Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas bigdog »

lextastic kirjutas:

ei nagu ma ütlesin, igalpoolt :) a kuidas siis on? on motikamehed homofoobid?

Küsimus on konkreetselt homofoobia kohta. Mis on foobia? Wikipedia annab vaste: Foobia ehk haiguslik kartus on ärevustunne, mis tekib mingi kindla nähtuse või elusolendi ees, mida tajutakse tegelikust ohtlikumana. selliseid objekte või situatsioone hakatakse vältima või talutakse neid väga suure ebamugavustundega.

Foobses situatsioonis tuntakse kõrgenenud ärevust, mis väljendub kehaliste sümptomitena - südamekloppimine, hingeldamine või hingetuse tunne, higistamine, külma- või kuumahood, jalgade, käte ja/või keha värisemine, tasakaalutuse ja/või nõrkustunne, iiveldus, pearinglus, kohisemine kõrvades, värvilised täpid silme ees või muud nägemishäired, suukuivus, tung urineerida jne. Tavaliselt märgatakse ainult osasid neist sümptomitest. Sümptomite subjektiivne tugevus võib varieeruda kergest ebamugavustundest väljakannatamatu paanikahooni.

Kartust foobiate vastu nimetatakse fobofoobiaks.

http://et.wikipedia.org/wiki/Foobia

Ma millegipärast arvan et enamikul motomeestest eelnimetatud sümptomid puuduvad, seega pole nad ka homofoobid. Eelpool juba lisasin http://www.postimees.ee/?id=166124 lingi. Kui sa oleks tahtnud teada kas motomehed on homoseksuaalsusega mittenõustujad või mitte, siis oleks pidanud küsimuse ka niimoodi püstitama.

Küsin nüüd ka: Kas antud vastuste valguses jääb tsikkel sul nüüd tulemata? (togi)

lextastic
Tsikkel: tulekul

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

lextastic kirjutas:

küsimus: foorumit lugedes jääb mulje et kõik motikamehed on homofoobid?

Kõik motikamehed ei ole homofoobid.
Mõned motikamehed on homfoobid.
Mõned motikamehed ei ole homofoobid, nad ei karda homosid. Aga ei kiida heaks ka. Mõned lausa halvustavad.
Mõned motikamehed on tõenäosusteooria kohaselt ise homod.
Mõned motikamehed on muud foobid.
Mõned motikamehed on altofoobid ( mina näiteks kardan kõrgust, mitte paaniliselt, aga ikkagi )
Mõneel motikameestel on täitsa savi kas keegi on homo või ei ole.
Ma julgen üsna kindel olla, et sellest seltskonnast ei tule mitte kunagi sellist hoiakut mida sa tundud siin jahtivat. See ei tähenda et sa siin ilmtingimata äratõugatu pead olema. Lihtsalt ära määri hoiakuid pähe.
Mina näiteks tunnen isiklikult vähemalt kahte homo, ja need kumbki ei solvu p*** peale. Nii et kui on probleem, siis pead pigem peglisse vaatama.
Mina ei ole homo ja ei kavatsegi selleks saada.

Peaks vist vastatud olema?
:)

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

z1000

Lugemata postitus Postitas z1000 »

lihtsalt täpsustuseks, et motikas tuleb ikka. ja kuigi ise ma ei kuulu kõneainet tekitavasse gruppi, tunnen palju väga normaalseid inimesi, kes on geid. ja kuna see on küsimuste teema, siis küsisin. vb foobia jah oli vale sõna mida kasutada, kuigi ma arvan et tegu ei ole väga mööda väljendiga, sest ma arvan et tihti on tegemist ikkagi foobiaga, mida läbi vihkamise väljendatakse. siin saaks pikalt vaielda et miks siis hälve ja mis on siis normaalne ja kes defineeris üldse normaalsuse jne. aga see oleks mingi filossoofia hämamine.

tänud normaalsete vastuste eest.

.
Kasutaja avatar

z1000

ei hakanud uut tegema selle kohta, otsing ei andnud ka tulemust. et kumb parem siis kas kombe või eraldi? ise vaatasin kaheosalist kombet, see nagu selline keskmine variant. aga mugavus? soojus? kõik see asi.. rääkige kogemusest.

.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Et tahad nagu "beikeriks" saada jah? (siit edasi nüüd hunnik smailisi, need pähe tagumised ja kaikaga surkimised jne..)

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

z1000

koi kirjutas:

Et tahad nagu "beikeriks" saada jah? (siit edasi nüüd hunnik smailisi, need pähe tagumised ja kaikaga surkimised jne..)

mis see on?

.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Et noh, beiki tahad osta või? (crash)

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

lextastic kirjutas:
koi kirjutas:

mis see on?

Peiker

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

lextastic kirjutas:

tänud normaalsete vastuste eest.

Aga kui ma tunnistan, et tõepoolest on inimestena normaalseid homosid olemas ja ma isegi tunnen neist mõnda isiklikult. AGA ma pean neid ikkagi haigeteks (võib lugeda ka: hälbega inimesteks), sest seda nad ju on, kuna nad ei suuda paljuneda? Paljunemine on elusorganismide eksistentsi jätkumise ainus viis.
Aga hoolimata sellest ei karda ma omasooiharaid, ka ei vihka neid ning tunnen enda õiglustunnet räigelt rikutuna, kui nad oma eksistentsi "õigetele" inimestel peale suruma hakkavad.

PS. Testosterooni peaks ju (isas)homoringkonnad palju rohkem täis olema, võrreldes beikerite-baikeritega?

Või ei tohiks enam õli tulle valada? :P

Ja üleüldse, kus pahadeplaneet on?

Kasutaja avatar

Brunn

Lugemata postitus Postitas Brunn »

ma ei mõista, miks p*** välja ei sure, kui nad lapsi ei saa ?: :|

Kasutaja avatar

z1000

Ei saanud ikkagi aru mis see beiker on, aga kavatsen osta z750.

.
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Pilt
no on lihtsalt paras pilt kogu selle jutu peale

SYLB
Kasutaja avatar

z1000

Säga kirjutas:

no on lihtsalt paras pilt kogu selle jutu peale

see juhtub jah siis kui midagi tarka enam öelda pole.

.

wide-open

Lugemata postitus Postitas wide-open »

... kas kinnisvarahinnad kukuvad veel või on põhi enamvähem käes?

Viimati muutis wide-open, 03 Nov 2009, 19:01, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Hälbed (mutatsioonid) on evolutsiooni alus. Need tekivad ja taastekivad alalõpmata, mitte ei ole aegade algusest saadik olemas olnud. Hälbe omaniku vanematel hälvet olla ei pruugi, küll aga on hälbe esinemise tõenäosus suurem hälbe omaniku järglaste hulgas. Vaid vähesed hälbed osutuvad positiivset mõju avaldavaiks, kuid see ei takista mõjututel või negatiivset mõju avaldavatel hälvetel aegajalt uuesti avalduda, sest hälbe eelisseisundit andvad tingimused sõltuvad ka välisest keskkonnast. Varasem kiiret surma põhjustanud hälve võib soodsates tingimustes põhjustada hoopis pikaealisust.

*Sõna hälve ei maksa mõista halvustavana, kui seda sellisena ei kasutata.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

wide-open kirjutas:

Rumal küsimus ka: kas kinnisvarahinnad kukuvad veel või on põhi enamvähem käes?

See on täiesti vaieldav küsimus.
Soovitan jälgida KV indeksid http://www.kv.ee/?act=index.main .
Veel soovitan jälgida töötute arvu, senikaua kuni töötuid juurde tekib, on ka masu. See jutt, mis suvel räägiti, et masu on läbi, kuna töötuid jääv vähemaks oli BS. Peab sellega ka arvestama, et on olemas hooajatööd. Majadustõus eeldab pankadelt laenude peale andmist, mida pole veel väga märgata, kuigi on juba hakatud laene andma. Arvestada tuleb ka panga ja maaklerite nippidega ( vahetamine jne). Üks on igastahes kindel - kauplemisruumi on praegu palju, võid pmslt objekti hinna pooleks lüüa(oleneb objektist ja hinnast) ja pakkumise teha.

Minu isiklik arvamus on see, et enne järgmist aastat veel ei parane ega tõuse midagi. Üleüldse ei tõuse majandus lähiaastatel suurt midagi, vaid stabiliseerub. Nii, et kui sulli on, siis way to go :bsmile:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Kas kellelegi on politsei trahvi teinud tulekustuti puudumise või kustuti nõuetele mittevastamise eest autos?
Sai väike kihlvedu tehtud ning üheselt nõustutud, et see on kohustuslik aga, kas ka reaalselt on keegi selle eest trahvi saanud, selles osas läksid arvamused lahku.
:bsmile:

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Aris kirjutas:

Kas kellelegi on politsei trahvi teinud tulekustuti puudumise või kustuti nõuetele mittevastamise eest autos?
Sai väike kihlvedu tehtud ning üheselt nõustutud, et see on kohustuslik aga, kas ka reaalselt on keegi selle eest trahvi saanud, selles osas läksid arvamused lahku.
:bsmile:

Tean, et mingi aeg tagasi oli Keila-Joal öösel olnud kontroll, kus kontrolliti tulekustutit, tõkiskingasid.
Nii et vahel tuleb ette ikka.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Täna viskas siis lõplikult kaane maha ja lihtsalt pean küsima - kas see on mingi Tartu ja selle ümbruse eripära, et linnas sõidetakse "nii igaksjuhuks" spidomeetri järgi 40 ja maanteel 80'nega??? Viis pluss, raisk :wack: .Lahe oli vaadata gepsu pealt, kuidas tilgud 35kmh (crash)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Torch
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Torch »

Ilmselt küll , Viljandi linnas sõidetakse ka vahepeal 30-ga (50 alas ) , omaette eripära on laupäeva hommik turu ümbruses .

RIDE BREAK FIX REPEAT

Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Primo kirjutas:

Täna viskas siis lõplikult kaane maha ja lihtsalt pean küsima - kas see on mingi Tartu ja selle ümbruse eripära, et linnas sõidetakse "nii igaksjuhuks" spidomeetri järgi 40 ja maanteel 80'nega??? Viis pluss, raisk :wack: .Lahe oli vaadata gepsu pealt, kuidas tilgud 35kmh (crash)

Ma arvan, et ei ole. Eks vahel tuleb ette, aga reeglina saab siiski normaalselt sõita. Spido järgi linnas 50-60 ja maanteel 90-100 on täiesti igapäevane liiklus. Vähemalt sel ajal nendes kohtades, kus mina liiklen. Seetõttu mulle jääbki arusaamatuks pealinnainimeste kurtmine, et küll ikka Tartu liiklus on uimane ja siin ei saa üldse sõita. Sa pole ainus, kes seda väidab. Tundub, et läheb vist umbes samasse kategooriasse pideva halamisega, et autojuhid on m***id ja tsiklimeestele vähemalt kolm korda iga päev ette keeratakse. Samas eks ilmselt kohalike olude tundmisest on ka abi, et teada kus milline rada valida jne. Millegipärast on kohti, kus esimene rada on autosid täis, teine praktiliselt tühi jne.

Joel
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Liikumiskiirusest on IMHO hoopis olulisem liikluse rütm. Tartu liikluse rütm on Tallinna omast oluliselt erinev. Tartu eripäraks on igaks juhuks oodata kuni mööda peateed kaugusest 40-ga lähemale veniv mosse mööda jõuab. Tallinnas oleks selle mosse lähenedes ca 5-6 autot veel läbi sõitnud (näide minu enda kogemusest Lõunakeskuse juures olevalt ringilt, Mosse tuli sealt viadukti poolt, mina mööda Riiat linna poolt ja minu ees blokiti lihtsalt sõidurajad ära).

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

joel kirjutas:
Primo kirjutas:

Ma arvan, et ei ole. Eks vahel tuleb ette, aga reeglina saab siiski normaalselt sõita. Spido järgi linnas 50-60 ja maanteel 90-100 on täiesti igapäevane liiklus. Vähemalt sel ajal nendes kohtades, kus mina liiklen. Seetõttu mulle jääbki arusaamatuks pealinnainimeste kurtmine, et küll ikka Tartu liiklus on uimane ja siin ei saa üldse sõita. Sa pole ainus, kes seda väidab. Tundub, et läheb vist umbes samasse kategooriasse pideva halamisega, et autojuhid on m***id ja tsiklimeestele vähemalt kolm korda iga päev ette keeratakse. Samas eks ilmselt kohalike olude tundmisest on ka abi, et teada kus milline rada valida jne. Millegipärast on kohti, kus esimene rada on autosid täis, teine praktiliselt tühi jne.

Kipun ka Primoga nõustuma. Satun igal aastal vähemalt 20 korda Tartusse ja see 35 km.h linnakiirus viskab ikka tuju nulli küll! Krt. seda teab, aga äkki Tartust ongi need lätlased ja leedukad selle aeglaste eestlaste fenomeni saanud? Tartlased ärge solvuge-olen ise Tartus sündinud ja seal sõitma õppinud, aga nii aeglane ma küll pole! :oops:

Honda Transalp

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

nii palju kui ma mõned korrad aastas tartu satun,on linnakiirus ikka enamasti 60 kanti ja siiski minnakse veel mööda

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

õemehe õemees

Võib-olla on probleem selles, et muist neid teid, kus pealinnlased veel uljalt 70ga sõidaks, on siinsete arusaamade järgi ikka jube katki. Ei taha autot lõhkuda noh. Ei, tegelt on liiklus Tartus mõnus.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

HAA
Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
Tänanud: 53 korda

Lugemata postitus Postitas HAA »

Minu "rumal küsimus" oleks see,et nüüd kui tahad teha A-kat'i siis peab olema B-kat'i(ja mitte esmane).Vanasti ju sellist asja ei olnud,et võis teha siis kui olid 21 täis,polnud vaja ju autojuhtimis õigust. (togi)

We are motorcyclist, masters of measured risk.

Kasutaja avatar

scryth

Kas praegu ei tohi teha siis A-kat'i ilma B-ta?
Pead silmas, et sa ei saa täis A-d, kui B tegemata?

HAA
Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
Tänanud: 53 korda

Lugemata postitus Postitas HAA »

http://www.jarvaautokool.ee/?id=10432
No nii saab siit välja lugeda jah :(

We are motorcyclist, masters of measured risk.

Kasutaja avatar

õemehe õemees

Ma olen aru saanud, et täis A kat on seotud ainult vanusega, mitte juhtimisstaashiga. Teoreetiliselt peaks olema võimalik saada ka täis A ilma varasemate lubadeta. Selleks tuleb ainult leida autokool, kes teeks kursuse täispika teooriaosaga. Ainult lühikesed A kursused on neile, kel varasemast load olemas. Seda sellepärast, et nad ei pea enam uuesti liiklusteooria loenguid läbima.

Kasutaja avatar

scryth

Asjad ongi nii, nagu seal kirjas. A2 load saad ikka ära teha.
Täispikk kursuseosa ei oma siin mingit tähtsust, küsimus on ikka sinu juhistaažis.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”