09.04 SÕIDAMEmunadega. 12:00 rocalma prisma parkls maci pool
Moderaator: Moded
09.04 SÕIDAMEmunadega. 12:00 rocalma prisma parkls maci pool
Kuna nüüd on iga päev sõidetud ning mina isiklikult teen täna väikse puhkuse siis tuli selline idee, et võtaks mingi kamba kokku... ostaks poest paar ühekordset grilli, vorsti või mis iganes.. mida keegi tahab ja sõidaks kuhugi ilusasse kohta aega veetma! koos munadega 
Startida võiks 15:00-16:00 paiku, kuhu sõita... ma ei kujuta ettegi.
Võiks suuna kuskile järveäärde võtta näiteks?! Ja siis kui kõhud täis võtaks suuna sinna kuhu tee viib... samas nii, et õhtuks ilusti koju saab
Kõik sõltub muidugi ilmast ja sellest, mis rahvas arvab.
Kuna omal pühade ajal mingit perekondliku verki vms. ei toimu siis olen vaba ja niisama ka kodus tilli näppida ei viic
Niisiis.. vastake aktiivselt ja eelkõige ootaks MOTOPAKSU arvamust! Kui tulijaid ei ole ja idee katki jääks siis oleks hea kui sellest võimalikult vara teada saaks, teeks muud plaanid

Startida võiks 15:00-16:00 paiku, kuhu sõita... ma ei kujuta ettegi.
Võiks suuna kuskile järveäärde võtta näiteks?! Ja siis kui kõhud täis võtaks suuna sinna kuhu tee viib... samas nii, et õhtuks ilusti koju saab

Kõik sõltub muidugi ilmast ja sellest, mis rahvas arvab.
Kuna omal pühade ajal mingit perekondliku verki vms. ei toimu siis olen vaba ja niisama ka kodus tilli näppida ei viic

Niisiis.. vastake aktiivselt ja eelkõige ootaks MOTOPAKSU arvamust! Kui tulijaid ei ole ja idee katki jääks siis oleks hea kui sellest võimalikult vara teada saaks, teeks muud plaanid

Viimati muutis madone, 08 Apr 2004, 16:39, muudetud 1 kord kokku.
09.04 SÕIDAME munadega.
No nii - meid juba kolm on....
Ehk mõni veel !
EI tea kas täna ka midagi juhtub ???
Ehk mõni veel !
EI tea kas täna ka midagi juhtub ???
väga hea plaan, madone!!!
TEEME ÄRA!
Kui toimub, siis mina tulija.
Täna tööpäeva lõpuks võiks tõesti otsustatud saada, kas toimub.
Kui toimub, siis mul oleks ettepanek, et igaüks võtab seljakotis kaasa natukene omale meelepärast söödavat-joodavat. Kõigest sellest katame ühise toidulaua ja tunneme end maru hääste. Kui igaüks toob enda mõõdu järgi kaasa midagi mõnusat, siis jätkub igal juhul kõigile
cheers,
KJ

TEEME ÄRA!
Kui toimub, siis mina tulija.
Täna tööpäeva lõpuks võiks tõesti otsustatud saada, kas toimub.
Kui toimub, siis mul oleks ettepanek, et igaüks võtab seljakotis kaasa natukene omale meelepärast söödavat-joodavat. Kõigest sellest katame ühise toidulaua ja tunneme end maru hääste. Kui igaüks toob enda mõõdu järgi kaasa midagi mõnusat, siis jätkub igal juhul kõigile

cheers,
KJ

09.04 SÕIDAME munadega.
Kui toimub peaks kokku saama igaljuhul kuskil kaubanduskeskuse ees.
Kõigil ehk pole seljakottigi või kuhu panna. Ostaks koos (et oleks kõike ja piisavalt) siis saab ära jaotada, mis kuhu, kuidas !
Kõigil ehk pole seljakottigi või kuhu panna. Ostaks koos (et oleks kõike ja piisavalt) siis saab ära jaotada, mis kuhu, kuidas !

Kuna ise pole ühtki korda teiega sõitma jõudnud, siis päikeselise ilma korral oleksin reedel tegija. Ja kaasa võtan veel kawa GPX-ga sõitva sõbra. Seega meid 2. Aga ei kujuta ette, et kuidas sead söögivärki ja grille rattaga vedada saab
Aga kui kõnealune teema ära jääb, siis meie kahekesi sõidame kindlalt linnas. Seltsis oleks aga segasem..

Aga kui kõnealune teema ära jääb, siis meie kahekesi sõidame kindlalt linnas. Seltsis oleks aga segasem..
Käik välja siis need 3 kohta... täpsema koha valiks rahva hääletusel.
Ise paneks loksa ps. tippu
Sinisega on teekond ja lillaga kohad.
http://www.pilt.ee/view/71052/
Ise paneks loksa ps. tippu

Sinisega on teekond ja lillaga kohad.
http://www.pilt.ee/view/71052/
minul koha suhtes eelistused puuduvad. Peaasi, et saaks minna ja olla!
Vajaliku kraami kohale vedamisel saan ilmselt üksjagu abiks olla, kuivõrd rattal on olemas 3 kohvrit ja seljakotiga sõita samuti ei häbene
Samuti panen omalt poolt kindlasti välja ühe kiir-grilli.
Pigem päeva esimeses pooles startimise idee tundub väga hea - siis saab mõnusat päikeselist aega ratta seljas ja looduses rohkem nautida.
Mingi kl 12 Tallinnast liikuma hakata ei oleks ju liiga vara??
Hei, BIKERID!!! Tulge kampa, kel vähegi võimalust! Seltsis on segasem.
cheers,
KJ

Vajaliku kraami kohale vedamisel saan ilmselt üksjagu abiks olla, kuivõrd rattal on olemas 3 kohvrit ja seljakotiga sõita samuti ei häbene

Samuti panen omalt poolt kindlasti välja ühe kiir-grilli.
Pigem päeva esimeses pooles startimise idee tundub väga hea - siis saab mõnusat päikeselist aega ratta seljas ja looduses rohkem nautida.
Mingi kl 12 Tallinnast liikuma hakata ei oleks ju liiga vara??
Hei, BIKERID!!! Tulge kampa, kel vähegi võimalust! Seltsis on segasem.
cheers,
KJ

kui sa oleks mu posti lugenud hoolikalt, siis oleks sa saanud aru, et ma olen MUNAHUVILINElihtsalt treffaja kirjutas:kui sa oleks lugenud threadi pealkirja siis saaks ise ka aru et sul ei ole mingit voimalust soitma minna, ainuke variant kiirelt sugu vahetadapiret kirjutas:Noooh...idee iseenesest ilus. Kui ma ennast jälle kuhugi sokutada suudan, siis oleks munahuviline küll![]()

AGA nüüd asjast:
härrane Madone ehk paneb siia ühe kellaaja ja ühe kaubanduskeskuse!!!
Vahest sõidan ja teen asju.
Põhjus miks nii kaugele ronime on ilmselgelt see, et palja nosimise kõrvale ka parajalt sõita saaks ning ilma kaiffida... see peaks olema ju enesest mõistetav?!
ja kui magu punnis siis tõmbame kuhugi teise kohta veel edasi võibolla...
kuna ise olen sealkandis aint korra käind ja on mälestusi, et teed olid päris huvitavad ning kurvilised siis kisub sinnakanti tagasi ka.. rääkimata ilusast rannast.

kuna ise olen sealkandis aint korra käind ja on mälestusi, et teed olid päris huvitavad ning kurvilised siis kisub sinnakanti tagasi ka.. rääkimata ilusast rannast.
Vot... see kõige suurem põhjus!2) saaks linnast ära loodusesse![]()
Viimati muutis madone, 08 Apr 2004, 17:11, muudetud 2 korda kokku.
Munad
Sihtpunktina pakuks välja Nõmmeveski.
Kes on käinud, teab millest jutt, ilus koht.
Mine tea, ehk oleme kah homme lillekesega platsis ...
Kui just enne mune liiga siniseks ei taota
Kes on käinud, teab millest jutt, ilus koht.
Mine tea, ehk oleme kah homme lillekesega platsis ...
Kui just enne mune liiga siniseks ei taota

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.