Venemaale tsikliga
Moderaator: Moded
Re: Venemaale tsikliga
Minu Ukraina kogemus on küll mõne aasta tagune ja vahepeal võib ju olla nii mõndagi juhtunud, aga tookord küll miilitsad välismaa mootorratta vastu erilist huvi ei ilmutanud. Ei püüdnud liigelda nagu viieline, liiklesin nagu turist. Ekstra tähelepanu tõmmata ei üritanud, aga kui mul oli ikka vaja pöörata paremale või vasakule, siis ma ka sinna pöörasin, ei teinud keegi sellest numbrit. Samuti ei tekitanud minu mõningane keelumärkidele läbi sõrmede vaatamine sealsetes korravalvurites erilist pahameelt. võmalik, et vedas, aga keegi ei üritanud igatahes minult tookord midagi välja pressida.
rhannes kirjutas:Mis on venemaal hetkel bensiini hinnad
Kuskil 24-25 rubla, kuskil 61-64 senti meie rahas.
Sai käidud 2011 suvel moskva lähedal. 800km, sinna 12 tundi, tagasi 10 tundi koos piiridega. Ei saanud ühtegi trahvi ega peatatud ei ole. Sõitsin tagasi koos sakslaste paariga(kaks rattast), kes sõidavad venemaad läbi, neil oli vist 30 tuh sõidetud venemaal. Pole nendega midagi halba juhtunud, aga siin mõned mehed kardavad sõita 200km.
Käisin Piiteris 2011 suvel. Kuna pelgasin piiri järjekordasid Narvas, siis läksin Koidula kaudu. Kohalikud kütusevedajad aitasid piiripunktis kõiksugu paberid ja deklaratsioonid ära täita ja alla tunniga olingi üle. Kohalikud muidugi kiirusepiirangutest suurt ei pea, aga midagi hulla ka ei olnud. Teedele ma küll midagi ette ei heida - ootasin hullemat. 2-3 päevaga peaks Piiteris jõudma põhilised vaatamisväärsused läbi joosta. Metroo ja ühistransport on muidugi asendamatu. Ja Piiteris on parkimine tasuta.
Müts maha venemaa poolsete piirivalvurite ees, kellest jäi oluliselt parem mulje kui meie omadest, aga see juba teine teema.
Tagasi tulin Narva kaudu. Kui tahtsin sõita varikatuse alla, saadeti mind Eesti piirivalvuri poolt tagasi paduvihma kätte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.