Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
selline küsimus ,et kui sõitsin auto maha kandmisele ja see mulle nüüdd hüvitatakse. kas on õige värkk et kasko pean ikka kuni aasta lõpuni kinni maksma. äkki on kellelgi kokkupuuteid sellise asjaga
Vastus peaks ju igati lihtne ja loogiline olema: Kas Sa aasta lõpuni saad kasko teenust? Teenuse eest, mida Sa ei saa ei saa ei pea maksma. Isaeasi kuidas maksed lepingus kirjas on ja mis perioodini ümardatakse.
selles see asi ongi ,et kindlustus juba arvas selle summa maha aga ma pole ise veel lepinguni jõudnud.Kuid ma kippun arvama, et seal selline lugu, et sõlmitakse aastane leping ja kõik. Aga eks õhtul tutvun põhjalikumalt lepinguga. Muidu kasko tehtud seesamis
reimps kirjutas:kevin1995 kirjutas:ja seda ka veel, et kui praegu õlipaagis on poolsünt kas siis täissünti võib sinna valada(kas seguneb ära)?
Ega väga ei soovitata. Aga sa võid proovida ja teada anda, mis toimub, ma enda püssil ei julge seda teha
no ise ei proovinud, sõber pmst tutikal rolleril proovis, 3000km peale seda sõitnud ja töötab.
-
simp
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
kõige lihtsam sul ilmselt seesamisse helistada ja küsida neilt.
loogiline oleks, et asi toimib samamoodi nagu tavalise liikluskindlustusega, ehk kui ära katkestad makstakse "ülejäänu" tagasi.
Kui mul originaalis on soovitatud 12v ja 4ah aku aga peale panen 12v 5ah aku siis kõik OK või juhtub ka midagi?
Ah ehk siis ampertund näitab aku mahutavust. Kui paned Ah võrra suurema ei juhtu midagi ja kõik on korras.
-
spetsialist
- Tsikkel: suzuki DR800S
Tegu geelakuga-
sõber ostis poest geelaku algul oli tühi ja ei proovinudki kas laeb täis üldse.
Siis nüüd mingi pool aastat seisnud see lihtsalt garaazis- siit tuleb küsimus: Kui suur võimalus on, et ta sõites ennast täis laeb?
-
tazavi
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
siis pead tallion-tartu-narva tripi ette võtma, ühe soojaga, siis saab küll täis ![]()
-
Schizo
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
kes saaks mul cz'il süüte paika panna? ise ei mõista seda, ning lasin mingi aeg paika panna, aga keegi on oma osavad näpud sinna kallale pannud, ning paigast ära jälle. tänud! PM paluks!
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Keegi äkki teab praegustest notarijärjekordadest (kinnisvara ost-müük)?
Oleks vaja kiirelt saada, kas on ikka veel nädalad-kuud või saab umbes "homseks" ka?
Praegusel kellaajal pole mujalt küsida, võibolla keegi on just asjadega kokku puutunud.
Piipz kirjutas:Keegi äkki teab praegustest notarijärjekordadest (kinnisvara ost-müük)?
Oleks vaja kiirelt saada, kas on ikka veel nädalad-kuud või saab umbes "homseks" ka?
Praegusel kellaajal pole mujalt küsida, võibolla keegi on just asjadega kokku puutunud.
Täpselt ei oska nende järjekorda küll öelda, kuid olen päris ruttu saanud notar Triin Lekk`i juurde, Roosikrantsi tn 11, vt http://notar.ee/19765.
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Kas me üldises mõttes räägime siiski paarist päevast, mitte paarist nädalast? Hirmkeeruline on praegu seletada, et miks aga ma saan aja kinni panna alles reedel ning hiljemalt järgmiseks kolmapäevaks
Ehk siis 3 päeva on aega ainult.
Miks naised (ja tüdrukud) kosmeetikat kasutavad/teevad
(st. värvivad küüsi, nägu jms.)? Ma ei näe sellel eriti mõtet. Raha- ja ajakulu ja kõik see pidavat halvasti mõjuma tervisele. Ega see ju ilusamaks ei tee (ma ei tea, kas mina olen selline imelik, aga "naturaalne" ilu on ikkagi kõige parem minuarust)?
Ärge pikka viha pidage, unise peaga kirjutan ![]()
Mhhh kirjutas:Miks naised (ja tüdrukud) kosmeetikat kasutavad/teevad
(st. värvivad küüsi, nägu jms.)? Ma ei näe sellel eriti mõtet. Raha- ja ajakulu ja kõik see pidavat halvasti mõjuma tervisele. Ega see ju ilusamaks ei tee (ma ei tea, kas mina olen selline imelik, aga "naturaalne" ilu on ikkagi kõige parem minuarust)?
Ärge pikka viha pidage, unise peaga kirjutan
autot ju vahatad ja pesed ka enne müüki. Naised üritavad ennast iga päev müüa ![]()
naised ärge seda lugege
-
Loff
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 37 korda
- Kontakt:
ghost-r kirjutas:Mhhh kirjutas:Miks naised (ja tüdrukud) kosmeetikat kasutavad/teevad
autot ju vahatad ja pesed ka enne müüki. Naised üritavad ennast iga päev müüa
naised ärge seda lugege
Ilus õun, uss sees!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Kas saaks foorumisse teha nupu millega saaks osade kasutajate postitusi eirata. Krt juba kolmandata aastat käib üks pidev demagoogitsemine teemal et kui halb ikka on EMF ja kui ägedad on kõi teised organisatsioonid .. ja niimoodi iga kevad ja sügis .. ära on tüüdanud juba.
Nutcase .. Cracked Craniums MC
ghost-r kirjutas:Mhhh kirjutas:Miks naised (ja tüdrukud) kosmeetikat kasutavad/teevad
autot ju vahatad ja pesed ka enne müüki. Naised üritavad ennast iga päev müüa
naised ärge seda lugege
Autode puhul saan ma aru, aga naiste(tüdrukute) puhul ei saa. Kuidas varem sai nii elatud, et ei pidanud midagi sellist tegema (sadu aastaid tagasi)?
-
Loff
- Kontakt:
No kui nüüd läheneda asjale rohujuure tasandilt siis meigivad ja pimbivad naised ennast selleks, et oma sookaaslastest ikka atraktiivsemad olla...lõppkokkuvõttes taandub asi ikka soojätkamiseni. Nii nagu looma- ja linnu riigis, kus on asi küll vastupidi (isased on "ilusamad"), peetakse igasugu paaritustantse ja etteasteid ja seda kõike selleks, et liigikaaslasest isasest ikka parem olla!
Sex müüb!
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Maailmas on kolm edasi viivat jõudu - kepinälg, tühi kõht ja sitahäda. Tegelikult võib neile lisada veel ka laiskuse.
-
Loff
- Kontakt:
Surmahirm, sugutung ja nälg!
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Mhhh kirjutas:Miks naised (ja tüdrukud) kosmeetikat kasutavad/teevad
Kui ma olin 7-aastane plika, siis ma ka ei saanud sellest aru. Hiljem sain. Vot mukime jah, ega igal pool saun ei ole. Mukkimine ei tähenda ju sugugi alati saama peal olekut, endale peab ka meeldima. Poistel ja tüdrukutel on vahel erinevad mängud. ![]()
Mul läheb tulevikus naise valimine vist raskeks
Piipz kirjutas:Kas me üldises mõttes räägime siiski paarist päevast, mitte paarist nädalast? Hirmkeeruline on praegu seletada, et miks aga ma saan aja kinni panna alles reedel ning hiljemalt järgmiseks kolmapäevaks
Ehk siis 3 päeva on aega ainult.
Loodetavasti oled sa juba ise notariga ühendust võtnud ja küsinud, kas saab. Ma ei saa seda sinu eest teha. Mina sain ka järgmiseks päevaks - see kõik sõltub tehingute arvust, kui palju kliente on mingiks päevaks registreeritud.
-
Loff
- Kontakt:
Äännn kirjutas:Mukkimine ei tähenda ju sugugi alati saama peal olekut, endale peab ka meeldima.
No eks Te naised rohkem nagu omavahel võistlete...et liigikaaslastest ikka parem olla...
Onju?!
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Loff, ei võistle. Pigem on see selleks, et oma loomupäraseid eeliseid rõhutada ja esile tuua. Et te meie vigu vähem märkaksite või seda mida meie või praegune ühiskond, moraal või krt teab mis vigadeks peab.
Või noh, ma saan ainult enda eest ju rääkida, äkki teised võistlevad? Pärnus näeb, kes võistleb ja kes mitte, sellest on ju aru saada. ![]()