolanit. Küsimus selles, kas valida Nolan N 90-3 või N 100-5? Väike probleem ka kiivri mõõtudes. N 103 oil suurusega M aga näiteks N 90-2 suurusega L on veidi väike. Sain korra proovida ka N 100-5 ja see oli XL suurusega täitsa paras. Siiani pole leidnud kauplust, kus oleks kõiki neid mudeleid kohapeal korraga pakkuda, et saaks neid mudeleid näppida ja proovida. Netist saaks küll tellida ja mittesobivuse korral tagastada aga see on piisavalt ajakulukas. Ootan kasutajate kogemusi ja palun mitte pakkuda, et osta parem Shubert vms. Tahaks infot ikka nende Nolan mudelite kohta. Hea oleks, kui kellelgi oleks omal olnud võrdlusmoment nende kahe kiivrimudeli vahel.
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
https://www.motonet.ee/et/toode/4015315 ... tav-kiiver
nolev kirjutas: ↑25 Veebr 2023, 15:07Tere
Tõstan vana teema ülesse, kuna natukene infot vaja. Kasutasin siiani Nolan N 103 mudelit. Olen Nolanit pikki aastaid kasutanud ja nüüd plaan uus kiiver soetada ja samuti vaatan Nolanit. Küsimus selles, kas valida Nolan N 90-3 või N 100-5? Väike probleem ka kiivri mõõtudes. N 103 oil suurusega M aga näiteks N 90-2 suurusega L on veidi väike. Sain korra proovida ka N 100-5 ja see oli XL suurusega täitsa paras. Siiani pole leidnud kauplust, kus oleks kõiki neid mudeleid kohapeal korraga pakkuda, et saaks neid mudeleid näppida ja proovida. Netist saaks küll tellida ja mittesobivuse korral tagastada aga see on piisavalt ajakulukas. Ootan kasutajate kogemusi ja palun mitte pakkuda, et osta parem Shubert vms. Tahaks infot ikka nende Nolan mudelite kohta. Hea oleks, kui kellelgi oleks omal olnud võrdlusmoment nende kahe kiivrimudeli vahel.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 41 korda
Kui neil koduleht paska ei puhu siis Motonetis väidetavalt Tallinnas peale N90-3 XL suuruse peaks kõiki N90-3 ja N100-5 suurusi vähemalt üks kohapeal olemas olema.nolev kirjutas: ↑25 Veebr 2023, 15:07Tere
-
-
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 53 korda
- Tänatud: 87 korda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.