Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
mart211
Re: Rumalad küsimused
Cado kirjutas:Enamus uute rataset spidosi saab kalibreerida (lihtsamalt) vanemaid ka aga palju keerulisem ja ei tea ksa keegi tegeleb sellega ültse.
Tehase seades näitavad alati rohkem.
Biker24's on kalibreerimis lisavidinad olemas. Dragbike.ee lehel peaks vist ka müügis olema.
Hannesele pakun vastuseks et ülekande erinevused? Igal mehel oma eelistuste järgi eri suuruses hammakad tundub kõige loogilisem minu jaoks.
Tervist.
Mul on selline rumal küsimus, et miks tekib vastik tuulekeeris, mis paneb juhi pea koos kiivriga edasi tagasi pendeldama, kui tagaistuja vaatab ette üle parema õla. Kui tagaistuja vaatab ette üle vasaku õla, siis mingit totrat tuulekeerist ei teki. Ise mõtlesin, et asi on rattas, aga nüüd ratast vahetades sama jama kordub. Ka kiivrid on vahepeal erinevad olnud ning kogu aeg see sama jama. Nii kui tagaistuja vaatab üle parema õla, on kohe tuulekeeris platsis jälle. Äkki keegi teab? ![]()
Hammaka suurusi ma väga ei usu praegu. Mõtlesin tehaseseades rattaid. Aga kui biker24-s jagatakse siis ma pean, Mart, sinu käekõrvale võtma ja sinna jalutama ![]()
-
Forest
M.K kirjutas:Tervist.
Mul on selline rumal küsimus, et miks tekib vastik tuulekeeris, mis paneb juhi pea koos kiivriga edasi tagasi pendeldama, kui tagaistuja vaatab ette üle parema õla. Kui tagaistuja vaatab ette üle vasaku õla, siis mingit totrat tuulekeerist ei teki. Ise mõtlesin, et asi on rattas, aga nüüd ratast vahetades sama jama kordub. Ka kiivrid on vahepeal erinevad olnud ning kogu aeg see sama jama. Nii kui tagaistuja vaatab üle parema õla, on kohe tuulekeeris platsis jälle. Äkki keegi teab?
Äkki on kaassõitja vasakukäeline ja laseb keha paremasse kurvi nõks julgemalt?
-
mart211
Motorized kirjutas:Hammaka suurusi ma väga ei usu praegu. Mõtlesin tehaseseades rattaid. Aga kui biker24-s jagatakse siis ma pean, Mart, sinu käekõrvale võtma ja sinna jalutama
Tehaseseades ratastel pakun et üks japs pani oma näpu järgi ja teine oma järgi
Kaubamajja võiks minna shoppama küll ![]()
-
Bastard
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kust võiks saada Suzuki GS500-le km/h ühikutega spidomeetri tausta? Praegu on mp/h, väikselt on ka km/h ühikud, aga neid on maru jama vaadata ja kipuvad sassi minema ![]()
Kui pingeregulaator ripub juhtmete küljes(massijuhe sealt lahti) siis pmst sama nagu ilma regulaatorita sõita? pmst tagutuli kustus täiesti ära(led) kõik ülejäänud pirnid,tuled terved.
Forest kirjutas:M.K kirjutas:Tervist.
Mul on selline rumal küsimus, et miks tekib vastik tuulekeeris, mis paneb juhi pea koos kiivriga edasi tagasi pendeldama, kui tagaistuja vaatab ette üle parema õla. Kui tagaistuja vaatab ette üle vasaku õla, siis mingit totrat tuulekeerist ei teki. Ise mõtlesin, et asi on rattas, aga nüüd ratast vahetades sama jama kordub. Ka kiivrid on vahepeal erinevad olnud ning kogu aeg see sama jama. Nii kui tagaistuja vaatab üle parema õla, on kohe tuulekeeris platsis jälle. Äkki keegi teab?Äkki on kaassõitja vasakukäeline ja laseb keha paremasse kurvi nõks julgemalt?
Eip seda mitte ning küsimus ei ole üldse mitte ka kurvis olemises. Tuulekeeris tekib täiesti sirgel sõites ka. On veel kellelgi sarnane probleem? ![]()
-
Cado
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
oled proovinud ka erinevate taga sõitjatega?
M.K kirjutas:Eip seda mitte ning küsimus ei ole üldse mitte ka kurvis olemises. Tuulekeeris tekib täiesti sirgel sõites ka. On veel kellelgi sarnane probleem?
Ma küll ei ole jõudnud jälgida mida tagasõitja parasjagu oma peaga teeb aga fakt on see, et mingis positsioonis tekivad tõesti rõvedad keerised nagu keegi hoiaks kiivrist kätega kinni ja raputaks. Aga suht kindel olen ma, et minu rattaga/kiivriga/tagasõitjatega pole sellist asja niisama üle õla vaadates olnud, pigem siis kui tagasõitja vb 90¤ vasakule/paremale vahib või mingit muud aeroobikat teeb..
või tont seda teab, vb raputavadki lihtsalt eessõitja pead kätega
. reisijatel muidu igav vb:P
ma arvan et see raputamine vöib olla tingitud sellest kui palju parasjagu sul üle öla vaadatakse, mida suuremaks vahe kiivrite vahel läheb seda lihtsamalt tekivad keerised
-
koi
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tuulekeeristest tean niipalju, et kui seljakott jätab kehade vahele vahe, läheb kohe laperdamiseks.
Vasakut-paremat õlga ei oska kommida.
Sipsul kiire probleem.
Sips käis netis kolamas ja sattus lehele, kus tõmbas arvuti viiruseid nähtavasti täis. Kuna sips on blondiin ja sada häda veel siis palun kiiret juhendamist mida teha!
-
hannes1337
sips kirjutas:Sipsul kiire probleem.
Sips käis netis kolamas ja sattus lehele, kus tõmbas arvuti viiruseid nähtavasti täis. Kuna sips on blondiin ja sada häda veel siis palun kiiret juhendamist mida teha!
porri käisid vaatamas v?
tõmba antiviirus ja scan disk
![]()
-
tazavi
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
sips kirjutas:Sipsul kiire probleem.
kui ise väga seda osakonda ei jaga, siis juhe seinast ja remondimehele näidata? Muidu hijackthis, ccleaner, spybot ja mingi hea viirusetõrje (essentials, nod32 vms) installida, updateda ja safe modes käima lasta(eelmainitud järjekorras), peakski nagu tehtud saama ![]()
Ei käind porri vaatamas. pole minu eriala.
Kui huvitab, siis otsisin teatud koeratõugu taga, aga koos piltidega tuli ka midagi muud kaasa.
Aga mul on arvutis ka mingi viirusetõrje nod32, olemas aga mis kes ja kuidas
Pagan.
-
simp
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
nodi ikoonile parem click ja scan. või siis parem click-open-scan. Vägatäpselt ei mäleta.
-
extremist
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
simp kirjutas:extremist kirjutas:Kuhu te oma masina linnas pargite?
sinna kus juhtub
Aga päriselt? Sest ma vaatan tõesti et ega märke ei vaadata, kui parkimiseks lääb... kas tõesti ei tee helkurvestides smurfid selle eest midagi?
sips kirjutas:Noh ja kui ära skännib, mis siis edasi
Oled ikka kindel et viirus? Tavaliselt lendavad mingid cookied, trackerid ja mingid muud loomad sisse mida silmaga näha on, sest viirust tavaliselt sa silmaga ei näe
Tegelikult ma tõmbasin sealt pildi alla ja siis viskas ette mulle mingi lehe, kus näitas ära et kohe vilkus dokumentide kaustas, kõvaketta märgil ja kuskil veel punased tulukesed, et seal on viirus jne. Ja siis kohe viskas lahti mingi akna, et mis need siis olla võivad..mingid troojalased ja paar pahalast tunutmat veel. Esimese hooga ehmatasin ära küll, sest mitte ükski nupp nagu ei reageerinud ka...Panin siis kohe selle viirusetõrje skännima aga kuna see võtab aega, siis see teine aken hüppab pidevalt ette ja ma tegelikult ka ei oska nende puhul kuidagi talitada, siis mõtlesin et pigem küsin inimeste käest, kes on sel alal pisut teadjamad. Nii et ma ei tea mida värki. Nii et ma suht pabinas juba..Vanainimesele ei mõju eriti hästi siuksed ehmatused
![]()
-
tazavi
- Kontakt:
mis see smurf sulle ikka teha saab, teisaldada ei saa (neil pole minuteada sellist autot ja kui paned kahvli lukku, siis hui seda lihtsalt järelkärru saab) ja kojamehe alla trahvi ka panna ei saa ![]()
üle lasta ja edasi sõita ![]()
sips, sa pane see ettekarand aken küll kinni, see "skännija" ongi viirustesikutaja
Suure tõenäosusega nod32 on pahalased eos ära blokkinud, aga see tilulilu peitmisega ta hakkama ei saa. ja pole ka eriti hullu kui ei saa, see tuleb lihtsalt kinni panna ![]()
-
extremist
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Proovi restarti, sest kui sa just mingit programmi alla ei laadinud ja tööle ei pannud, siis peaks kõik korras olema.
tazavi kirjutas:mis see smurf sulle ikka teha saab, teisaldada ei saa (neil pole minuteada sellist autot ja kui paned kahvli lukku, siis hui seda lihtsalt järelkärru saab) ja kojamehe alla trahvi ka panna ei saa
üle lasta ja edasi sõita
sips, sa pane see ettekarand aken küll kinni, see "skännija" ongi viirustesikutaja
Suure tõenäosusega nod32 on pahalased eos ära blokkinud, aga see tilulilu peitmisega ta hakkama ei saa. ja pole ka eriti hullu kui ei saa, see tuleb lihtsalt kinni panna
No ma jõudsin umbes samale järeldusele, sest lasin viirusetõrjel 2 korda, nüüd juba siis kolmandat tiiru peale teha
ja ei märkigi sellistest kollidest mis seal ettekarand aknas paistsid. Seega, vaatab mis saab.
Ja homme igaks juhuks lasen teadjamal inimesel arvuti üle vaadata. Aga tänud, kes aitasid
oma nõuga. Piinlik on küll, et elementaarsete asjadega hakkama vahest ei saa, aga pigem juba siis küsida kui veel hullemalt arvtui oma oskamatusest pekki keerata. Seega aitäh! ![]()
-
sarikas
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
tazavi kirjutas:mis see smurf sulle ikka teha saab, teisaldada ei saa (neil pole minuteada sellist autot ja kui paned kahvli lukku, siis hui seda lihtsalt järelkärru saab) ja kojamehe alla trahvi ka panna ei saa
üle lasta ja edasi sõita
Mitte, et ma tahaks fleimi alustada aga niikaua kuni su ratta küljes on olemas number on alati võimalik sind vastutusele võtta.
Hoiame ikka asja kuidagi niimoodi, et mõnel paberimäärijal ei tekkiks ebatervet huvi rataste parkimise korra vastu ja vastupandamatut soovi seda muuta.
Mulle meeldib tasuta igal pool parkida, kuid alati tasub arvestada, et inimesi on veel liikvel ja nende elutegevust ei maksa ka takistada.
-
rannamees
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
koi kirjutas:Tuulekeeristest tean niipalju, et kui seljakott jätab kehade vahele vahe, läheb kohe laperdamiseks.
Vasakut-paremat õlga ei oska kommida.
Täpselt sama kogemus- laperdamine sõltub kiivrite kaugusest

-
rannamees
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
simp kirjutas:extremist kirjutas:Kuhu te oma masina linnas pargite?
sinna kus juhtub
Just nimelt, siklitele on parkimine tasuta! ![]()

-
tazavi
- Kontakt:
sarikas kirjutas:tazavi kirjutas:mis see smurf sulle ikka teha saab, teisaldada ei saa (neil pole minuteada sellist autot ja kui paned kahvli lukku, siis hui seda lihtsalt järelkärru saab) ja kojamehe alla trahvi ka panna ei saa
üle lasta ja edasi sõita
Mitte, et ma tahaks fleimi alustada aga niikaua kuni su ratta küljes on olemas number on alati võimalik sind vastutusele võtta.
Hoiame ikka asja kuidagi niimoodi, et mõnel paberimäärijal ei tekkiks ebatervet huvi rataste parkimise korra vastu ja vastupandamatut soovi seda muuta.
Mulle meeldib tasuta igal pool parkida, kuid alati tasub arvestada, et inimesi on veel liikvel ja nende elutegevust ei maksa ka takistada.
antud teksti kirjutades ma ei eeldanudki, et ratas pargitakse keset ristmikku vms
Normaalne inimene (ma eeldan, et sellised on siin foorumis enamus) pargib ikka joonte vahele, või siis äärmisel juhul väikse ratta saab mahutada ka "joone peale" kahe auto vahele
Ma ei leia, et see oleks väga traagiline sündmus. Savisaare moodi ikka ei pargiks ![]()
Olen parkinud ntx könnitee peal nii et teisi ei sega ja ka jalgrattaparkla körval, seda just seetöttu et tsiklit ei pruugi vb möned autojuhid parklas märgata ja äkitse ajavad ümber vms