Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
Vidget
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Rumalad küsimused
mx77 kirjutas:Netiraadio on vähe teine teema.
KA netiraadio!!!!!
Let the good times roll.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Oot Vidget, mis sa nyyd põtkid. Tahad oma RDS standardit kehtestada või (küsija ju ikka tõenäoliselt õhu kaudu ja analoogkujul leviva raadio kohta küsis).
Kuna kaasajal niikuinii keegi raadios muusikat enam CD-lt ei mängi vaid arvuti kõvakettalt, siis nagu ka varem ütlesin digikujul võib kõike edastada.
Kas Tartus on teine ajavöönd? Rakvere mees, nagu ma olen, ei tea. Läksin Tartus Velt motocenterisse ja kell oli pool 3, aga uksed olid kinni. Sellest siis küsimus, kas seal on tund aega kell ees? ![]()
Tartu on heade mõtete linn, siin juhtub igast anomaaliaid ![]()
xjorma kirjutas:Kas Tartus on teine ajavöönd? Rakvere mees, nagu ma olen, ei tea. Läksin Tartus Velt motocenterisse ja kell oli pool 3, aga uksed olid kinni. Sellest siis küsimus, kas seal on tund aega kell ees?
Tartu Velt ongi äge koht,leppisin kokku ,et tulen ,sõitsin Soomest kohale ja uks suletud ,silt uksel ,et haige aga see muidugi kehtis eelmise päeva kohta (kuupäeva järgi) ,peale seda enam minu poodide hulka Velt ei kuulu...
Olen väga värske liituja...kõik parameetrid vastavad - blond, naine , tsikliga vähe aega sõitnud. Selline rumal küsimus-kuidas ma oma parameetreid saaksin visuaalselt esitada ehk siis pilti üles panna
![]()
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
argo1987 kirjutas:
OK! Seda oli nüüd ühele blondile küll väga palju.
Eks tuleb spetsialist palgata või siis lihtsalt oodata, kui selline lihtne asi vastavalt korraldatakse! Aga tänud, kui pilt üleval, siis olen abi saanud ![]()
Rytaly kirjutas:Olen väga värske liituja...kõik parameetrid vastavad - blond, naine , tsikliga vähe aega sõitnud. Selline rumal küsimus-kuidas ma oma parameetreid saaksin visuaalselt esitada ehk siis pilti üles panna
![]()
bikeri lehele tulles oled sa automaatselt 1942aastas ehk siis tagasi minevikus ,mujal on kõik lihtne ja loogiline aga siin ära sa sellest küll unista...,muidugi võid tulla 100a. pärast uuesti siia ehk siis on areng toimunud ![]()
rainer300 kirjutas:bikeri lehele tulles oled sa automaatselt 1942aastas ehk siis tagasi minevikus ,mujal on kõik lihtne ja loogiline aga siin ära sa sellest küll unista...,muidugi võid tulla 100a. pärast uuesti siia ehk siis on areng toimunud
Väga positiivne suhtumine foorumisse
Ei ole nüüd see pildi lisamine ka mingi raketiteadus.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
zx12r
Rytaly kirjutas:argo1987 kirjutas:OK! Seda oli nüüd ühele blondile küll väga palju.
Eks tuleb spetsialist palgata või siis lihtsalt oodata, kui selline lihtne asi vastavalt korraldatakse! Aga tänud, kui pilt üleval, siis olen abi saanud
Rytaly, omale avatari (pildi) üles laadimiseks talita järgnevalt:
- kliki ülevalt "User control panel"
- kliki "Profile"
- kliki "Edit avatar"
- kliki "Upload from your machine" või "Upload from a URL" vastavalt sellele, kas soovid pilti laadida oma arvutist või internetisaidilt.
- otsi pilt, mida soovid lisada, vajuta "Open" ja siis "Submit"
zx12r kirjutas:Rytaly kirjutas:argo1987 kirjutas:OK! Seda oli nüüd ühele blondile küll väga palju.
Eks tuleb spetsialist palgata või siis lihtsalt oodata, kui selline lihtne asi vastavalt korraldatakse! Aga tänud, kui pilt üleval, siis olen abi saanud
Rytaly, omale avatari (pildi) üles laadimiseks talita järgnevalt:
- kliki ülevalt "User control panel"
- kliki "Profile"
- kliki "Edit avatar"
- kliki "Upload from your machine" või "Upload from a URL" vastavalt sellele, kas soovid pilti laadida oma arvutist või internetisaidilt.
- otsi pilt, mida soovid lisada, vajuta "Open" ja siis "Submit"
Jaahahh! Ma väljendasin ennast natuke valesti, laadimisega ma saan hakkama, aga lõikamisega jään hätta, nimelt ei võta see foorum vastu igasuguses suuruses pilte
![]()
Kuidas kontrollida rattalaagreid(kas terved, hakkavad läbi minema)?
kui tõsta masin puki peale siis tagumist ratast loksutades tundub väike loks olevat nagu.
Kui vahet on siis tagumisi.
Oleks tore, kui ütleksid mis autoga tegemist ka on.
kevin1995 kirjutas:Kuidas kontrollida rattalaagreid(kas terved, hakkavad läbi minema)?
kui tõsta masin puki peale siis tagumist ratast loksutades tundub väike loks olevat nagu.
argo1987 kirjutas:Oleks tore, kui ütleksid mis autoga tegemist ka on.
kevin1995 kirjutas:Kuidas kontrollida rattalaagreid(kas terved, hakkavad läbi minema)?
50ccm supermotokas, mopeed ühesõnaga ![]()
Ok rattaga tegemist
Kui ratas korralikult kinni ja kiiges loksu ei ole, siis ikka loks rattas ja laager läbi, ma arvan ![]()
kevin1995 kirjutas:50ccm supermotokas, mopeed ühesõnaga
-
pyta
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
rainer300 kirjutas:Maamees sai soome ja nüüd on ju nii tegija! (jõgeva). Ta isegi ei tea ,et Jokela asub Soomes ,mitte Jõgeval!
rainer300 kirjutas:bikeri lehele tulles oled sa automaatselt 1942aastas ehk siis tagasi minevikus ,mujal on kõik lihtne ja loogiline aga siin ära sa sellest küll unista...,muidugi võid tulla 100a. pärast uuesti siia ehk siis on areng toimunud
t*** mees mis sul viga on? Mingi pidev menstruatioon sul,et pahur,vingub ja nähvab iga postituse peale? Jube kuri oled ikka kogu maailma peale. Iga asi,mida sa kirjutad,on mingi eriline pask,üritad naljakas olla vms? Mida maailm sulle halba on teinud,et sellist jama koguaeg kirjutad? ![]()
pyta kirjutas:rainer300 kirjutas:Maamees sai soome ja nüüd on ju nii tegija! (jõgeva). Ta isegi ei tea ,et Jokela asub Soomes ,mitte Jõgeval!
t*** mees mis sul viga on? Mingi pidev menstruatioon sul,et pahur,vingub ja nähvab iga postituse peale? Jube kuri oled ikka kogu maailma peale. Iga asi,mida sa kirjutad,on mingi eriline pask,üritad naljakas olla vms? Mida maailm sulle halba on teinud,et sellist jama koguaeg kirjutad?
Rohkem nagu puhas tõde ju ,mitte mingi nali! Mine loe jõgeva mehe purjuspeaga kirjutatud postitusi siis saad ise ka aru! Biker võiks ju teha piltide paneku sama loogiliseks nagu teistel saitidel!
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Milline osa sul piltide panemisel segaseks on jäänud? Minu meelest vägagi loogiline ja lihtne.
-
pyta
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ma olen arvuti alal täielik võhik(oskan msnis käia,netis porri vaadata ja niisama solitairet mängida) ja suudan ka selle krdi pildi üles panna,mis seal tõesti siis nii keerulist on???
-
mart211
rainer300 kirjutas:Biker võiks ju teha piltide paneku sama loogiliseks nagu teistel saitidel!
Minu meelest on bikeris piltide näitamine imelihtne, kuid youtube'i videoid ma siiamaani pole ette saanud. Ei tööta URL ega need viimased tähed ja numbrid peale = märki. Küllap ma pole piisavalt nuputanud ![]()
-
jet
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Kontakt:
mart211 kirjutas:... kuid youtube'i videoid ma siiamaani pole ette saanud. Ei tööta URL ega need viimased tähed ja numbrid peale = märki. Küllap ma pole piisavalt nuputanud
Üks viis on selline...
Esialgne link on selline:
Sina teed lingi selliseks:
Ehk siis kustutad ära "watch?" ning "=" asemele paned "/"
Ja selle parandatud lingi paned [YOUTUBE][/YOUTUBE] vahele, mille saad tekitada YOUTUBE nuppu klippides.
-
mart211
jet kirjutas:mart211 kirjutas:... kuid youtube'i videoid ma siiamaani pole ette saanud. Ei tööta URL ega need viimased tähed ja numbrid peale = märki. Küllap ma pole piisavalt nuputanud
Üks viis on selline...
Esialgne link on selline:
Sina teed lingi selliseks:
Ehk siis kustutad ära "watch?" ning "=" asemele paned "/"
Ja selle parandatud lingi paned [YOUTUBE][/YOUTUBE] vahele, mille saad tekitada YOUTUBE nuppu klippides.
Selge, olen haritud ![]()
-
Margusxx
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
ei kujuta ette mis olekus peaks olema, et selliseid videoid üles laadida.... ![]()
-
Säga
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Margusxx kirjutas:ei kujuta ette mis olekus peaks olema, et selliseid videoid üles laadida....
ilmselt oli Paul keres ![]()
-
jet
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Kontakt:
Säga kirjutas:ma ei taha teada, miks see näide just selle looga peab olema
![]()
Margusxx kirjutas:ei kujuta ette mis olekus peaks olema, et selliseid videoid üles laadida....
Noh, ma eeldasingi, et paljud sinna klikkima hakkavad
"Siilike udus" on kõik näinud, aga RICKROLL'i ikka väga paljud pole saanud tunda ![]()
mart211 postituses olevatelt muutmata linkidelt näeb siilikest ka, kel veel klikkimise isu on.
Juks kirjutas:kas 01 aasta lc4-le lähevad 09 aasta smc veljed murevabalt alla?