Aidake leida pädev esiamordi hooldaja/remontija.

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Re: Aidake leida pädev esiamordi hooldaja/remontija.

Lugemata postitus Postitas indumen »

Hetke seis on see et mõlemad regulaatorid on kõige miinuse pool mis olla saab, ja ei liigu õigesti alla ega ei tule ka üles, kui peale keerata siis ainult võimendub olukord, puupakk on veidi lihtsalt olukorra ilmestamiseks aga tallinna tänavatel peaks jah proteeside tellimuse ka sisse andma juhul kui nii "kõik kinni" sõita :P

Minu enese harimine algas omal ajal siit videost

millele järgnes hulgim Dave Moss selgitusi ja tutoriale.
Võrdlemisi kalli lisa juures peaks reguleeritavus kindlasti parem olema, kui oleks ostust alates olnud selline seis ei oskaks paremat tahta võibolla, aga nüüd on isiklik võrdluspunkt sellest olemas ja asja uurides isegi kasvanud arusaam et kuidas asi peaks toimima :) hetkel kokkulepped saavutatud ja vaatame mis targemad oskavad kosta selle peale. Lootus sureb viimasena, loll kes lohutust loodab olen ma nagunii :P

Edit: Ratas korras ja sõidulust parem kui varem, kõik kummardused Vugtec härradele.
Kaasa antud ka palju häid soovitusi ja tuleviku plaane ka rooliamordi vaatest. (w) (w)
98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”