Jõujuurikad
Moderaator: Moded

Noh, kusagil kuu aega tagasi (või veidi vähem) olen saanud 15...
Pikkust kusagil 175 cm peal, kaalu kusagil 60 kg.
Ja rinnalt surun kusagil 60 kg max. hetkel eriti sporti ei tee kah aga varsti plaan regulaarselt minna rauda pumpama

Kätekõverdusi teen maas ca. 130 rippes kätekõverdusi 15-17, kõhulihaseid umbes 60....
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
panen oma teema kohe siia !!
Ei oskagi kohe arvata kui sexikas on siinne rahvas, et kas lõbumaja mehi ka on??Kui on siis ehk räägite natuke,et kaua olete käinud ja näitex palju peate vastu ning oma pikkus ja läbimõõt.Ise teeks siis otsa laht.Pool ise meisterdatud v*tuga olen radika vahel karvamytsiga vastupidavust treeninud 2,5aastat... kuigi talvel on asi soiku jäänud... Praegusex käin lõbumajades.. olen 169cm pikk ja tagant tõukan 5 tõuget tunnisi

-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
kaalu siis 90 kilo.
Kui ei saa muudmoodi elatud, kui kangi surudes, ehk siis hakkan ka treenima, et rohkem suruda. Siiamaani lähen hommikul jooksma kui ilm soojemaks läheb. Ahjaa korvpalli mängin kaa regulaarselt.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:olen 169cm pikk ja tagant tõukan 5 tõuget tunnisi
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Supper!
sepp kirjutas:ma ei hakka uut teemat tegema...

Nüüüüd võib vist selle teema ära "fleimi" alla veeretada...

Kus juures oskan küll õieti arvutada.bash kirjutas:Teemaalgatajal on äkki matemaatikaga raskusi ? Ei suuda äkki ketaste pealt loetud kilogramme kokku liita ja niimoodi sellised numbrid tulevadki.
Ma ei öelnud, et ma kasutan metaani, steroide või kurat teab mida. Sai küll kunagi eelmine aasta valgu pulbrit võetud, aga seda ei nimetaks küll millekski kohutavaks.Ei tea kuhu on kadunud teemaalgataja ise ja kutid kellel vanaema liidu ajal rinnalt 150kg surus Very Happy
Hea kui siin ikka selliseid lõbusaid teemasid kaa on...kõik metaani mugima nüüd, suveks vaja ju vormi saada Cool
Üldiselt on väga vähe teemasid kus foorumi rahvas suudaks külma närvi säilitades midagi normaaset öelda või oma suu kinni hoida, kui sealt midagi peale haige möla ei tule.

-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
aasta tagasi oleks umbes 30 kilo umbes rinnalt surunud ja 16 kilost pommi u 10 korda, kätekõverdusi 25võibolla, väga hea ikka et aastaga need parameetrid on täiega paranenud
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Sellel alal minust targemad mehed teadsid rääkida, et teha tuleb sellise raskusega, millega 6-8 kordust jaksad teha ühes seerias. Võtad mingi raskuse, millega 6 korda jõuad teha, siis treenid seni, kuni 8 jõuad ja siis paned raskust nii palju juurde, et jälle 6 jõuad jne. Seeriaid ühte harjutust umbes 3-4 tk trenni jooksul. Seda siis, kui juba mingi lihas on arenenud. Päris alguses pidi väheke rohkem tegema kordusi, aga seda ma enam täpselt ei mäleta, et mitu. Vist oli suurusjärgus 8-12.virkostein kirjutas:kui teen siis enamasti 16 kilosega, treenib rohkem, saab rohkem tõsta, lugenud pole kuid ikka pärismitukümmend korda ikka
pritsu kirjutas:To Kasjok: See ju igati positiivne, et bikeri rahvas selline mölalõug ja naljahammas on. Sõltub ju teemast endast, kas läheb mölaks või mitte. Ole mees ja lõksi vastu!

Ja mis puutub pommi viskesse, siis ma olen ka tegelenud natuke sellega. Mul treeningu kaaslane on selle koha pealt rohkem spets - 32kg pommi on pannud 40 korda, ma ise olen piirdunud 30 korraga.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Aga see on kõige naljakam
Ise olen ka suhteliselt seksikas. Eriti hetkel, kui palavik küündib 38-ni, linad higistamisest läbimärjad ja külmavärinate tekititatud vibratsiooni tulemusel on tegemist, et tualetis mitte rahuldatud saada.sepp kirjutas:ma ei hakka uut teemat tegema...
panen oma teema kohe siia !!
Ei oskagi kohe arvata kui sexikas on siinne rahvas, et kas lõbumaja mehi ka on??Kui on siis ehk räägite natuke,et kaua olete käinud ja näitex palju peate vastu ning oma pikkus ja läbimõõt.Ise teeks siis otsa laht.Pool ise meisterdatud v*tuga olen radika vahel karvamytsiga vastupidavust treeninud 2,5aastat... kuigi talvel on asi soiku jäänud... Praegusex käin lõbumajades.. olen 169cm pikk ja tagant tõukan 5 tõuget tunnisi
Aga kõik see kahvatub, kui kehakaal on üle saja ja tsikkel on 1000+ ccm
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord

http://www.stupidcollege.com/items/Steroid-Freak
mis panemisse puutub, siis kevadsuvel panen hernele keppi
ja töukan kylmal hommikul naabrimehe mosset

I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Valik treeningvahendeid ka meie tulevastele olümpialootustele.
Sepp, äkki leiad ka midagi uut ja huvitavat, ning saad karvamütsi saata teenitud-treenitud puhkusele.

-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.