Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Aris kirjutas:Tsikkelröövel kirjutas:Huvitav on see, et "rumalate küsimuste" alla tuleb massiivselt täitsa tehnilisi küsimusi, mis tegelikult peaks olema Tehnilises foorumis. Või on küsijad kartlikud ja loodavad, et rumalate küsimuste foorumis ei saa kohe verbaalselt peksa?
Tehnilises foorumis saavad peksa ning paljud ei vahi seda tehnilse foorumi rubriiki, seega abistajaid vähem.
Selles on ka kindlasti asi, et ei taheta väikse küsimuse pärast uut teemat teha.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
aga see suht risustab huvitavat teemat
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
Lugedes järjekordset müügiteemat, kus toote pilte saab ainult e-maili peale, kuna postituse tegija ei oska pilte netti laadida, siis tekkis küsimus:
kas maailmas pakub keegi sellist teenust, et ma saadan pildid e-mailiga kuskile serverisse, kus nad ise automaatselt ennast netti riputavad?
või et kas mõni progeja suudaks ise sellise asja valmis kannida?
mina näiteks olen nii mugav, et isegi kui müüakse midagi, mis mind huvitada võiks, siis ma lihtsalt ei viitsi selle mailindusega tegeleda, tahan kohe ja kiirelt pilte vaadata
teine variant on muidugi see, et foorumisse saaks pilte laadida aga see nõuaks muidugi oluliselt serveriruumi, mis tasuta käes pole.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Vastukajana Piipzile: Milleks?
Kui inimene saab hakkama foorumisse kasutaja tegemisega, siis kindlasti saab ta ka hakkama kasutaja tegemisega mõnesse pildiserverisse ntx Album.ee, fotki,nagi.ee jms (kasutan aind esimest, ei tea rohkem). Mida see uploadijalt nõuab? Paar korda klikkimist ja kogulugu, on asi netis olemas. Paned foorumisse kausta lingi ja peaks nagu asi ants olema?
http://www.upload.ee/
Peaks ju ka piisavalt lihtne olema? Ise pole kasutanud, aga eeldan et on.
Ma ise ka kirjutan vahel müügikuulutusse nt "huvilisele saadan pidid". See ei ole sellepärast, et ma ei oska pilte üles laadida vaid sellepärast, et ma ei viitsi neid pilte teha. Kui kellelgi huvi siis ma muidugi teen pildid, sest siis on ju peaaegu kindel, et saab raha või midagi .
Mina jälle, nagu ka paljud teised ei hakka mitte iialgi niimoodi pilte küsima. Kui müüjal on poogen ja pilte teha ei viitsi, siis sorri, kelle asi see on ja kes rohkem pingutama peab? Minupoolest võivad sellise suhtumisega müüjad kuulutama jäädagi olgu hind kui hea tahes. Sama on kuulutustega kus pole hinda. No ei huvita kohe mitte ja küsima ka ei hakka.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Sama siin, pildita kuulutusi ei hakka isegi mitte vaatama. Ja neid kuulutusi ka ei viitsi vahtida, kuhu on pandud suvaline illustreeriv pilt googlest või krt teab kust aga jumala eest mitte sellest asjast mida üritatakse müüa.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
mismõttes milleks. kui arvutivõõras inimene ei saa kasvõi upload.ee asjaga hakkama, siis saaks talle anda mailiaadressi näiteks bikerweb@emailpicturesinternet.com ja siis on pildid netis aadressil emailpictures.com/bikerweb
aga see on ainult uitmõte... asja point on ikkagi selles, et kui sa ei viitsi müüa, siis ei viitsi ka keegi osta.
ning ma ei räägi endast ju
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Ma olen nüüd natuke kuri kah - Kes on arvutivõõras inimene? Toon välja ühe seisukoha oma lühinägelikust maailmast.
Ise kasutan eestikeelset album.ee-d, kus igasugune sissejuhatus, menüü, õpetus on täesti arusaadavas eestikeeles olemas, mis vägagi primitiivselt seletab kõik punktid ükshaaval lahti. Seega igaüks, kes viitsib pühendada 5 minutit LUGEMISELE ja paarile hiire klikkamisele peaks toiminguga hakkama saama. Minu jaoks on arvutivõõras inimene, kas seniilne pensionär, kes kaotas nägemisvõime ja reaalsustaju enne Eesti Vabariigi iseseisvumist või lihtsalt mingi rullnoksist tölpa, kes ei viitsi lugeda ning kes ei kavatsegi kunagi seda toimingut ära õppida, sest tal on taipohh kõigest. Nendel kahel erijuhul on selle toimingu mitteoskamine andestatav.
Eeldusel, et me räägime tegelasest, kes on ise endale foorumisse kasutaja teinud, siis peaks ta nii mõndagi teadma ja ümbrust natukenegi tajuma.
http://www.upload.ee - sellest lehest lihtsamat pole ma vist veel näinud. Kui inimene oskab meili peale pilti saata, linki kopeerida jne, siis miks ei peaks inimene oskama teha ühte klikki antud lehel ning hakkama saama sinna pildi sokutamisega?
Ma leian jah, et su mõttel on jumet, kuid ma leian, et see asi on juba niigi lihtsaks tehtud ning isegi arvutivõõras inimene saab asjaga hakkama, kui ta vähegi proovib.
Ära võta asja nii isiklikult (tegelt on see üsnagi mõnitav smail ning tahad mõnita veel, kuid vähemalt sain oma asja ära öeldud)
Üks küsimus kah teemasse - Kas lukustatud teemade postitused lähevad ka selles postide lugejas arvesse?
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
siit üks keerulisem küsimus ajaloo kohta.
ma oskan suht vähe infot anda, sest ajalooõpetaja rääkis sellest c.a. 15 a aastat tagasi, ja mul on ainult loo buänt meeles aga tahaks selle fakti ikkagi üles leida.
ühesõnaga üks riik sõdis teise riigiga ja siis üks riigipea saatis teisele sõnumi (eeldan siis et kulleriga), et "kui me võidame, siis me vägistame teie naised, põletame teie majad, tapame kõik ära jnejnejne", millepeale siis teine riigipea saatis sõnumi vastu: "kui". jutt oli lakoonilistest (rooma) sõduritest ja et kui palju võib üks väike sõna tegelikult tähendada
Kes aitab selle fakti üles leida, saab mult kaks plusspunkti
There was in Northern Greece a land called Macedonia, which was once ruled by a king named Philip.
Philip wanted to become master of all Greece. He therefore collected a great army and conquered all Greece, until only Laconia remained unconquered. Then he sent a letter to the brave Lacons saying: "If I invade your country, I will destroy your great city."
In a few days an answer was brought back to him. He found only one word written in it - that word was "If".
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:... ajalooõpetaja rääkis sellest c.a. 15 a aastat tagasi, ja mul on ainult loo buänt meeles...
Sepp ae, kas punane värv otsas? Piipz ütles buänt!
Teemasse ka - mitu temperatuurirežiimi on pliidiplaadil vaja selleks, et normaalselt pannkooke teha? Meie omal on neid kümme aga ikka vähe vist - 5. jääb lahjaks ja 6. kõrvetab üle.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
motoPuhh tnx
krt ma ei näindki mis sepp ütles
Nüüd tuli meelde ka, miks õpetaja seda rääkis - Laconia - lakoonilisus - ehk siis lühidalt ja konkreetselt, et kust selline väljend pärit on
pannkooke võib üsnagi tulisel pliidil teha tegelt, ei tohi lihtsalt väga kaua neid hoida, siis kõrbevadki ära. ja tainas ei tohi liiga paks olla ka.
Pannkookide puhul on jah kogu kavalus ajastuses ja taignas.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
kõrtsmikumolu kirjutas:Mis pliit, pann ja tainas. Õigete pannkookide jaoks on vaja VANAEMA.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kõrtsmikumolu kirjutas:Mis pliit, pann ja tainas. Õigete pannkookide jaoks on vaja VANAEMA.
pane siia siis vanaema aadress ka
Termin "vanaema" on määratletav ajateljel. Seega pliit-aeg-taigen tuuningust pääsu pole niikuinii
Lisaks kõigele muule veedame me vanaema kaisus magades palju öid nii oma elu alguses kui ka lõpus!
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kuidas tänapäeval neid va küpsuskirjandeid kirjutatakse, käsikirjas või klaviatuurilt? Ühtpidi tekivad liiga mugavad spikerdamisevõimalused, teistpidi ... vaesed õpetajad ja nende silmad, kes tänapäeva koolilõpetajate käekirja lugema peavad.
-
alla gondisse avanevad vabalt kolm voolikut, üks tuleb jahutusvedeliku paagist, teine airboxist ja nendega on asi klaar, aga üks voolik tuleb veel, mis asi too olla võib? Otseselt ei tea kust alguse saab ning täna enam ei jõua ka paaki maha kakkuda alguspunkti otsimiseks, kuid usun, et need baikidel enamvähem kõigil samamoodi ja ehk keegi oskab kohe öelda
üks põleb kauem ,üks põleb paremini ära aga kahjuks ei mäleta mis pidi see oli!