Kas kukutud ratas toob ebaõnne ka edaspidi?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

rinks

Lugemata postitus Postitas rinks »

Ütleks ka omaltpoolt, et tegemist on ikka psüholoogilise teguriga. Kui ikka pidevalt mõte kuklas ja kramp sees, et kust see mats uuesti tuleb, siis ega see tulemata ei jää. Teisest küljest, kui ükskord külg maha pandud ja küllalt terveks jäänud, et uuesti ratta selga ronida, siis on tekkinud ka selline kukkumiskogemus ja teatav julgus (jäid ju terveks)- ning väänadki sarvesid veidi julgemalt. No eks alguses ollakse veidi aeg ettevaatlikumad aga adrenaliin lahustab selle kiirelt ära.
Kondid kasvavad ju kokku ja tsikkidele meeldivad armid.
Kasutaja avatar

Sebar
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sebar »

Juba Tõstamaa vanasõna ütleb: Kus suitsu, seal iz

alan

Lugemata postitus Postitas alan »

Sõiduõpetaja teatas, et 90% õppuritest kukuvad. Nojah, ma olen korra rolleriga suutnud kukkuda, kusjuures väga halenaljakal viisil. Platsil, tuleb tunnistada, olen ka sunnitud olnud ratast maast üles korjama. Kuradima raske teine. Kaheksat harjutades ei julenud ma alguses ilma sidurit pinges hoidmata sõita, sealt ka kukkumine.

Loodan, et oma kukkumised teen ma siiski koos pädeva varustusega, muidu on aiaia.
Kasutaja avatar

Teema algataja
pez
Tsikkel: Yamaha R1, KTM 530 EXC

Lugemata postitus Postitas pez »

alan kirjutas:
Sõiduõpetaja teatas, et 90% õppuritest kukuvad. Nojah, ma olen korra rolleriga suutnud kukkuda, kusjuures väga halenaljakal viisil. Platsil, tuleb tunnistada, olen ka sunnitud olnud ratast maast üles korjama. Kuradima raske teine. Kaheksat harjutades ei julenud ma alguses ilma sidurit pinges hoidmata sõita, sealt ka kukkumine.

Loodan, et oma kukkumised teen ma siiski koos pädeva varustusega, muidu on aiaia.
Mina peale oma paukku enam ilma varustuseta sõitma ei lähe.
Hing on sees küll, aga oma jala peale ei saa 4kuud astuda.
Kasutaja avatar

maru

Lugemata postitus Postitas maru »

olen kuulnud et kui päike loojub ,tulevad välja vampiirid ja muud deemonid.
jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
Kasutaja avatar

maru

Lugemata postitus Postitas maru »

olen kuulnud et kui päike loojub ,tulevad välja vampiirid ja muud deemonid.
jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
Kasutaja avatar

Sebar

racerx kirjutas:
jah, see peab paika. Nii nagu kukutud ratas toob ebaõnne, toob kukkumata ratas metsiku õnne. Näiteks H.Tamm Viljandimaalt ostis ratta mis polnud kunagi kukkunud, kusjuures tegu oli krossirattaga. natuke aega peale tsikli ostmist võitis ta Viljandi Olympic kasiinos nelisada krooni mille eest ostis ühe Iisraeli geenitehnoloogia firma aktsiad. Tänaseks päevaks on ta miljonär. Ratas on senini garaazis, kinnitatud maa külge, et ei kukuks.

Veel näiteid, K. Jürgenson Järvamaalt püüdis lennult kinni kiivri mis oleks maha kukkunud. Mõni minut hiljem hääletas tee ääres imekena blond 168cm pikk 52 kilo ( millest 2 kilo oli rindade arvel) neiu ( J. Simpson). Jürgenon on siiamaani veel orgasmijärgses seisundis ning keeldub väljumast.

Arvan, need näited kinnitavad seda teooriat kohe kindlalt.

Näide tänasest:
Käisime täna kolmekesi Võru poole sõitmas. Ühel mehel kukkus Savernas tankides kiiver maha.Rääkisin küll, et sellega ei tohi edasi sõita, sõitku parem ilma. Mees ei kuulanud. Poole tunni pärast tegi mees väikese lohisemise, äärekivi najal, nii umbes 17,5 meetrit. Mehel endal käed- jalad terved, tsikklil mõned vead juures. Seekord läks hästi.
Sellepeale hakkasime teise mehega kiivreid loopima. Kord püüdis üks, siis teine, lootuses saada sama õnne osaliseks nagu sai hr. K.jürgenson Järvamaalt. Praegu juba öö, kuid ise istun ikka veel kuiva näoga. :(
Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

racerx kirjutas:
Mõni minut hiljem hääletas tee ääres imekena blond 168cm pikk 52 kilo ( millest 2 kilo oli rindade arvel) neiu ( J. Simpson).
Kellel sellist õnnetust vaja on.. ratta raskuskese liigub selgelt liiga kõrgele.
Aivar
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

pez kirjutas:
Mina peale oma paukku enam ilma varustuseta sõitma ei lähe. Hing on sees küll, aga oma jala peale ei saa 4kuud astuda.
Mind päris huvitab, kas selle arusaamiseni jõudmiseks oli üht laksu vaja? Muidu ei uskunud kohe kuidagi? Maru valus on linnas vaadata neid kuulikindlaid tsikliste. Alati siis viib mõtteni, et MIKS nad seda teevad? :evil:
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

tok-tok kirjutas:
pez kirjutas:
Mina peale oma paukku enam ilma varustuseta sõitma ei lähe. Hing on sees küll, aga oma jala peale ei saa 4kuud astuda.
Mind päris huvitab, kas selle arusaamiseni jõudmiseks oli üht laksu vaja? Muidu ei uskunud kohe kuidagi? Maru valus on linnas vaadata neid kuulikindlaid tsikliste. Alati siis viib mõtteni, et MIKS nad seda teevad? :evil:
Kindlasti ei ole vaja laxu selle arusaamisex.tihti on asi ka rahas.varustus pole odav!
mina panin ausalt oma esimese laxu ilma varustuseta kuna mul ei olnud pappi.viimane plekk läx tsikli ostmisele.. kiivri sain ka ostetud ja siis oli raha otsas.õnnex oli mõistust natukenegi ja ostsn rulluisu kaitsmed ja panin need dreside alla.ei olnud mul kannatust vaadata ka ratast parklas ja oodata natuke raha,et alles siis minna sõitma.. loomulikult kohe kui ratas käes,siis oli vaja ka sõita.ma arvan,et mõnigi sõidab just sellel samal põhjusel varustuseta.Ohtu teataxe,aga ple hetkel võimalust osta varustust.
Kasutaja avatar

Sebar

Aizar kirjutas:
racerx kirjutas:
Mõni minut hiljem hääletas tee ääres imekena blond 168cm pikk 52 kilo ( millest 2 kilo oli rindade arvel) neiu ( J. Simpson).
Kellel sellist õnnetust vaja on.. ratta raskuskese liigub selgelt liiga kõrgele.
Selline raskuskeskme liigutamine ei tohiks küll mehele liiga teha, vähemalt kohe mitte, sest loodetavasti kakkab see raskuskeskme liigutamine pärast teistmoodi välja paistma.

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

ostsin ratta millega eelmine omanik parempoolse külje maha pani. taastasin külje, sõitsin pool aastat. kukkumisteta. müüsin ratta maha ja paar päeva hiljem sõideti vasak külg maha :lol:
Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

Sebar kirjutas:
Aizar kirjutas:
racerx kirjutas:
Selline raskuskeskme liigutamine ei tohiks küll mehele liiga teha, vähemalt kohe mitte, sest loodetavasti kakkab see raskuskeskme liigutamine pärast teistmoodi välja paistma.

:D :D :D ...kui õlut jood, lööb välja paari päevaga...muidu võtab nädala...IRW, IRW
Üksik on nõrk...

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

JohnDoe kirjutas:

:twisted: :twisted: :twisted:
IRW IRW IRW - sinuga - kui sa sellist juttu viitsid puhuda võiks ka vahest kuskil viina visata :) kuid krt seda võtaks viin ei kannata ju viskamist enne kui viskad kujuta ette palju sellest raisku läheb kui läbi õhu lendab.

Tahan sulle vastukomplimenti teha, sest siiramat signatuuri kui sinul ( elukooli õpilane, pole just viiemees) pole mul õnnestunud lugeda !
Mingit mehhiko samakat võiks teinekord ehk paugutada küll kui hea juhus on !

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Sebar kirjutas:
Aizar kirjutas:
racerx kirjutas:
Jah, see ei tee paha. Pealegi mehe kehas liigub jälle palju verd ja sellega koos raskust otse sadula kohale. Päris kahte kilo välja ei venita aga nati ikka.
Samas seesamune protsess tõmbab enamasti ka vaate avaramaks, silmad lähevad punni pähe hingamine kiireneb, tänu millele aju saab rohkem hapnikku ja suudab kiiremini arvutada igasugu skeeme mida iganes tarvis.
:)
Kasutaja avatar

Sebar

Jälle uks Tõstamaa vavasõna:

V_tt on nagu keevitus- kaua vaatad võtab silmanägemise ära
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”