KTM 350 Rally

Kasutaja avatar

Teema algataja
Jesper
Tänanud: 249 korda
Tänatud: 611 korda

Re: KTM 350 Rally

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Kompassi osas oli mul küll ettevalmistuse puudujääk, kuigi teadsin seda ette, aga ei aimanud probleemi mastaapi - nimelt kui Hellasel oli kompassi järgi navigeerimist minimaalselt, siis Dinaricul oli ikka iga päev mõni lõik sees, mis seda kasutas. Mul aga kompassi lenksul pole, eelkõige selle vidina kõrge hinna tõttu: https://f2r.pt/product/ico002/ , noh, lõpuks ikka kuidagi sai hakkama, aga aega kulus uhkelt. Teise asjana, kuna palju oli kiirusepiiranguga lõike (tavaliselt 5-10 verstane asfaldijupp kahe maastikulõigu vahel), siis oli üsna ebamugav jälgida korraga kiirust ja läbitud distantsi - need on olemasoleval tripil küll mõlemad olemas, aga mitte korraga ekraanil, ehk tuleb koguaeg nuppu klikkida. Seetõttu tegin tihti nii, et valisin mingi "turvalise" kiiruse, stiilis 60 alas 54 km/h ning vahetasin näidu distantsi peale, mis tegelikult on ajaliselt päris suur kaotus, päeva peale tuleb 20-30 minutit. Jällegi, Hellasel oli see veidi väiksem probleem.

Ehk siis enne järgmist korda tuleb süda kõvaks teha ja see sekundaarne tripmeeter ikkagi ära osta - kuigi ma ei käi nendel sõitudel hüper-võistlusliku meelelaadiga, siis iga päev lihtsalt kümneid minuteid maha visata on ka nagu lollus, eriti kui vahe liidritega ei ole tegelikult eriti suur (selline 2-3h klassist, olenevalt päeva pikkusest).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”