Liikluspolitsei teeb pressingu
Moderaator: Moded
LOODAD et ta väga haiget ei saanud???erik183 kirjutas:mina nägin Pärnu mnt siis kahte patrulli ja 1 neist oli sikkliment, kes pärast mulle käpa viskamist küllili käis![]()
![]()
..
Igatahes loodan, et ta väga haiget ei saanud

Ehk siis itsitasid pihku ja sõitsid vilet lastes edasi???
Olen foorumi reeglitega kursis ja sellepärast valin nüüd sõnu väga hoolega:
HOMO RAISK!

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Täna kella 12.20 Paiku tabas politsei Rapla maakonnas Käru vallas Tallinn-Rapla-Türi teel 232-kilomeetrise tunnikiirusega liikunud mootorratta, mille juht esmalt eiras peatumismärguannet, kui pöördus hiljem politsei juurde tagasi.
Respect! Julges teha, julgeb vastutada! Äkki julgeb ennast siin kah avaldada ja annab teada kuidas politsei otsust mõjutas see "julgustükk".

Respect! Julges teha, julgeb vastutada! Äkki julgeb ennast siin kah avaldada ja annab teada kuidas politsei otsust mõjutas see "julgustükk".
Need kes tahavad tippkiirust proovida, soovitan selleks kasutada mõndasi mahajäetud lennuradasi. Neid peaks eestis siin-seal ikka olema, aga mida ma ise tean, on 3 km pikkune, 4 sõidurea laiune ja ilma ühegi kõrvalteeta rada, kus ei ole ka selliseid võsataguseid ja puutaguseid, et kui loomade mõttes riskida, siis võib seal ju proovimas käia, vaatad alguses üle ega politseisi kummaski otsas pole ja proovid. See konkreetne asub kusagil Karuse juures, tuhu raba kõrval, pänrumaakonnas. Et sellistel avalikell, üldkasutatavates teedes ei soovitaks eriti jah proovida.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
-
Sellise lennuga naljalt pidama ei saagi ju, ca 64 m/s.Õnnekas kirjutas:Täna kella 12.20 Paiku tabas politsei Rapla maakonnas Käru vallas Tallinn-Rapla-Türi teel 232-kilomeetrise tunnikiirusega liikunud mootorratta, mille juht esmalt eiras peatumismärguannet, kui pöördus hiljem politsei juurde tagasi.![]()
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
1: Never tell them everything you know.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Ma ilma igasuguse irooniata ,tõesti on huvitav, kas politsei kergendab karistust selle eest, et poiss tagasi pöördus. On vägagi tõenäone, et politseinikud ei suutnud sellise kiiruse juures reg.numbrit märgata ja poleks hiljem suutnud tuvastada rikkujat. Selge see, et sellise kiiruse juures ei saanud ta peatuda esimese märguande peale. Arvutada ma oskan meetreid sekundis, see mu igapäevane töö. 

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
no mis sa ohid! mina itsitax ka sellise asja yle ja vaevalt see nyyd minust teex homo!?!Habib kirjutas:LOODAD et ta väga haiget ei saanud???erik183 kirjutas:mina nägin Pärnu mnt siis kahte patrulli ja 1 neist oli sikkliment, kes pärast mulle käpa viskamist küllili käis![]()
![]()
..
Igatahes loodan, et ta väga haiget ei saanud![]()
HOMO RAISK!
sa ei tea vist sõna HOMO tähendust kui arvad,et see ongi homo kes itsitab vaikselt!

Maanteel keskmine liikumiskiirus 100km/h. Kui keegi selle kiiruse juures külje maha paneb, saab ta tõenäoliselt viga. Mina ei itsita, kui keegi, kes mind hetk tagasi tervitanud, viga saab.sepp kirjutas:no mis sa ohid! mina itsitax ka sellise asja yle ja vaevalt see nyyd minust teex homo!?!Habib kirjutas:LOODAD et ta väga haiget ei saanud???erik183 kirjutas:mina nägin Pärnu mnt siis kahte patrulli ja 1 neist oli sikkliment, kes pärast mulle käpa viskamist küllili käis![]()
![]()
..
HOMO RAISK!
sa ei tea vist sõna HOMO tähendust kui arvad,et see ongi homo kes itsitab vaikselt!
Märkus sõnastuse kohta õige. Vabandan kõigi solvatud homode ees. Kasvõi viisakusest.
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
No sõltub ju puhtalt varustusest. Pidi ju neil olema viimasepeal gear seljas ja kallis koolitus ka läbitud. Usun, et kui just põõsasse ei lennanud, siis ei juhtunud midagi. Imelik on see, et härra üldse, olles niivõrd koolitatud juttude järgi, külje lehvitamise pärast maha sai. Kummaline. Aga tore siiski, et lehvitasHabib kirjutas:Maanteel keskmine liikumiskiirus 100km/h. Kui keegi selle kiiruse juures külje maha paneb, saab ta tõenäoliselt viga.

Lennuväljadel tulistamise kohta...Nii palju, kui mina olen liikluseks suletud lennuväljadel käinud, ei kutsu ükski neist meeletult kiirust ületama. Teekate on ikka tunduvalt saastam ja murenenud, võrreldes tavaliste maanteedega. Eriti plaatidest tehtud lennuväljad. Eks sellepärast siis maanteel paugutataksegi. Lisame siia veel tõsiasja, et maantee on enamasti lähemal, kui x lennuväli. Riik on ikka paras tünnitäis mutreid...Ikka ei saada aru korraliku stripi ja rinka vajadusest. Pool süüd on riigi kanda minumeelest, sest selge on see, et suurte ja võimsate tsiklitega jäädaksegi kihutama. Mina loodan vaid võimalikult vähe ohvreid.
kas ta mitte kohapeal ei kukkunud.Habib kirjutas:Maanteel keskmine liikumiskiirus 100km/h. Kui keegi selle kiiruse juures külje maha paneb, saab ta tõenäoliselt viga. Mina ei itsita, kui keegi, kes mind hetk tagasi tervitanud, viga saab.sepp kirjutas:no mis sa ohid! mina itsitax ka sellise asja yle ja vaevalt see nyyd minust teex homo!?!Habib kirjutas:LOODAD et ta väga haiget ei saanud???erik183 kirjutas:mina nägin Pärnu mnt siis kahte patrulli ja 1 neist oli sikkliment, kes pärast mulle käpa viskamist küllili käis![]()
![]()
..
HOMO RAISK!
Märkus sõnastuse kohta õige. Vabandan kõigi solvatud homode ees. Kasvõi viisakusest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.