09.04 SÕIDAMEmunadega. 12:00 rocalma prisma parkls maci pool
Moderaator: Moded
Niih. Lahe oli ja 301km-ga selle hooaja produktiivseim päev senini. 
Aga pisike pildivalik, mis minu kaamerasse kinni jäi, on siin: http://tfr.cafe.ee/album/nommeveski09042004.
Lisaks sellele õnnestus tagasi tulles näha mingit Toyota luukpära, kuhu oli vene roller (Vjatka vist) sisse topitud. Pool sellest õigemini, teine pool oli väljas. Peale mõningast liiklushuligaanitsemist
sai niipalju ette jõutud, et tee äärde tõmmata ja fotokas välja rabada, a tulemuseks oli ikka ainult üks väga udupilt:

Aga pisike pildivalik, mis minu kaamerasse kinni jäi, on siin: http://tfr.cafe.ee/album/nommeveski09042004.
Lisaks sellele õnnestus tagasi tulles näha mingit Toyota luukpära, kuhu oli vene roller (Vjatka vist) sisse topitud. Pool sellest õigemini, teine pool oli väljas. Peale mõningast liiklushuligaanitsemist

TransAlp '02
Lisaksin kah oma pildid: http://www.pilt.ee/view/71052/
OT: õues sajab vihma, peaks kiiresti sõitma minema, et eilne pori rattapealt maha saada

OT: õues sajab vihma, peaks kiiresti sõitma minema, et eilne pori rattapealt maha saada

:D
Icc, ma mõtsin, et kuidas 110km/h nii kiire saab tunduda. Märkasin siis, et kirjad suzul olid inglise keeles.
Mõtsin, et äkki miilides, sest autod kadusid seljataha jube kiiresti
Ei nuh, lahe oli...elus olen
tähh

Re: Päike
Mina tegin juba täna ühe väikse tiiru ja teen õhtupoole veelgi..Mark kirjutas:Päike paistab,aga linnas pole kedagi !!!
Kus olete 2-rattalised?

Üritus oli väga vinge!!! 
Siinkohal tahaksin TÄNADA TEID KÕIKI, kes te minu reede-hommikuse väikese äparduse juures mulle toeks ja abiks olite!! See vist algaja mootorratturi sündroom, et kui midagi juhtub, siis on enesekindlus maru kiire kaduma. Sellistel kohtadel on kõigi sõprade toetus alati parim, mis olla saab!!!
AITÄH, SÕBRAD!!!
Ise vajun nüüd mõneks ajaks häbi pärast maa alla ja palun oma Tibu käest andeks. Kui saame ära lepitud, siis ilmun jälle päevavalgele.
Ja kuna ta on mul tegelikult veel ka õnnistamata, siis pole ime, et sellised asjad juhtuvad. Selle võlgnevuse likvideerin kohe pärast seda, kui Tibu jälle korras on. Annan teada kus ja kunas, ning KÕIK olete oodatud!
Seniks mõnusat põristamist teile kõigile!
KJ

Siinkohal tahaksin TÄNADA TEID KÕIKI, kes te minu reede-hommikuse väikese äparduse juures mulle toeks ja abiks olite!! See vist algaja mootorratturi sündroom, et kui midagi juhtub, siis on enesekindlus maru kiire kaduma. Sellistel kohtadel on kõigi sõprade toetus alati parim, mis olla saab!!!
AITÄH, SÕBRAD!!!
Ise vajun nüüd mõneks ajaks häbi pärast maa alla ja palun oma Tibu käest andeks. Kui saame ära lepitud, siis ilmun jälle päevavalgele.
Ja kuna ta on mul tegelikult veel ka õnnistamata, siis pole ime, et sellised asjad juhtuvad. Selle võlgnevuse likvideerin kohe pärast seda, kui Tibu jälle korras on. Annan teada kus ja kunas, ning KÕIK olete oodatud!
Seniks mõnusat põristamist teile kõigile!
KJ
kas Sa palun tutvustaksid ennast, Külaline
jah.. ratas küll sõidab, kuid mitte nii nagu peab...
juhtus kokkupõrge autoga, kelle juht otsustas minu nina ees selleks mitte ette nähtud kohas ja ilma ette hoiatamata vasak-tagasipöörde sooritada.
seaduse ees tema viga, kuid ise olen loll, et seda ette ei osanud näha.
tagajärjeks ratas kõver-katki ja omal haav hinges.
teie lahkel loal ma lõpetaksin selle teema käsitlemise foorumis.
kes siiski küsida-arutleda tahab, paluksin sõnumeid privasse
KJ
jah.. ratas küll sõidab, kuid mitte nii nagu peab...

juhtus kokkupõrge autoga, kelle juht otsustas minu nina ees selleks mitte ette nähtud kohas ja ilma ette hoiatamata vasak-tagasipöörde sooritada.
seaduse ees tema viga, kuid ise olen loll, et seda ette ei osanud näha.
tagajärjeks ratas kõver-katki ja omal haav hinges.
teie lahkel loal ma lõpetaksin selle teema käsitlemise foorumis.
kes siiski küsida-arutleda tahab, paluksin sõnumeid privasse
KJ
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Algaja
See päris kohutav kogemus sul. Mul uue rattaga esimesel kruiisil viljandisse analoogne ohtlik situatsioon juhtus, kõrval sõitev auto reastas mulle peale, kokkupõrkest päästis õnn, äärekivi ääres rentslis olevast liivast ei olnud pidurdamiseks just eriti suurt abi. Tükk aega selline hõre tunne hinges. Hea, et luud kondid koos on
. Teeb terveks hooajaks kõrgendatud tähelepanu, näed igas autos nüüd terve suve potensiaalset ettesõitjat ja külge keerajat.
Rein

Rein
Varesele valu, harakale haigus,
KaruJänes ja Tibu saagu terveks!
(Munad vist läksid niikuinii katki?)
Mulle keerati kah pühapäeval ette. Midagi ei jutunud, mingi kannikatunne ütles, et tuleb ette ja tuligi. Kõrvalteelt tuli, jäi seisma, vaatas mulle otsa ja siis tuli. Ise ehmatas kah ära ja jäi kuuekümnega ette venima. No juht oli kah vanuses 70 ja üle.
KaruJänes ja Tibu saagu terveks!
(Munad vist läksid niikuinii katki?)
Mulle keerati kah pühapäeval ette. Midagi ei jutunud, mingi kannikatunne ütles, et tuleb ette ja tuligi. Kõrvalteelt tuli, jäi seisma, vaatas mulle otsa ja siis tuli. Ise ehmatas kah ära ja jäi kuuekümnega ette venima. No juht oli kah vanuses 70 ja üle.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Lisaks ka omalt poolt äärmiselt positiivsed kommentaarid toimunud üritusele ning avaldaks VÄGA SUURT TÄNU KaruJänesele, kes oma õnnetusest hoolimata mind oma (tsikli) saba peale võttis ja seega minu kaasasõitmise võimalikuks tegi (oma ratas ju siiani veel pulkadena garaazhis kokkupanemist ootab).
Zeek@rõõmus.seljakott
Zeek@rõõmus.seljakott
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.