EM II etapp, Speedest Dunlop Racing, Tartu
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Ma saan aru et minusugusel punnsilmal on sinusuguse kena mehega raske võistelda. Aga minu jaoks on need siniste jalgadega tüdrukud väga ilusad ja ma olen selle üle väga õnnelik. Nagu öeldakse ilu peitub vaataja silmades. Samas on ka sinu kaaslane väga kena naljakas et meie ilu meel siinkohal ühtib. Ma ei oleks osanud arvata Jaak et ma niivõrd ebameeldiv sinu jaoks olen. Püüan sinu teele mitte sattuda.
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Suzumen kirjutas:Tihver kirjutas:Suzumen kirjutas:Nitse . Palun vabanda tüdrukute ees oma sõnakasutust, minu soovitus.
Kas sa ise vabandasid kui sa nad tahtlikult tanki panid ja avalikult kõigile valetasid?
Jah vabandasin isiklikult, et selline situatsioon üldse võimalikuks sai.
Pole küll väga aktiivne bikeri külastaja võistluste vahelistel aegadel, aga ma pole küll näinud, kus sa Ain tunnistad, et valetasid ja meelega tüdrukutele AEGLASEIMA ajaga timeslipi andsid? Paluks kordust!
Mina korrigeerisin oma eelnevaid poste pisut ja eemaldasin sealt illustreeivad kujundid, mis tüdrukuid solvasid. Tüdrukud, mul pole teie vastu isiklikult mitte midagi, vabandabn, kui solvasin teid. Kogu mu ebasümpaatia ja pahameel on suunatud idioodist Aini vastu. Kuna olete tema FANCY SHIT tiimi üks osa, saite ka teie oma sahmaka, sorry! Edaspidi, kui veel mulle hambu jääte, siis palun teadke, et seda poleks kunagi juhtunud, kui oleksite Sepa ja Korke telgi ümber näiteks tiirutanud...

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Suzumen kirjutas:Kui nüüd rohkem küsimusi pole, siis lõpetaks teema omalt poolt.
Olenemata sellest, kas see meeldib hr Seppale ja hr Jaagule, kas mõned saavad üle oma nooruse solvumistest ja õpivad kaotama või ei. Seda aega enam tagasi ei tule, kus Sepp stardis oli nii purjus, et ei suutnud ratast üleval hoida.
Mis mina nüüd siia puutun.
kas Sa oma juriidilisest raamatust seda ei ole lugenud välja v,et isegi mitte Sinu silmad,ega nina ei sobi alkomeetriks ega joobe tuvastamiseks.
Kaotada oskan küll paremini kui Sina.
Kui ka Sina seda oskaks,siis Sa ei mõtleks võitmiseks valemeid välja timeslippidega
Vahelduseks natuke Kairi pilte:
http://www.motobox.ee/index.php?id=42&a ... lbum_id=46
Paistab, et Aini ta aruka tüdrukuna pole jäädvusatnud, pärast saab veel mingi konksuga paragarahviga süüdistuse privaatsuse rikkumises

2 a. tagasi mina oma cebariga tehnilisest läbi ei saanud ennem kui esiporla küljes oli ja tagarehvil rohkem kui 3mm mustrit (oli vist rockrace miskisugune)
Lihtsalt selline asi tuli meelde siin seda porilaua sõda lugedes.... samas tol ajal lasti ka täiesti lambi rattad ilma igasuguste nõueteta rajale, nii, et.. ilmselt oli asi sõitjate vähesuses aga see selleks (samas ei mäleta miks oli vaja mind koinida tagarehvi pärast
) MA pidin lausa reedel kohal olema, et muidu laupäeval starti ei saa jne... ja siis ala ennem võistlust laupäeval vajusid veel paljud kohale kes lausa ilma tehniliseta kohe sõitma pandi!
Viimane haapsalu sõit kus kuusk joonistas mulle stardis varastamise koos rohelise tulega (st kui süttis roheline siis peale seda ka varastamise tuli) ning minul tuli pillid kokku pakkida! Ei aidanud pealtnägija tehtud foto ega midagi, et kohtunikud midagi ette võtaks
See kogemus jättis mulle sellise mõra südamesse, et peale seda panin kogu selle kiirenduse teema maha!
Kiirendusvõistlused ja nende korraldamine on meil täielik sodi! On palju entusiastlikke sõitjaid ja väga tublisid kuid samas tehakse neile just sellega liiga, et kõiki ei lööda ühe latiga!
See on kõik minu arvamus ja kogemus - et keegi jälle isiklikult ei võtaks vms.
kui porikat poleks vaja siis reeglites sellest yldse ei räägitaks ju-vist-ehk,
kellele meeldiks pasarahega yle saada burnoudis kui seal liim vesi kummitykid lendavad-arutlen lihtsalt et ju seda porikat on nats vaja,
mati ratas on ikka tõeline tsikkel!!!

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Mina tegin vahepeal Suzumeni poolt lukustatud teema lahti, kuid see oli suur viga, nagu näha.Seoses sellega tegin ka suurpuhastust isiklikest solvangutest ja üleüldisest mullist, mis teemasse ei puutu
Mitte ükski teema peale kiirendusvõistlust ei möödu kakluse, sõimu ja karjumiseta!!!Ei saa siis normaalselt läbi või rajal asjad ära klaarida?
Cheers