Kas hoiate oma ratast üleöö hargil või külgjalal?

Siia kõik talvise, suvise või mis iganes perioodi garaaži otsingud või pakkumised. Kui sa tahad mootorratta parkimisest rääkida siis see on täpselt õige koht.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Öösel hoian keskhargil, päeval kontoris ka ... muidu joodikul. Joodikujala kasuks räägib see, et toetuspunktide moodustatud pindala on suurem. Tekib nii öelda kolmnurk. Keskhargil on see kolmnurk kitsas ja pikk. (esiratta ja keskhargi vahel). Joodikul hoides on kolmnurk lai(esiratas joodik tagaratas) Seetõttu ümber minemise oht on joodiku pealt teoreetiliselt väiksem. Jätame siinkohal mängust välja kallakule parkimised käik väljas. Minu Suzu on korra niimoodi (õnneks murul) joodiku pealt ära sõitnud öösel. Aga õlituse koha pealt jutt õige enamuse masinate kohta. Küljeli võib tõesti osadel mootoritel õlitus puudulikuks jääda.

Just my 2€
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Tarts kirjutas:
Jah, nõustun sellega tingimusel, kui külma mootoriga masin käivitatakse ja lastakse soojaks töötada jala peal hoides. Aga kostkem nüüd, kes teist külma masina käivitab jala pealt :shock: ?!
:shock: Oops, peab vist häbiga üles tunnistama, et mina teen koguaeg nii. Ratas garaazhist välja, toores peale, starterit ja ratas joodiku peal soenema (keskjalga pole), seni kui ma garaazhiuksed kinni panen.

Aga eks ma siis tean, et edaspidi enne käima ei pane, kui ise seljas istun ja ratas püsti on.
TransAlp '02
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kõik, mis mootorratta parkimise/ garaažiga seotud”