"Traktoristide" ohjeldamine
Moderaator: Moded
Ise ka kunagi küla "suurim" pläristaja olnud(sellest saaks vist pikema jutu kirjutadaSuzumen kirjutas:Sama küsimus tekkis nagu minulgi. Ja kui Sinul kõik korras, siis oleks saanud seda kodaniku karistada alusetu väljakutse eest (või vähemal oleks politseinukud talle selgeks teinud tema eksimuse), mis kindlasti oleks talle meelde jäänudoldmoped kirjutas:Aga kas sul on siis põhjust politseid karta?makuke kirjutas:vana, läks väga närvi ja võttis pakiraami küljest käega kinni ja kinnitas, et nüüd temale aitab ja ta kutsub politsei mulle

Mis aga puutub aknall paugutamisse siis tegu on extremspordiga! lased tiiru ära,-keegi karjub kuskil...lased teise tiiru-miskit lendab kuskilt... kolmas tiir-keegi jookseb kuskilt...neljas tiir-politsei tuleb ja ühineb tiirutamisega, aga tüdineb suht kiiresti.... viies tiir- keegi lissalt piilub kuskilt..., kuues tiir-politsei ühineb jälle jne,jne... on ju põnev

Aga teemasse siis, inimesed, kes elavad linnas peatänavate vahetus lähedusel ei saa kunagi rahu...alati leidub mõni bikemees, rullar kes end peneks laseb, alarmsõiduk, kes edasi-tagasi sireenid peal voorib ja bikemeest taga ajab jne... lissalt on s**t koht elamiseks ja see paratamatu! tahad rahu ja vaikust koli maale metsa... aga seal kah jama...jahimehed paugutavad

Aga öörahu on öörahu ja kui seda segatakse kutsu politsei,näita kurikat või supikulpi ja lissalt leppi sellega, et on s...t öö, aeg või koht elamiseks.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: "Traktoristide" ohjeldamine
Seep see nende traktoristide suurim häda ongi, et vaja ju ultrakõva sportsummuti alla panna ja siis veel kõik db killeid välja katkuda ja igaks juhuks ka kangiga läbi lüüa... Niimoodi kõlab ju hääl ikka kilomeetrite kauguselel ja kõik vahivad järele kui paarutada. Üks silinder ja täitsa tühi summ annab ikka ultrakõva paugu, minu meelest nagu püstoli pauk ainult et neid pauke tuleb sealt vastavalt pöörete arvule.Kommionu kirjutas:...Üks traktoristi lambast on ka enda traktorilt sumpa eemaldand et ilmselt ägedam oleks...
Esitage politseile kaebus liigse lärmi pärast. Lootus on, et piisava arvu kaebuste korral saadab politsei mõne traktori ka ekspertiisi ja traktorist saab trahvi illegal summuti kasutamise eest.
Arvan, et probleem oleks palju väiksem kui summid oleksid originaalid ja korras.
Olen kuulnud mis häält teeb Harley täiesti originaalsummutitega: täpselt nagu Iževski Moskvits.

tegelikkuses nüüd küll vahet ei ole mis masinaga sa sõidad, aga majade vahel tiirutamine tõesti ajab närvi küll.
aga keegi siin ütles, et olgu kasvõi öörahu ajal sõitmine, aga ku isee häirib mind võib seda kutsuda öörahu rikkumiseks ja temapeale võib kaevata. ma arvan et sina kes sa seda ütlesid pole ka päris normaalne. kui mul on ikka vaja öösel kuskil paar korda käia, või ma sõidan kuskile, siis mind üldse ei kõiguta kui kõvast mu kahrattaline häälitseb, vaid lihtsalt sõidan ja politseid see ei huvita. liiklusvahend nagu iga teinegi, olenemata müratasemest.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Sõida sõida pojuke, sõida- kuniks kellegil siiber saab sinu tühjaks kooritud sumpadest, süüdimatult öisel ajal rulli põhja keeramisest vms, ja oma füüsilise märkuse quote: "siis mind üldse ei kõiguta" eest kätte saad.jaanisp kirjutas:kui mul on ikka vaja öösel kuskil paar korda käia, või ma sõidan kuskile, siis mind üldse ei kõiguta kui kõvast mu kahrattaline häälitseb, vaid lihtsalt sõidan ja politseid see ei huvita. liiklusvahend nagu iga teinegi, olenemata müratasemest.
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
HD teemale lisada, et kui sa teed oma töristamist "stiilselt" siis pole kellegil probleemi. Ütleme et minul polegi probleemi, aga olen kõrvalt näinud, et ratta erinevus loeb väga, või nuuh et on topeltmoraal.
Kui sa sõidad üle 300k maksva Harley Davidsoniga, millel on ainult leegitorud, siis sa oled kõva mees
Aga kui sa oma 20k maksval Suzuki DR 650-l sumpal sõelad välja kougid, siis sa oled mingi tüütu tüüp
Mulle küll meeldib ühe ja kahepütaste sound, aga ütlen ausalt tean inimesi, kes kah ei salli müra. Ja ausalt öeldes linnas on nii, et mingi supermoto töristab mööda, siis lihtsalt on müra, aga kui mingi keskmise auto mootori kubatuuriga HD lendab mööda, siis kipub riided seljast rebima
Ah igasuguseid leidub.Viimati saime sõimata Saku lähedal avalikul kruusateel Endurodega sõites mingi noor pere oli vist sinna maja ostnud ja tulid õiendama et midame tolmutame.kusjuures olime ainult korra sakupoole sõitnud ja tagasitulles ronisid teele.Hirmus isu oli öelda et omaviga on et rott oled ja ei osta norm kohta maja.Aga neid kaebajaid ja vingujaid olen küll ja küll elus näinud ,sõidad mootorattaga-paha, istud suurema kambaga kuskil -paha istud arvutis-paha ,sõidad tsikliga metsas paha- sõidad jalgrattaga paha-(Olen saanud sõimata et hagutuan koeri tänaval).ja kodus istud oled ka veidrik kuna näe imelik mees ei tee midagi teistel on ikka mingid huvid.Olen küsinud nendelt vingujatelt et mis häda on et on siis parem kui noored joovad ja laamendavad. kuna ei lasta isegi metsavahel tsikliga rahus sõita.Samas sellest saan aru et majadevahel vingutakse ja et tõesti käib närvidele.Aga ntx isegi saku metsas olen vaadanud et ei lasta noortel rahus sõita.Samas tahaks ju teinekord isegi pääkülast vb krossikaga otse saku minna.Ega siis jäägi paljudel muud üle kui mite rattaga sõita vaid juua vms jamaga tegeleda.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Mul kah üks väike lugu siis rääkida. Tegime eelmine suvi männikul nats trenni. Mina soologa, sõber quadiga. Sõitsime järve ääres, offroadi raja alguses. Väljas parasjagu u +25 ja päike lagipäge. Sellise ilmaga olid muidugi ka päris mitu inimest seal rannamõnusid nautimas. Teisel ringil kargas vene keelt kõnelev noormees rajale ja küsis(vene keelest tõlgituna)- "Kas me ei võiks kuskil mujal sõita?" Sõber vastas, et ei või. Ja sõit jätkus. Nii lihtne se ju ongi !
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
mella kirjutas:ma olen kuulnud, et männiku karjääri äärne on Saku puhkeala
Võimalik praegu on jah nii et kas kõik on erakätes puhkeala vms nii et ei teagi kus vasrsti sõita saab.aga samas ega saagi kõigi meelejärgi olla.Igatahes kul mul vaja on siis sõidan seal ja vahet pole.Sai ise ka seal suvel sõidetud aga nende puhkavate venelastega küll probleeme polnud.
Võsavillem kirjutas:Ah igasuguseid leidub.Viimati saime sõimata Saku lähedal avalikul kruusateel Endurodega sõites mingi noor pere oli vist sinna maja ostnud ja tulid õiendama et midame tolmutame.kusjuures olime ainult korra sakupoole sõitnud ja tagasitulles ronisid teele.Hirmus isu oli öelda et omaviga on et rott oled ja ei osta norm kohta maja.
Sa ei täpsusta küll, kuid äkki oli see näiteks 30 ala või muu piiranguga ala ja sa ei sõitnud seal piirangule vastavalt? Kui ise käituda mõistlikult, siis reeglina ei hakata turja, kuid kui asulavälisel teel LE järgi legaalse tsikliga legaalsel kiirusel sõitmise eest keegi kobisema tuleb, siis võib lühidalt tutvustada kehtivat liikluseeskirja ja viisakal kombel p**se saata, on minu arvamus.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Karta on, et lihtsalt p*** on Eestis palju - lausa teatud klass inimesi kohe ja rahvas on millegipärast hirmus pinges ka kogu aeg sääl.
Ma arvan, et enamus siin siiski haritud inimesed ja kütab aga edasi, sääl kus kogu aeg köetud on ja pole vaja üldse kedagi muud tähele pannagi...
Ma kui eestis käin, siis siuke tunne, et üks lõputu võitlus olekski igasugu pingetest puhevil isaste ja emastega.
HRQ kirjutas:Mul kah üks väike lugu siis rääkida. Tegime eelmine suvi männikul nats trenni. Mina soologa, sõber quadiga. Sõitsime järve ääres, offroadi raja alguses. Väljas parasjagu u +25 ja päike lagipäge. Sellise ilmaga olid muidugi ka päris mitu inimest seal rannamõnusid nautimas. Teisel ringil kargas vene keelt kõnelev noormees rajale ja küsis(vene keelest tõlgituna)- "Kas me ei võiks kuskil mujal sõita?" Sõber vastas, et ei või. Ja sõit jätkus. Nii lihtne se ju ongi !
See juhtub pm iga kord, kui seal sõitmas käia, tihti tehakse rajapeal lõket jms. Kõige ekstreemsem asi mis seal juhtunud on mul, on see kui mingi venelaste kamp tegi KROSSIRAJAL (teiselpool teed, mitte see väike)
lõket, ja siis hakkasid seal midagi hüppama, et mis sa sõidad siin.
saqu kirjutas:Võsavillem kirjutas:Ah igasuguseid leidub.Viimati saime sõimata Saku lähedal avalikul kruusateel Endurodega sõites mingi noor pere oli vist sinna maja ostnud ja tulid õiendama et midame tolmutame.kusjuures olime ainult korra sakupoole sõitnud ja tagasitulles ronisid teele.Hirmus isu oli öelda et omaviga on et rott oled ja ei osta norm kohta maja.
Sa ei täpsusta küll, kuid äkki oli see näiteks 30 ala või muu piiranguga ala ja sa ei sõitnud seal piirangule vastavalt? Kui ise käituda mõistlikult, siis reeglina ei hakata turja, kuid kui asulavälisel teel LE järgi legaalse tsikliga legaalsel kiirusel sõitmise eest keegi kobisema tuleb, siis võib lühidalt tutvustada kehtivat liikluseeskirja ja viisakal kombel p**se saata, on minu arvamus.
Ei ole seal mingit piirangut.Täitsa tavaline kruusatee.Ah ex vaesed noored on ennast lõhki laenanud ja kruustee äärde maja soetanud.Nüüd arvasid et leitsid lihtsalt mõne lolli kelle kallal nokkida ja ennast maandada või olid niisama uhked.Samahästi võiks ju mina ka Vabaduse puiesteel tsikli ja rolleri vendasid taga ajada kes edasi tagasi kihutavad ja lärmi teevad aga see on ju minu probleem et suure teeääres elan.Ega me saatsime nad ja nii sujuvlt pikalt, Seekord vähemalt viisakalt.
-
- Kontakt:
Võsavillem kirjutas:saqu kirjutas:Võsavillem kirjutas:Ah igasuguseid leidub.Viimati saime sõimata Saku lähedal avalikul kruusateel Endurodega sõites mingi noor pere oli vist sinna maja ostnud ja tulid õiendama et midame tolmutame.kusjuures olime ainult korra sakupoole sõitnud ja tagasitulles ronisid teele.Hirmus isu oli öelda et omaviga on et rott oled ja ei osta norm kohta maja.
Ei ole seal mingit piirangut.Täitsa tavaline kruusatee.Ah ex vaesed noored on ennast lõhki laenanud ja kruustee äärde maja soetanud.Nüüd arvasid et leitsid lihtsalt mõne lolli kelle kallal nokkida ja ennast maandada või olid niisama uhked.Samahästi võiks ju mina ka Vabaduse puiesteel tsikli ja rolleri vendasid taga ajada kes edasi tagasi kihutavad ja lärmi teevad aga see on ju minu probleem et suure teeääres elan.Ega me saatsime nad ja nii sujuvlt pikalt, Seekord vähemalt viisakalt.
ERITI närvi ajab see, kui tekib uus asundus või vanasse asundusse uued elanikud, kes siis püüavad hakata seal kehtestama neile meeldivaid "reegleid"... A'la "ERAVALDUS" märgid ja mida kõike. Olen kogu poisikesepõlve seal tsikliga sõitnud ja sõidan ka edaspidi.
ishijupp kirjutas:kui see maa on tõepoolest ERAMAA, siis pead oma poisikesepõlve jätkamiseks uue koha leidma. "Alati on nii tehtud" siis enam ei kehti.
Oleneb täitsa maaomanikest.Sõbral on tallinna lähedal omajagu maad ja metsa ja ta küll ei hädalada kui poisikesed seal sõitmas käivad.Aga noh mõni mees elab oma hektarite kasutult seisva maa otsas ja on väga väga õnnelik et saab kellegile näidata kes peremees on.Ja veelkord tulen teemajuurde et kas siis tõesti kahju on kui noortel võimaldada sõita kuskil ilma lubadetta ja lärmi teha .Parem ikka kui joovad ja lõugavad kuskil.Õnneks veeel on tallinna ümbruses kohti kus on võimalik sõitmas käia.Aga neid jääb ka vähemaks ja vähemaks.ok kui oleks ntx ainult Saku krossirada kujutage ette mis siis seal tioimuma hakkaks seal ei oleks ju lihtsalt võimalik enam sõita.Ja nii ei jäägi muud üle Kas mitte mootorratastega tegeleda või siis lihtsalt lubadetta tänavale minna.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Võsavillem kirjutas:Aga noh mõni mees elab oma hektarite kasutult seisva maa otsas ja on väga väga õnnelik et saab kellegile näidata kes peremees on.Ja veelkord tulen teemajuurde et kas siis tõesti kahju on kui noortel võimaldada sõita kuskil ilma lubadetta ja lärmi teha.
Kas need noored tulevad pärast ka metsaalust koristama, võsa lõikama ja taimi istutama? See ju ka võimalik alternatiiv joomisele ...
HRQ kirjutas:Mul kah üks väike lugu siis rääkida. Tegime eelmine suvi männikul nats trenni. Mina soologa, sõber quadiga. Sõitsime järve ääres, offroadi raja alguses. Väljas parasjagu u +25 ja päike lagipäge. Sellise ilmaga olid muidugi ka päris mitu inimest seal rannamõnusid nautimas. Teisel ringil kargas vene keelt kõnelev noormees rajale ja küsis(vene keelest tõlgituna)- "Kas me ei võiks kuskil mujal sõita?" Sõber vastas, et ei või. Ja sõit jätkus. Nii lihtne se ju ongi !
No pannes ennast nende inimeste kingadesse, kes seal ujuvad ja vaba aega parajaks teevad on selge, et tolmutavad ja kiiresti liikuvad tsiklid on ebameeldivad ja lastega seal oles kindlasti ka ohtlikud. Ei pea neid inimesi kindlasti nõmedateks, kes märkusi teevad. Saab ju sõita ka neid radu pidi, mis järvest eemale jäävad. Eks meil kõigil on õigus siin maailmas elada.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
oldmoped kirjutas:Võsavillem kirjutas:Aga noh mõni mees elab oma hektarite kasutult seisva maa otsas ja on väga väga õnnelik et saab kellegile näidata kes peremees on.Ja veelkord tulen teemajuurde et kas siis tõesti kahju on kui noortel võimaldada sõita kuskil ilma lubadetta ja lärmi teha.
Kas need noored tulevad pärast ka metsaalust koristama, võsa lõikama ja taimi istutama? See ju ka võimalik alternatiiv joomisele ...
Eks kui tehe kampaania et kui sõidate siis aidake usun et saaks ikka appi.Aga mis ntx Metsaluse risustamist puudutab siis arvan et tsiklivennad on kõigeväiksem probleem.Olen kindel et vaevalt noored tsiklivennad kärude ja bussidega sitta metsa veavad.Ja Mis männiku karjääri ümbrust puutub siis need nn suvitajad ongi kõige hullemad läbustajad vaadage mis seal toimub.samas teiselpool asuv rada ja tankotroom on puhas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.