Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 30 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Ma ise käin ka igapäevaselt Ülemiste City kõrval tööl ja aegajalt satun mootorratast parkima Selveri, tervisekeskuse vms juures. Minu kui pisikese mutrikese sõnum Mainor AS esindajale võiks olla, et Playtechi, Nortali jt majade ees võiks kuidagi ju lubada mootorratastel kõnniteel parkida. Mina pole küll näinud seal parkimas mootorratast, mis poleks jätnud ruumi jalakäijatele või kuidagi jalus kellelgi oleks. Ja kui ma näeks nahaalselt/hoolimatult pargitud tsiklit, pole mul probleem see ümber lükata.Piipz kirjutas: ↑Eile, 15:15Nüüd vastas. Kolm kirja läks järjest junk maili.
Oleksi sinna jäänud, kui ma poleks viimast kirja saatnud mõnedele juhatuse liikmetele eraldi.
Seega nüüd järgmine reede saame nendega kokku ja räägime juttu. Üks neist on ise ka mootorrattur.
Ühesõnaga hetkel on asi pigem nagu positiivset nooti.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Vt, et valet ratast ümber lükkama ei satu. Minu ratta ümber lükkamine näiteks põhjustab enamus lükkajatele väga tugeva ja ootamatu allergilise reaktsiooni

Sellise avaldusega siin foorumis esinemine on omaette tase.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.