Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas will111 »

:lol: tippfoorumijumal on rääkinud, ootasin juba pikisilmi millal esimene selline tuleb ja sõna võtab...siin foorumis neid isasid ja jumalaid ikka vähe ei ole. igal alal, igas teemas ja igal juhul roomab kuskilt keegi välja, kellel on vaja ennast kehtestada ja lihtsalt täiesti tühja targutada. lisasid oma postiga siia nüüd midagi willist targemat, tunned end jube uhke ja vägevana?

minul on kokkuvõttes täiesti savi, kas või kes mind kuulab või ei kuula. kedagi sunniviisiliselt end kuulama ma justkui ei sunni ja sellest ei muutu ka mitte midagi. annan siin nõu lihtsalt heast tahtest ja nendel teemadel, millega ma ise peaaegu igapäevaselt tegelen. aga huvitav on vaadata kuidas nii palju on ork perses kibestunud ja elus pettunud vanamehi, kes ise ei ole teinud mitte midagi, ei oska teha mitte midagi, ei saa aru mitte millestki...peaasi, et saaks kellegile ära panna ja sitasti öelda ning maha teha. palju õnne tort, said südamelt ära öeldud, hakkas parem? loodame, et hakkas, järgmise korrani :wack:

tsikli amorte teen ma keskmiselt ühe jooksu kuus, päris regulaarselt ja nii juba päris mitu aastat. kui mõne jaoks on see "ma arvan" või "tõenäoliselt" siis olgu nii :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”