Elumoto

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Vidget kirjutas:

Mis puutub Ramo kehamaalingusse, siis miks kurat vinguda kui ei meeldi.

Pljaa... Kuna teema algusest kustutati pilt, millele ma viitasin, siis võis võibolla tõesti jääda vale mulje, et lajatan siin Suzu boxi kehamaalitud tüdrukute suunas.. EI-EI-EI... Need suzutüdrukud meeldivad mulle kohe jubedalt... Tõsiselt kenakesed...

Lajatasin siin labidaga hoopis vanainimestele, kes algselt teemas olnud pildil poseerisid oma peletistissidega... Sellised valgetes kitlites ja jagasid allright reklaame... Kes messil käisid, ilmselt teavad millest ma muljetan...

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Tore üritus, aga kitsavõitu oli küll- järgmisel korral ehk suuremad ruumid.
Tissispetsidele- inimeste võõrandamatu õigus on olla vait. Kasutades seda õigust oleks te kindlasti teinud parema valiku!

motard
Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
Tänanud: 28 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motard »

No mina käisin ilmselt valel ajal, sest suzu boxis ei olnud peale rataste ja paari vanema mehe (sorri suzumen) küll midagi vaadata aga selle eest pöörasin põhjendamatult pikalt tähelepanu Honda GoldWingi suunas ja lepime kokku, et ratast ma ei näinud, sest kui pikad-pikad-pikad jalad toetuvad tagasadulast lenksule siis ratas lihtsalt jääb varju. Kift üritus!!!

Varustust oli vähe. No ja mis siis. Tuttavaid oli palju ja see on vahva. Eriti meeldis mulle see, et kui varem ma pidin tuttavate küsimusele: mida otsid, vastama: ratast, siis esimest aastat võisin vastat: varustust.

Panzer GS

Lugemata postitus Postitas Panzer GS »

gw kirjutas:

Naistep2eval v6iks ikka natuke viisakust s2ilitada :roll:

edit: Janno j6udis ette :P

Hea kommentaar.

Antud teemat lugedes tuleb meelde vaid üks sõna: "labane". Milleks mõnitada inimesi kes oma kohalolekuga annavad panuse ürituse kordaminekuks?

Vahemärkusena olgu öeldud, et autistid olid minu teada need kellel puudus võime/omadus/oskus kaasa tunda, oskus end teise olukorras näha.

Enne oma debiilsete anatoomiateemaliste kommentaaride avaldamist võiks mõtelda ka sellele, et seda foorumit külastavad muuhulgas tütarlapsed.

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

word

フーリガン
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Panzer GS kirjutas:
gw kirjutas:

Naistep2eval v6iks ikka natuke viisakust s2ilitada :roll:

edit: Janno j6udis ette :P

Hea kommentaar.

Antud teemat lugedes tuleb meelde vaid üks sõna: "labane". Milleks mõnitada inimesi kes oma kohalolekuga annavad panuse ürituse kordaminekuks?

Vahemärkusena olgu öeldud, et autistid olid minu teada need kellel puudus võime/omadus/oskus kaasa tunda, oskus end teise olukorras näha.

Enne oma debiilsete anatoomiateemaliste kommentaaride avaldamist võiks mõtelda ka sellele, et seda foorumit külastavad muuhulgas tütarlapsed.

Ära nüüd lahmi oma teadmistega, tsiteerin
Autism ehk endassesulgumus on psüühiline häire, millele on iseloomulik inimsuhetest eemaldumine ja nende asendamine omaloodud fantaasiamaailmaga.
Seda foorumit kindlasti külastavad tütarlapsed saavad tasuta teada, et sellised monstrumrinnad ei sobi paljude arvates ühele normalsele naisele ja seda isegi naistepäeval :!: See on lihtsalt osade inimeste arvamus. Hea oleks kui mõni, kellele need monstrumid meeldisid, ka oma poolthääle annaks :roll: Miks ei tohi avaldada arvamust, kui asi ei meeldi :?: Ja jutt ei käi Suzu boksis olnud loomulike rindadega tüdrukust, vaid nendest kahest silikoonist, kelle pilt on vist siit kustutatud.
PS.
Debiilikuks nimetati varasemas meditsiiniterminoloogias debiilsust (debilitas mentis) põdevat inimest. Tänapäeval on meditsiinis sellest terminist loobutud, sest see sõna on muutunud sõimusõnaks. Selle asemel räägitakse vastavalt RHK-10 klassifikatsiooni le kerge vaimne alaarenguga isikust.

Välja otsitud andmebaasist "http://et.wikipedia.org/wiki/Debiilik"

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

HRQ kirjutas:
gw kirjutas:

Lootsin natuke krossiplastikuid leida aga kahjuks need puudusid.

Sel juhul jäi sul AGS Racing boks külastamata :wink: . Peale messi läheb Acerbise tellimiseks, anna teada, kui soovi on. www.ags.ee

Kas seda oli kaugelt näha, et sul krossirataste plastikud müügil :?:
Üks supermotoks tehtud Kawa, supermoto ja quadi rehvid, Progripi riided andsid muidugi piisava vihje, et tegeled tõsiselt krossiplastikutega ka :?: :D
Ma oleks ühte Acerbise esituld tulnud tellima, kui oleks aru saanud, et sellega kaupled. :roll:
Ära võta seda kui norimist, lihtsalt juhin tähelepanu. :D
PS. Kuidas su papsi SLR sõidab :?:

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Panzer GS kirjutas:

Antud teemat lugedes tuleb meelde vaid üks sõna: "labane".

Thnx, man! Just labane on õige sõna neid tädisid kirjeldama. Nii välimst kui ka käitumist. Silikoon või mitte ei ole antud juhul üldse oluline.
Õnneks istusid mootorrataste seljas väga ilusad tibid, nii täis kui osalise riietusega - väga kena oli!

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Arvestades üleüldist tendentsi ja kilkamist naiste teemadel, siis:

OFFTOPIC: :D

Kas messilt ka mingeid kuluosasid saab SOODSAMALT? Või on ainult tsiklid ja kiivrid?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Suzumen kirjutas:

Kõrtsmikuonu, ega sa minust palju ilusam nüüd ka pole (naine ütles)(togi) :mrgreen:

Kes vaatas naisi, kes mehi..., tsiklijutud suht tagaplaanil :twisted: Mis üritusega siis lõppude lõpuks tegu oli :lol:
Elumoto..., mis on elu motoks :lol:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

kris.

piloot kirjutas:

Elumoto..., mis on elu motoks :lol:

Simpel - naised ja tsiklid :lol: .

terv
kris.

Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Väga bueno üritus oli!Ruumi puudus andis vahepeal tunda,kui tahtsid rahulikult ühe hea pildi teha,siis pidid arvestama sellega,et sinu taha tekib meeletu rahvamass :)
"LED ZEPPELIN"Jättis küll väga roika mulje :roll:
NB:Ducati biffid saavad 5+ :wink:

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

mh..mo meelest olid täitsa kopsakad õhupallid...natuke paksult riides muidugi a talveaeg ka ju tegelt

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

Alyss

Lugemata postitus Postitas Alyss »

saqu kirjutas:
Ära nüüd lahmi oma teadmistega, tsiteerin
Autism ehk endassesulgumus on psüühiline häire, millele on iseloomulik inimsuhetest eemaldumine ja nende asendamine omaloodud fantaasiamaailmaga.

Aga kas tänapäeval polegi mitte nii, et seoses netimaailma ülekolimisega eemaldutakse osaliselt (või siis täielikult) inimsuhetest ning igasugu foorumites ja saitidel luuakse oma fantaasiamaailm :?: :twisted: :D

Born To Be Wild !

Annushka

Lugemata postitus Postitas Annushka »

Tere,

Mina tahaks viriseda natuke. Ei hakanud eile postitust kirjutama kuna emotsioonid olid pisut laes. Öeldakse, et hommik on õhtust targem!
Mind kohe koledasti häirisid need tibid rataste otsas. Nad segasid kõik ära, st nad segasid just mind. Ma tahtsin ratast vaadata aga nemad hargitasid oma jalgu seal :lol:
Või siis tahtsin teha pilti mõnest põnevast võrrist aga tibinad jälle ees. Palju ei puudunud, et koputaksin mõnele õlale öeldes: viitsid roni rattalt maha, tahaks seda vaadata, mitte sind! Vähemalt ma nii vastik olin küll, et kommenteerisin kõva häälega ala näedsa! tibinad rikuvad foto ära! See mõjus :lol: Plats oli kohe puhas. Hääd kommentaarid siiski VELT´i boksi aadressil, seal olid plikad vähemalt rõõmsate nägudega ja Suzu tädi oli ka rõõmus.

Vägisi tikkus ka mõte pähe, et kas Eesti teedel liigub siis nii vähe naisrattureid, kel on piisavalt ka kaubanduslikku välimust? Ei usu hästi! Minu isiklik arvamus, et ratast võiks aidata näidata selline tädi, kes ise ka sõidab. Või siis lihtsalt on tsiklitädidel ego küsimus, et kas kõlbab end eksponeerida seal!
Ehk siiski on õige, et kokku käivad ilus tsikkel ja sellise kohtlase pilguga tibin... ikka tahaks vastu vaielda sellele. Kas tõesti töötab nipp, et kenama tibiga müüme rattaid paremini. Ma küll ei osta näiteks autot selle pärast, et tore müügimees oli.

Üldist juttu kah: korralduslik pool oli messil üsna ok, keegi ei nüginud ega midagi, ruumi oli ringi vaadata. Millegi pärast arvasin, et kasutatud rattaid on rohkem müügil aga see selleks.
Järgmine aasta uuesti, ehk on ka minu silmal siis midagi vaadata
8)

Olin õel ja vastik, tampige nüüd :evil:

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

Annushka, terve net on täis proffide tehtud rataste piltidest, seega miks kurat pead sa oma seebikarbiga seal kehva valguse ja ruumikitsikuse otsas seda "oma" plõksu taga ajama?
Minul õnnestus ronida enamuse rataste selga, kuhu soovi oli. Ka ei keelatud lähemalt uurida. Võibolla takistas sind sama tegemast tüütu fotovarustus?
Minu arust lisavad neiud ratastele tähelepanu, mis on alati motomessidel olnud. Ilma kaunite naisterahvasteta oleks mess nagu või/margariini reklaam ilma leiva/saia-ta.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

mqs
Tsikkel: Husky SM610

Lugemata postitus Postitas mqs »

Keeg muidu teab, mis kingitust AllRight pakkus, kui selle Yamu boksis oleva sedeli ära täitsid ja sellega poodi läksid?

Kasutaja avatar

kris.

Järgmisel Elumotol tehakse ilmselt ka tsiklipesula (asenda pildil auto mootorrattaga).
Huvitav kas siis ka Annuskale midagi "ette jääb" :lol: .
Pilt

terv
kris.

Viimati muutis kris., 09 Mär 2008, 11:22, muudetud 1 kord kokku.

Annushka

Jah, mul õnnestus ka ratta peale istuda aga eelnevalt tuli tibinal paluda sealt lahkuda. Onudel ilmselt lihtsam, selge ju see, et nemad tegelikult reaalselt sõidavad tsiklidega. Kui minu sugune tädi nillib ümber ratta, ega see krt raudselt ei taha ju tagumikuga istuda rattal :roll:

Annushka

kris. kirjutas:

Järgmisel Elumotol tehakse ilmselt ka tsiklipesula (asenda pildil auto mootorrattaga). Huvitav kas siis ka Annuskale midagi "ette jääb" :lol: .
Pilt

terv
kris.

:lol: elame näeme, krt äkki ei kõlba ka siis!

Kasutaja avatar

konstruktor
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas konstruktor »

Ma olen eelkirjutanuga veidi ühte meelt, kuna mu loomupärane tagasihoidlikkus mitte ei luba tikkuda võhivõõra inimese privaatruumi ega näppida tema jalge vahel asuvat ratast. Ma lahkun peale põgusat pilku nende rataste juurde, kus keegi juba ees ei ole.

Või kui arvate, et vastassoo ilu aitab toodet müüa, oleks siis ehk pidanud mõtlema ka naistele silmailu pakkumise peale vms.?

Kuid mis seal ikka, ilu on suhteline mõiste ja meesterahvas näiteks pidada siis kole olema, kui hobune ehmatab. Nii et järgmisel Elumotol palun kõik müügimehed suspede väel naisratturitele silmailu pakkuma! :wink:

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Panzer GS kirjutas:

Tore et on selliseid idiootseid tolerante, kes siis p*** või monstertissi soosivad...

Minule mõjuvad need kaks nähtust aga täpselt võrdselt...

Hoia aga lipp kõrgel... :x
Pilt

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

niih, nüüd ajasite mulle huvi peale, et mis pommid jmt seal ka on :P:P.

mumm@läheb kah vaatama :D

väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Kas messilt ka mingeid kuluosasid saab SOODSAMALT? Või on ainult tsiklid ja kiivrid?

StreetMoto boksis olemas pea kogu poe kuluosavalik: Ketid, filtrid, õlid, küünlad, rehvid, määrded jne. Kehtivad messihinnad ja ostuga tasuta kaasa kingitused...

Viimati muutis StreetMoto, 09 Mär 2008, 11:43, muudetud 1 kord kokku.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Olen mees.

Kui ma tahan paljaid mootorrataid vaadata lähen ma motomessile.
Kui ma tahan paljaid naisi vaadata, lähen erootikamessile.

Võibolla olen pervert, aga mõlemaid koos ei taha.
Vabandan!

P.S. Kunagi oli mul "Easyridersi" asemel tellitud ameerikast spetsiaalselt "V-twin" - See on sama ajakirja famyliedition, kus artiklid on samad aga piltidelt on rattaid varjavad suurte rindadega naised ära jäetud.

Kasutaja avatar

kris.

oldmoped kirjutas:

P.S. Kunagi oli mul "Easyridersi" asemel tellitud ameerikast spetsiaalselt "V-twin" ...

"Ehk siis nüüd jälle vana-hea Easyrideri juures tagasi." loen ma sellest postitusest välja?
:lol:

terv
Kris.

Viimati muutis kris., 09 Mär 2008, 12:02, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900

Lugemata postitus Postitas Vidget »

oldmoped kirjutas:

Olen mees.
Kui ma tahan paljaid mootorrataid vaadata lähen ma motomessile.
Kui ma tahan paljaid naisi vaadata, lähen erootikamessile.
Võibolla olen pervert, aga mõlemaid koos ei taha.
Vabandan!

Rahune, mopeedide seljas ei olnud ühtegi naist :wink:

Let the good times roll.

Damaged

Lugemata postitus Postitas Damaged »

Ühele ei meeldinud see,teisele ei meeldinud jällegi see ... :wink: niuniu

Kasutatud rattaid oli jah vähe seal ! Ma arvasin ka et ikka rohkem kohal neid..aga noh...ilma naisteta pilti.. kui olla seal messil rohkem kui tunnikene vms,oleks saanud kõik pildid ära teha ilma neid solvamata ju :roll:

Ma ei tea,mina olin küll rahul ,järgmine aasta kindlasti minek ! :)

Ruja

Lugemata postitus Postitas Ruja »

Sai käidud seal reedel.
Ainult head muljed, samuti viis mu tuju lakke see ,et Aprilia RS 125 sai aasta 125'eks :oops:

Zeppelin nägi samuti võimas välja.

Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650

Lugemata postitus Postitas ulmo »

konstruktor kirjutas:

Või kui arvate, et vastassoo ilu aitab toodet müüa, oleks siis ehk pidanud mõtlema ka naistele silmailu pakkumise peale vms.?

Selline arvamus oleks küll väga rumal. Igasugune seksiga müümine peletab mind eemale. Pean solvavaks seda, et müüja arvab mu ostuotsust sündivat allpool vööd asuvate instinktide tasandil. Miks peaks üks paljaste udaratega emane tsikli otsas aelema, mina aru ei saa, eriti kui ta pliiatsitestist kolinal läbi kukub. Selliste asjade jaoks on eraldi üritused ja asutused.

Viimati muutis ulmo, 09 Mär 2008, 13:11, muudetud 2 korda kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”