Elumoto
Moderaator: Moded
Vidget kirjutas:Mis puutub Ramo kehamaalingusse, siis miks kurat vinguda kui ei meeldi.
Pljaa... Kuna teema algusest kustutati pilt, millele ma viitasin, siis võis võibolla tõesti jääda vale mulje, et lajatan siin Suzu boxi kehamaalitud tüdrukute suunas.. EI-EI-EI... Need suzutüdrukud meeldivad mulle kohe jubedalt... Tõsiselt kenakesed...
Lajatasin siin labidaga hoopis vanainimestele, kes algselt teemas olnud pildil poseerisid oma peletistissidega... Sellised valgetes kitlites ja jagasid allright reklaame... Kes messil käisid, ilmselt teavad millest ma muljetan...
-
motard
- Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
- Tänanud: 28 korda
- Kontakt:
No mina käisin ilmselt valel ajal, sest suzu boxis ei olnud peale rataste ja paari vanema mehe (sorri suzumen) küll midagi vaadata aga selle eest pöörasin põhjendamatult pikalt tähelepanu Honda GoldWingi suunas ja lepime kokku, et ratast ma ei näinud, sest kui pikad-pikad-pikad jalad toetuvad tagasadulast lenksule siis ratas lihtsalt jääb varju. Kift üritus!!!
Varustust oli vähe. No ja mis siis. Tuttavaid oli palju ja see on vahva. Eriti meeldis mulle see, et kui varem ma pidin tuttavate küsimusele: mida otsid, vastama: ratast, siis esimest aastat võisin vastat: varustust.
Husqvarna 450TE
-
Panzer GS
gw kirjutas:Naistep2eval v6iks ikka natuke viisakust s2ilitada
edit: Janno j6udis ette
Hea kommentaar.
Antud teemat lugedes tuleb meelde vaid üks sõna: "labane". Milleks mõnitada inimesi kes oma kohalolekuga annavad panuse ürituse kordaminekuks?
Vahemärkusena olgu öeldud, et autistid olid minu teada need kellel puudus võime/omadus/oskus kaasa tunda, oskus end teise olukorras näha.
Enne oma debiilsete anatoomiateemaliste kommentaaride avaldamist võiks mõtelda ka sellele, et seda foorumit külastavad muuhulgas tütarlapsed.
Panzer GS kirjutas:gw kirjutas:Naistep2eval v6iks ikka natuke viisakust s2ilitada
edit: Janno j6udis ette
Hea kommentaar.
Antud teemat lugedes tuleb meelde vaid üks sõna: "labane". Milleks mõnitada inimesi kes oma kohalolekuga annavad panuse ürituse kordaminekuks?
Vahemärkusena olgu öeldud, et autistid olid minu teada need kellel puudus võime/omadus/oskus kaasa tunda, oskus end teise olukorras näha.
Enne oma debiilsete anatoomiateemaliste kommentaaride avaldamist võiks mõtelda ka sellele, et seda foorumit külastavad muuhulgas tütarlapsed.
Ära nüüd lahmi oma teadmistega, tsiteerin
Autism ehk endassesulgumus on psüühiline häire, millele on iseloomulik inimsuhetest eemaldumine ja nende asendamine omaloodud fantaasiamaailmaga.
Seda foorumit kindlasti külastavad tütarlapsed saavad tasuta teada, et sellised monstrumrinnad ei sobi paljude arvates ühele normalsele naisele ja seda isegi naistepäeval
See on lihtsalt osade inimeste arvamus. Hea oleks kui mõni, kellele need monstrumid meeldisid, ka oma poolthääle annaks
Miks ei tohi avaldada arvamust, kui asi ei meeldi
Ja jutt ei käi Suzu boksis olnud loomulike rindadega tüdrukust, vaid nendest kahest silikoonist, kelle pilt on vist siit kustutatud.
PS.
Debiilikuks nimetati varasemas meditsiiniterminoloogias debiilsust (debilitas mentis) põdevat inimest. Tänapäeval on meditsiinis sellest terminist loobutud, sest see sõna on muutunud sõimusõnaks. Selle asemel räägitakse vastavalt RHK-10 klassifikatsiooni le kerge vaimne alaarenguga isikust.
Välja otsitud andmebaasist "http://et.wikipedia.org/wiki/Debiilik"
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
HRQ kirjutas:gw kirjutas:Lootsin natuke krossiplastikuid leida aga kahjuks need puudusid.
Sel juhul jäi sul AGS Racing boks külastamata
. Peale messi läheb Acerbise tellimiseks, anna teada, kui soovi on. www.ags.ee
Kas seda oli kaugelt näha, et sul krossirataste plastikud müügil
Üks supermotoks tehtud Kawa, supermoto ja quadi rehvid, Progripi riided andsid muidugi piisava vihje, et tegeled tõsiselt krossiplastikutega ka
![]()
Ma oleks ühte Acerbise esituld tulnud tellima, kui oleks aru saanud, et sellega kaupled.
Ära võta seda kui norimist, lihtsalt juhin tähelepanu.
PS. Kuidas su papsi SLR sõidab ![]()
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Panzer GS kirjutas:Antud teemat lugedes tuleb meelde vaid üks sõna: "labane".
Thnx, man! Just labane on õige sõna neid tädisid kirjeldama. Nii välimst kui ka käitumist. Silikoon või mitte ei ole antud juhul üldse oluline.
Õnneks istusid mootorrataste seljas väga ilusad tibid, nii täis kui osalise riietusega - väga kena oli!
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
rattaletõmmatud
- Tsikkel: vfr
saqu kirjutas:
Ära nüüd lahmi oma teadmistega, tsiteerin
Autism ehk endassesulgumus on psüühiline häire, millele on iseloomulik inimsuhetest eemaldumine ja nende asendamine omaloodud fantaasiamaailmaga.
Aga kas tänapäeval polegi mitte nii, et seoses netimaailma ülekolimisega eemaldutakse osaliselt (või siis täielikult) inimsuhetest ning igasugu foorumites ja saitidel luuakse oma fantaasiamaailm
![]()
-
Annushka
Tere,
Mina tahaks viriseda natuke. Ei hakanud eile postitust kirjutama kuna emotsioonid olid pisut laes. Öeldakse, et hommik on õhtust targem!
Mind kohe koledasti häirisid need tibid rataste otsas. Nad segasid kõik ära, st nad segasid just mind. Ma tahtsin ratast vaadata aga nemad hargitasid oma jalgu seal
Või siis tahtsin teha pilti mõnest põnevast võrrist aga tibinad jälle ees. Palju ei puudunud, et koputaksin mõnele õlale öeldes: viitsid roni rattalt maha, tahaks seda vaadata, mitte sind! Vähemalt ma nii vastik olin küll, et kommenteerisin kõva häälega ala näedsa! tibinad rikuvad foto ära! See mõjus
Plats oli kohe puhas. Hääd kommentaarid siiski VELT´i boksi aadressil, seal olid plikad vähemalt rõõmsate nägudega ja Suzu tädi oli ka rõõmus.
Vägisi tikkus ka mõte pähe, et kas Eesti teedel liigub siis nii vähe naisrattureid, kel on piisavalt ka kaubanduslikku välimust? Ei usu hästi! Minu isiklik arvamus, et ratast võiks aidata näidata selline tädi, kes ise ka sõidab. Või siis lihtsalt on tsiklitädidel ego küsimus, et kas kõlbab end eksponeerida seal!
Ehk siiski on õige, et kokku käivad ilus tsikkel ja sellise kohtlase pilguga tibin... ikka tahaks vastu vaielda sellele. Kas tõesti töötab nipp, et kenama tibiga müüme rattaid paremini. Ma küll ei osta näiteks autot selle pärast, et tore müügimees oli.
Üldist juttu kah: korralduslik pool oli messil üsna ok, keegi ei nüginud ega midagi, ruumi oli ringi vaadata. Millegi pärast arvasin, et kasutatud rattaid on rohkem müügil aga see selleks.
Järgmine aasta uuesti, ehk on ka minu silmal siis midagi vaadata
![]()
Olin õel ja vastik, tampige nüüd ![]()
-
Vidget
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Annushka, terve net on täis proffide tehtud rataste piltidest, seega miks kurat pead sa oma seebikarbiga seal kehva valguse ja ruumikitsikuse otsas seda "oma" plõksu taga ajama?
Minul õnnestus ronida enamuse rataste selga, kuhu soovi oli. Ka ei keelatud lähemalt uurida. Võibolla takistas sind sama tegemast tüütu fotovarustus?
Minu arust lisavad neiud ratastele tähelepanu, mis on alati motomessidel olnud. Ilma kaunite naisterahvasteta oleks mess nagu või/margariini reklaam ilma leiva/saia-ta.
Let the good times roll.
-
kris.
Järgmisel Elumotol tehakse ilmselt ka tsiklipesula (asenda pildil auto mootorrattaga).
Huvitav kas siis ka Annuskale midagi "ette jääb"
.

terv
kris.
-
Annushka
-
Annushka
-
konstruktor
- Tsikkel: Kawasaki EN500
Ma olen eelkirjutanuga veidi ühte meelt, kuna mu loomupärane tagasihoidlikkus mitte ei luba tikkuda võhivõõra inimese privaatruumi ega näppida tema jalge vahel asuvat ratast. Ma lahkun peale põgusat pilku nende rataste juurde, kus keegi juba ees ei ole.
Või kui arvate, et vastassoo ilu aitab toodet müüa, oleks siis ehk pidanud mõtlema ka naistele silmailu pakkumise peale vms.?
Kuid mis seal ikka, ilu on suhteline mõiste ja meesterahvas näiteks pidada siis kole olema, kui hobune ehmatab. Nii et järgmisel Elumotol palun kõik müügimehed suspede väel naisratturitele silmailu pakkuma! ![]()
Panzer GS kirjutas:Enne oma debiilsete anatoomiateemaliste kommentaaride avaldamist võiks mõtelda ka sellele, et seda foorumit külastavad muuhulgas tütarlapsed.
Tore et on selliseid idiootseid tolerante, kes siis p*** või monstertissi soosivad...
Minule mõjuvad need kaks nähtust aga täpselt võrdselt...
Hoia aga lipp kõrgel...

-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Kas messilt ka mingeid kuluosasid saab SOODSAMALT? Või on ainult tsiklid ja kiivrid?
StreetMoto boksis olemas pea kogu poe kuluosavalik: Ketid, filtrid, õlid, küünlad, rehvid, määrded jne. Kehtivad messihinnad ja ostuga tasuta kaasa kingitused...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Olen mees.
Kui ma tahan paljaid mootorrataid vaadata lähen ma motomessile.
Kui ma tahan paljaid naisi vaadata, lähen erootikamessile.
Võibolla olen pervert, aga mõlemaid koos ei taha.
Vabandan!
P.S. Kunagi oli mul "Easyridersi" asemel tellitud ameerikast spetsiaalselt "V-twin" - See on sama ajakirja famyliedition, kus artiklid on samad aga piltidelt on rattaid varjavad suurte rindadega naised ära jäetud.
-
kris.
oldmoped kirjutas:P.S. Kunagi oli mul "Easyridersi" asemel tellitud ameerikast spetsiaalselt "V-twin" ...
"Ehk siis nüüd jälle vana-hea Easyrideri juures tagasi." loen ma sellest postitusest välja?
![]()
terv
Kris.
-
Damaged
Ühele ei meeldinud see,teisele ei meeldinud jällegi see ...
niuniu
Kasutatud rattaid oli jah vähe seal ! Ma arvasin ka et ikka rohkem kohal neid..aga noh...ilma naisteta pilti.. kui olla seal messil rohkem kui tunnikene vms,oleks saanud kõik pildid ära teha ilma neid solvamata ju ![]()
Ma ei tea,mina olin küll rahul ,järgmine aasta kindlasti minek ! ![]()
-
Ruja
-
ulmo
- Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
konstruktor kirjutas:Või kui arvate, et vastassoo ilu aitab toodet müüa, oleks siis ehk pidanud mõtlema ka naistele silmailu pakkumise peale vms.?
Selline arvamus oleks küll väga rumal. Igasugune seksiga müümine peletab mind eemale. Pean solvavaks seda, et müüja arvab mu ostuotsust sündivat allpool vööd asuvate instinktide tasandil. Miks peaks üks paljaste udaratega emane tsikli otsas aelema, mina aru ei saa, eriti kui ta pliiatsitestist kolinal läbi kukub. Selliste asjade jaoks on eraldi üritused ja asutused.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.