Trahv Läti kiiruskaamerast

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Trahv Läti kiiruskaamerast

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

M.T. kirjutas: 12 Sept 2024, 20:49
Kuidas saab tahtmatult fotosessioonil osaleda? Kui teadlikult kiirust ületada, tahtmatu kiiruseületamine tundub natuke absurdimaiguline, siis saabki omal soovil ju fotomälestusi.
Täna küsimast. Selgitan: piisab sellest, et su tähelepanu vaid korraks hajub (ma tean, tundub uskumatu aga see on siiski võimalik), ümbritseva järgi näeb kõik nii välja nagu iga teine kilomeeter maanteed põldude vahel ja nii sa gaasi keeradki. Tsikliga ei võta väga aega, et 50 pealt 83-ni kiirendada.

Arvestades, et mul sõber, kes pm keset ööd ja liikluseta tänaval ei lähe ka jalakäijana üle tee niikaua kui fooris põleb punane tuli, sai sealt samast kohast autoroolis trahvi siis ma usun, et sellel kohal on tõsiselt võetav trahvipotsentsiaal ja seetõttu seal see kaamera ongi.
Tänaseks peaks igal minimaalselt informeeritud täiskavanul teada olema, et enamus kiiruskaameraid ei täida neile pandud ülesannet ja on eelkõige riigikassa täitmise vahendid. Ainuke võimalus tahtmatuid kiiruseületajaid (ma tean, pole olemas) mitte karistada on keskmise kiiruse kaamerad.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”