Kas Eestis pole virtuaalne motoklubi, kus pole niivõrd koos sõitmisi vaid klubi kuhu kuuluda ja mille stuffi on ka kuskil müügil. Nt BIKER CLUB. Võiks olla T-särgid, vestid, tagid ja muu stuff. Huvitav oleks kuskil kokkutulekul sama T-särgiga kutt kes kuulub ka samasse klubisse.
biker.ee särke, veste, mütse, logosid, kleepse saad osta nõrkemiseni ju? ja on tehtud ka igal aastal eraldi särgid bikeri aastapäevaks ja jõgevatreffiks. ainuke asi, et biker.ee ei ole klubi ja ei saa selleks ka kungagi.
Kui teiselt poolt vaadata biker.ee kakraz on kluubi, et uhendab inimesi sama huvidega, toimuvad kokkutulekud, jne. Virtuaalne aga kluubi ikka on, või ma eksin ?
korke kirjutas:
mis debiilide klubi see veel on??
äkki viskad klubi koduka?? Wack
ära õienda miskit , see äkki miskite kurjade kardetud hiinlaste klubi (nimi viitab sedapsi). ja ka valitsus kaitseb meil kõiksugu hiinlaste poliitikat. niiet olgem kuss.
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
--------------------------------------- www.zoomfoto.ee/
Klubitu...
Kui oleks yks korralik naismootoratturite klubi Eestis, siis sinna võiks isegi kuuluda...Tegelt on see idee mul juba tykk aega peas keerlend, et siuke asi luua...vaja ainult mõttekaaslasi leida:)
Klubitu...
Kui oleks yks korralik naismootoratturite klubi Eestis, siis sinna võiks isegi kuuluda...Tegelt on see idee mul juba tykk aega peas keerlend, et siuke asi luua...vaja ainult mõttekaaslasi leida:)
uurisin seda veits, isegi päris huvitav...aga jah...minu tutvused on suht piiratud motomaailmas ja antud juhul on asi juba soovitaja taga..ehk siis pole yhtegi tuttavat selles klubis
uurisin seda veits, isegi päris huvitav...aga jah...minu tutvused on suht piiratud motomaailmas ja antud juhul on asi juba soovitaja taga..ehk siis pole yhtegi tuttavat selles klubis
No aga kui tundub huvitav olevat, siis ei tohiks soovitaja esialgne puudumine küll takistuseks saada. Ega klubisse astumine pole mingi naisevõtt, et sups ja oledki kohe kõrvuni sees. Algul õpid niisama inimesi tundma jne. Kui seltskonnaga kokku sobid, küll siis juba ka soovitajaid leidub.
terv
Kris@meenutab enda klubistumise algaegu
XVZ-13 TF - Big Blue Light
No aga kui tundub huvitav olevat, siis ei tohiks soovitaja esialgne puudumine küll takistuseks saada. Ega klubisse astumine pole mingi naisevõtt, et sups ja oledki kohe kõrvuni sees. Algul õpid niisama inimesi tundma jne. Kui seltskonnaga kokku sobid, küll siis juba ka soovitajaid leidub.
terv
Kris@meenutab enda klubistumise algaegu
XVZ-13 TF - Big Blue Light
T2itsa õige. Enne ikkagi tutvud klubi ja inimestega kui liitumise peale mõtlema hakkad ja avaldust kirjutad. Asja tuleb ikka õigest otsast alustada, kõigile ei pruugi kõik sobida:) Soovitaja leidmisega probleeme ei ole kui ise tubli motohuviline oled. Oleme muidu kindlasti tartus paraadil ja annimatsil olemas, astu julgelt ligi:)
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.