ebayst ostmine.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

isonts
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isonts »

järele tuleb ka minna see ei ole just kõige odavam..
Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

Kuule schanzez, rahune maha! Enne küi küsid, kuidas sa müüja käest raha saaksid, võiksid tutvuda oksjonikorraldamise reeglite- ja tingimustega. Kindlasti jahutaks sinu elevust ka see kui tutvud rubriigiga "lõppenud oksjonid". Seal on näha, mis hinnaga rattad lõpuks müüdud on. Sina vaatad praegu alghindasid ja ei saa öösel magada, sest nii palju märgasid unenägusid korraga ei ole lihtsalt tervislik! :) Uuri asja!

terv, sokk
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Ebay alghindest ei tasu tõesti väga ekstaasi sattuda. Esimesi kordi seda kasutades kipub seda juhtuma, aga eks reaalsus kallab siis jääd mütsi sisse.
Ma pole küll nii suuri asju nagu tsikkel ebayst ostnud, aga ka väiksemate (ja odavamate) asjadega kehtib sama.

Nimelt hakkab hind kujunema tavalislet viimase päeva viimastel tundidel ja paari asjaga olen sõda pidanud ka lausa viimase minutini ja hind oli selleks ajaks alghinnast tõusnud u 40x
Müüjal on kasulik panna madal alghind, kuna alghinna pealt võtab ebay müüjalt väikset tasu ka. Niiet kui võiduajamise lõpuni on veel kasvõi üks päev on veel VÄGA vara teha järeldusi lõpphinna osas. Sellised siis minu kogemused tagasihoidliku 30 ostutehingu puhul. Müüa tahaks ka proovida.

Aga kui hinna taga pole kirjas "reserve not met", siis müüja on kohustatud
(nii palju kui see ebay võimuses on) müüma selle hinnaga nagu hind tõusis, see siis on madala alghinna risk. Seega müüakse madala alghinnaga väärtuslikud asjad pea alati reserv hinnaga (mida ostja muidugi ei näe), aga kui see on ületatud, tekib hinna taha kiri "reserve met"ja sa tead et hind on müüaje siduv.

Kk
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas schanzez »

nt see http://cgi.ebay.de/HONDA-NSR-125-R-Unfa ... dZViewItem

siin kirjas et "Unfall" see tähendab vist kukkumist, aa kas need pildid on enne kukkumist tehtud või?. sest piltide peal ei ole küll ühtegi jälge kukkumisest, oksjoni lõpp saabub ka kohe ja hind ei ole ültse soolane

Ja kust saab vaadata lõppenud oksjoneid
Kasutaja avatar

sokk

kalle kirjutas:
Nimelt hakkab hind kujunema tavalislet viimase päeva viimastel tundidel ja paari asjaga olen sõda pidanud ka lausa viimase minutiniKk
Kui oma Twin'i ostsin, õnnestus pakkumine teha 11 sekundit enne oksjoni lõppu. :twisted: Käed värisesid ikka päris korralikult, aga tahtmine oli suur. Hiljem tuli aga välja, et vast polekski pidanud nii hullult pabistama - minu pakkumine oli päris tubli suurusjärgu võrra võimsam kui teiseks jäänud mehikesel.
Kui kiivri ostsin, sai pakkumine saadetud ~30 sek. enne lõppu ja seal oli rebimist! Üks võistleja oli peale mind pakkunud sama hinna mis mina, aga ta ei jõudnud seda enam muuta, enne sai aeg otsa. Ja mina sain uue Z-One'i umbes poole hinnaga. 8)

terv, sokk
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

schanzez kirjutas:
nt see http://cgi.ebay.de/HONDA-NSR-125-R-Unfa ... dZViewItem

siin kirjas et "Unfall" see tähendab vist kukkumist, aa kas need pildid on enne kukkumist tehtud või?. sest piltide peal ei ole küll ühtegi jälge kukkumisest, oksjoni lõpp saabub ka kohe ja hind ei ole ültse soolane

Ja kust saab vaadata lõppenud oksjoneid
õppige kasutama igasugu abivahendeid. internet on neid täis.

Pilt

Siit saab mingigi ülevaate asja seisukorrats. Ja selleks hetkeks, kui oksjoni lõpuni veel aint loetud minutid, peaks kindlasti olema juba müüaga 100 maili vahetatud ja uuritud välja tsikli tegelik sisukod ja tehtud enadle minginegi kalkulatsioon asja remondimaksumusest. Siis võib alles hinnata, kas asi on seda hinda väärt või mitte. Hetkel hind 10K kanti koos toomisega, on see palju või vähe selle isendi eest, ma ei tea.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

kusjuures see tsikkel läkski 605 Eur´i eest on see vähe või palju, ma arvan et siiski vähe, kas omanik müübki selle nii odavalt ära?

mega1

Lugemata postitus Postitas mega1 »

Ostsin saksast seljakaitse 30 euri transport 30 euri kokku 60 euri.
Ostsin usast single seat plastiku asi ise 30 taala transport 70 taala koos ülekandega.odavaid asju ostes tulebki transpordi eest sama või rohkem maksta.
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

schanzez kirjutas:
kusjuures see tsikkel läkski 605 Eur´i eest on see vähe või palju, ma arvan et siiski vähe, kas omanik müübki selle nii odavalt ära?
sa ka ei õpi. mida sa arvad, kui sa ei tea sellest rattast midagi. teised ilmselt uurisid infi ja tegid pakkumisi selle põhjal, mitte ei arvanud.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

isonts

kirjade järgi suurt erilist midagi nagu viga ei olnudki:
suunad puudu. esituleklaas räbal peeglid murdunud..kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] tugevalt kriimustatud, jalgpiduri kang kõver...paagil mõlgid...tõenäoliselt käis külili , kui masin ette sõitis ja kuna masinaga kokku ei põrganud siis ei saanud kindlustuselt ka mitte sentigi..tüüpiline...eestis kökimöki korda teha ..saksas , aga juba paras peavalu ja kallis ettevõtmine, kui just ise ei tee..selle raha eest tõesti hea ost...samas ühele masinale saksa järgi minek suht mõtetu ettevõtmine...seda , et mingi transa firma ära tooks, eriti ise kül ei viitsiks ettevõtta...alati tahaks ikka masinat näha , kui raha maksad..kui masinal on vigastusi , mida oksjoni kirjelduses ei olnud siis on ikkagi õigus tehingust loobuda...aga kui sa juba kellegil eestisse ära lased tuua ja rahad üle oled kandnud siis ei ole taganjärele suurt midagi teha...minu teada tõi/toob motodepoo ka saksast ebayst ostetud masinaid...nii , et seda jutu ei ole mõtet rääkida , et asi ära ei tasu...asja tasuvuse paneb paika kogus..
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

Mitgliedsname Gebotsbetrag Gebotsdatum

Angebot mit nicht öffentlicher Bieter-/Käuferliste EUR 904,00 12.10.05 10:32:47 MESZ

Angebot mit nicht öffentlicher Bieter-/Käuferliste EUR 899,00 11.10.05 11:18:36 MESZ

Angebot mit nicht öffentlicher Bieter-/Käuferliste EUR 700,00 10.10.05 21:35:19 MESZ

mis see tähendab kas keegi on teinud pakkumise või on alghinda tõstetud tõlkisin inglise keelde kuid ikka ei saanud aru

http://offer.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V ... 4580159410

isonts

seal on tehtud pakkumised ...pakkujate nimed ei ole avalikustatud...
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

seljuhul tundub minule asi kahtlane

isonts

mis seal kahtlast...
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

lihtsalt mingid lohvid hakkavada seal hindu üles poole ajama aa noh jah

nsr125

Lugemata postitus Postitas nsr125 »

ilgelt jama on kyll... tahan kohe praegu osta ebays rollerile tuning juppe..ilgelt mega odav.... aga ma ei saa midagi aru saksa keelest.... ja kas siis myya saadab mulle need jupid Eestisse we.... ja norm kui leiaks ka mingi vahendaja vms....
aga ole ka nende vahendajatega ettevaatlik..
mul tuttava isa tahtis endalse mobile.de-st autot osta..
müüja pakkus välja ühe vahendaja ( mitte eraisiku vaid firma )
et tehing oleks aus ja mõlemad osapooled vajalikud asjad kätte saaks...
ostja saatis raha ära, aga auto tuleb ikka veel ( 2 kuud ei ole firmat kätte saanud jne :? )
... et ennem ostu tasuks ka vahendajaid kontrollida....
Kasutaja avatar

sokk

schanzez kirjutas:
lihtsalt mingid lohvid hakkavada seal hindu üles poole ajama aa noh jah
Oi on kole lugu jahh! Kujuta ette, et üks pakub ühe hinna ja siis teine pakub sellest hinnast jälle natuke rohkem! Täitsa perses kui nõme süsteem! Ise nimetavad seda veel oksjoniks!

:wack:

Kuule nüüd schanzez! Ma vaatan, et sulle see oksjonivärk väga ei meeldi. Tead mis tee - jäta see asi üldse rahule ja ära torgi. Ja jäta see teema siin kah rahule. Äkki mõni idioot tahabki eBay'ga asju ajada, aga sina lobised siin kohe välja, et asi on algusest peale juba mäda ja idioodil jääb ämbrisse astumata. Sellest oleks ju hiiglama kahju või mis? Las idioot saab seal lüpsta ja las mingid lohvid ajavad tal seal hindu ülesse - nalja saab! Peaasi, et seda nalja sinu kulul ei tehta. Sina itsitad samal ajal vaikselt pihku. Oleksju äge?
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

E-Bay's saab tegelikult teoreetiliselt väga hästi hindu kunstlikult üles kruvida - kõik sõbrad-tuttavad-sugulased muudkui pakuvad nigu oleksid potentsiaalsed ostjad.Samas konto tegemine on seal tasuta ning on vaja ainult 123 erinevat e-maili, et saada 123 kontot.Kindlasti on olemas ka mõned programmid, mis teevad nende 123'e konto nimel automaatselt pakkumisi, et petise elu kergem oleks :D .
Kui selline asi on ka olemas, siis ei kehti see kindlasti autoriteediga nn. powerseller'ite kohta.

Raskesti teostatav, kuid siiski võimalik.
Siiski parem oleks, kui ma eksin.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

isonts

hinna ülesse ajamisel on iva kindlasti sees ...aga ei usu , et seda nii väga süstemaatiliselt kasutatakse...kui oma ülesupitaja viimaseks pakkujaks jääb siis jääb kaup müümata , ja kõik maksud mis tasuda tuleb lähevad ju kahjumisse müüal...

isonts

sokk kirjutas:

Kuule nüüd schanzez! Ma vaatan, et sulle see oksjonivärk väga ei meeldi. Tead mis tee - jäta see asi üldse rahule ja ära torgi. Ja jäta see teema siin kah rahule. Äkki mõni idioot tahabki eBay'ga asju ajada, aga sina lobised siin kohe välja, et asi on algusest peale juba mäda ja idioodil jääb ämbrisse astumata. Sellest oleks ju hiiglama kahju või mis? Las idioot saab seal lüpsta ja las mingid lohvid ajavad tal seal hindu ülesse - nalja saab! Peaasi, et seda nalja sinu kulul ei tehta. Sina itsitad samal ajal vaikselt pihku. Oleksju äge?
milles probleem..las mees müttab ja uurib asja...õigel teel liigub igatahes....milleks eestis edasimüüatele plekkida , kui võib ise asja käsile võtta ja raha säästa...

antero

Lugemata postitus Postitas antero »

Olen paaril korral ebay-st ostnud ning mitmetel pakkumistel osalenud ning tegelikult kui reeglid läbi lugeda, siis tuleb sealt välja, et müüja võib (juhul kui võitja ära ütleb/kaob) pakkuda kaupa teiseks jäänud osalejale. Endal oli ka korra selline juhus, kus keegi (vist) tõstis hinda ning jäin teiseks. Kohe kui oksjon läbi sai, siis saatis müüja kirja, et mul on võimalus oma viimase hinnaga asi kätte saad... Seega on suht reaalne, et hinda saab täitsa süüdimatult tõsta.

Edu ostmisel, mõnikord võib tõesti alla Saksa turuhinna asju kätte saada, kuid see vajab kannatust :wink:
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

to antero aa seal võiski ju nii olla et nad upitasid hinda üles poole niikaua kui sina kaasa läksid, pakkusid ka nemad ja kui sa enam ei pakkunud ja mingi nende kunde võitis, siis mängiti nii et ta kadus ja sina ostsid ära veiz kallimalt kui neil oli plaanitud

antero

Lugemata postitus Postitas antero »

see mu point oligi :roll:
aga asja juures kehtib reegel, et siis ei ole kohustust osta...
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 370 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

midagi ebayst, mis just paar nädalat tagasi juhtus:
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... =-1&de=off

mees ostis/müüs ninni-nänni, teenis kolmsada positiivset kommentaari, sai n.ö. tegijaks, siis paiskas müüki umbes 100 i-podi ja tegi paarkümmendtuhat $ tünga
Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

see tüüp on seal ikka päris korralikult raha sisse kasseerinud!
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

Mida www.mobile.de endast kujutab - kas ka oksjon?
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 370 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Hotrod kirjutas:
Mida www.mobile.de endast kujutab - kas ka oksjon?
ei, see on nagu kuldne börs
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Sorry, kui kedagi häirib, et seda siin küsin, kuid mul olex vaja USA ebay-st kiiremas korras D&G texad osta! Saatke ES keegi kes ära olex nõus tellima väikse kasumi eest.
PS ülikiiire!!!
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Gert250 kirjutas:
Sorry, kui kedagi häirib, et seda siin küsin, kuid mul olex vaja USA ebay-st kiiremas korras D&G texad osta! Saatke ES keegi kes ära olex nõus tellima väikse kasumi eest.
PS ülikiiire!!!
Ma võin ära osta, maksta ja lasta sulle saata ka ilma kasumita.
Kui on ikka veel abi vaja, siis helista 5250146 - Fredy või maili fredy11@hot.ee
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Bueller kirjutas:
Gert250 kirjutas:
PS ülikiiire!!!
Ma võin ära osta, maksta ja lasta sulle saata ka ilma kasumita.
Kui on ikka veel abi vaja, siis helista 5250146 - Fredy või maili fredy11@hot.ee
Tänan abi eest :wink:
Asi korras :wink:
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”