Varastatud Aprila Sr50R jätk
Moderaator: Moded
Tekkis sama küsimus, kui ma oleks olnud see kannataja ja oleks näinud enda rolleriga mingit lollakat ringi tiirutamas, oleks seal samas ikka ühe laksu kirja pannud!naxitrall kirjutas:aga te "tagaajajad" nendele vendadele ketukat ka nautke andsite?
Olid need tüübid kohalikud tatikad või mõned suuremad inimesed?
Kui inimesed kokku hoiavad, siis saadetakse korda imesid.
mh seal oli ikka suur segadus...
kui ropka kandis sai tiirutatud mingi pool tundi ringi sis iga kord kui ma neid nägin olid mingi erinevad vennad peal...
aga kui kätte saadi..yx oli 19 ja teine tundus mingi noorem olevat....
ei nad polnud venelased...nad olid suht rotid...tundus
aga see oli eriti kino et kui sai yksinda tiirutatud ringi tänavate vahel sis ma nägin neid....aga ma olin yxi ja ma ei saanud midagi teha...
mööda sõitsid sis tegin sellise näo nagu mina ei teaks midagi
vahtisin niisama taevasse:D:D...
aga mingi ajukääbikud olid kll...
nad said juba ammu vist aru et neid aetakse taga...nad ei tõmmanud minema kah kusagile vaid niisama tiirutasid ropkas...
asi lõppes hästi igatahes, kuigi roller oli nats retsi saand aga see on poh peaasi et yltse tagasi sai
kahju aint maiko ratast:D:D mis sai tagaajamisel kõvasti kannatada....tagarattas on mahakandmisele...
ja stage6 mp3 kadus kahh ära...jooksmise ajal..
kui ropka kandis sai tiirutatud mingi pool tundi ringi sis iga kord kui ma neid nägin olid mingi erinevad vennad peal...
aga kui kätte saadi..yx oli 19 ja teine tundus mingi noorem olevat....
ei nad polnud venelased...nad olid suht rotid...tundus

aga see oli eriti kino et kui sai yksinda tiirutatud ringi tänavate vahel sis ma nägin neid....aga ma olin yxi ja ma ei saanud midagi teha...
mööda sõitsid sis tegin sellise näo nagu mina ei teaks midagi

vahtisin niisama taevasse:D:D...
aga mingi ajukääbikud olid kll...
nad said juba ammu vist aru et neid aetakse taga...nad ei tõmmanud minema kah kusagile vaid niisama tiirutasid ropkas...
asi lõppes hästi igatahes, kuigi roller oli nats retsi saand aga see on poh peaasi et yltse tagasi sai

kahju aint maiko ratast:D:D mis sai tagaajamisel kõvasti kannatada....tagarattas on mahakandmisele...
ja stage6 mp3 kadus kahh ära...jooksmise ajal..
Mingit hüvitist saate ka we??? Ja kas tüübi mendile ikka üle antud, aga see mp3 on küll rolleri kõrval väike asi, igatahes hea meel, et tagasi said 
EDIT: Täna räägiti uudistes kah.

EDIT: Täna räägiti uudistes kah.
Viimati muutis nael, 11 Mai 2006, 09:34, muudetud 1 kord kokku.
Sellepeale ma ütleks jälle,et tartu tammelinn on ühine tiim.Tuleb keegi kellegiga isakest mängima,saab ta tervelt tammelinnalt. Ja ma usun et seal oli pigem mingi 30-35 venda kohal.Gondleid veel kätte pole saanud,aga rott tunnistas üles,et tal need ülenurmes isa juures.Tüüp rääkis veel,et oli ostnud 3000 eeguga
,ütles et ta ei teadnud et varastatud,kuigi kõik oli puruks väänatud,süütekas ei töötand,roolilukk kõver,iste pooleks murtud,kerenumbrid üle lihvitud ja värvitud.IGATAHES TÜÜP OLI NII TAINAS,ET SÕITIS RINGI ROLLERIL DOKUMENDID ISTME ALL JA SEAL OLI MINU NIMI SEES!
Ma kohe kui autost välja sain tahtsin tüübile kallale minna aga siis tuli mul isa vahele,seda ma ütlen,et see asi nii kah ei jää! Loodan,et rott hüvitab mulle kõik täies ulatuses,praegu roller politseis ja gondlid tuuakse kah kunagi ära ülenurmest,eks siis näis kas vaja värvida jne...Ekspertiis alles tuleb.Vähemalt veetis rott öö mendis! 

Kas teil seal tartus on siismingid hõugud ve?? et ainult tammelinna rollerivenadhoiavad kokku vä??see nats imelik, meil siin põlvas niipalju rahvast pole, selle pärast vict hoiavad ikka kõik kaherattavennad kokku.
aga jh sul ikka joppas ja arvan et tänad kõiki kes aitasid.
tead pane kõik rolleri juures parandusse, tee nagu tutikaks see. las to rott maksab kinni enda mure mis siiskäpib teiste rollereid ja las nyyd kannatab.
aga jh sul ikka joppas ja arvan et tänad kõiki kes aitasid.
tead pane kõik rolleri juures parandusse, tee nagu tutikaks see. las to rott maksab kinni enda mure mis siiskäpib teiste rollereid ja las nyyd kannatab.
oi oi nice work! tegelt kah? aga rääkige lähemalt ikkagi noh saite poe juures nad kätte kuidas mis seal koha peal toimus jne jne!
aga jah sul ikka väga vedas ja need vennad kes varastasid olid lambad rollerite alal kuna selle rolleri oleks saand 20k mustal turul maha müüa ma olen kindel.. ja börsis veel rohkem!
aga jah sul ikka väga vedas ja need vennad kes varastasid olid lambad rollerite alal kuna selle rolleri oleks saand 20k mustal turul maha müüa ma olen kindel.. ja börsis veel rohkem!
See kes rolleriga sõitis oli 19 aastane, ja pidevalt oleme näinud teda siin ringi liikumas, kui talle vastu vaatad siis hakkab kohe mölisema " mis vahid, võlgu olen" ?
Hea ,et me tal ema leidsime, tänu ta emale saime ta enda kah kätte. Aga kui nad kohe meid rolleriga nägid panid ajama üle äärekivide kuhugi ladude vahele ja oligi kõik.
Hea ,et me tal ema leidsime, tänu ta emale saime ta enda kah kätte. Aga kui nad kohe meid rolleriga nägid panid ajama üle äärekivide kuhugi ladude vahele ja oligi kõik.
Algul läksime kuhugi ühika juurde inimestelt küsima ,et ega nad ei tea kus võiks olla rolleriga venda, millel pole gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] peal, siis ta helistas (ema arvatavasti) tollele 19a. tüübile, siis terve mass pani Fi-poe juurde ja ta seisis seal üksi ja siis läks rahvas ümber ment kohale ja oligi.
nad läksid yhemaja kõrvalt ääre kivist ylesse...
ja tõmbasid maja vaelt minema...panin rattaga hea hyppega oma arust yle selle ääre kivi
kumm läks aint puru...
see ääre kivi värk oli yltse ropkas...kalmistu lähedal...aga kätte saadi nad ikka tykk maad eemal...ja tykk aega hiljem...
nendel vendadel ei olnud tõesti ajusid:D:D:D...
selle asemel et kähku vehkat lasta tiirutasid nad seal samas ringi...
alles lõpus kui ull kaader oli kohal sis olid kadnud nagu tina tuhka:D:D
ja tõmbasid maja vaelt minema...panin rattaga hea hyppega oma arust yle selle ääre kivi

see ääre kivi värk oli yltse ropkas...kalmistu lähedal...aga kätte saadi nad ikka tykk maad eemal...ja tykk aega hiljem...
nendel vendadel ei olnud tõesti ajusid:D:D:D...
selle asemel et kähku vehkat lasta tiirutasid nad seal samas ringi...
alles lõpus kui ull kaader oli kohal sis olid kadnud nagu tina tuhka:D:D
hehe see oleks kyll lahe olnud kui keegi oleks kaameraga jäädvustanud
hehe aga tollel vennal oli kyll jahe ma arvan, mingi 30 matsi ymber mulisevad suga, ega eriti ei julge kyll midagi teha vict. keegi rääkis et paljud erinevad inimesed sõitsid selle rolalga ringi, ainult yks l2ks menti või siis kaebas teiste peale kh ve??

-
Hehh
Kajhu, et alles nüüd jõudsin lugema seda. Stage, muide, ma tean kes neid rollereid Tartus tegelikult varastab. Kusjuures sinu pilli pakuti ka mulle müüa. Ja paku kus kohas, Rahu 8's. Eks siis peab täna minema tunnistusi välja pinnima tüübi käest ja menti helistama. P.s. see kes rolleri rotti pani, ei ole 19, vaid mingi 35 tundus.
Nu aga ma arvan, et sul on suht savi sellest, sest sa tundud rohkem selline, kellel on kama kes kätte saadi. Sinugi poolest võib varas ringi liikuda ja edasi rollereid turkida, peaasi, et sinu oma on alles. Häbi hakkab kohe sinust. Kusjuures, ma kuulsin jah, et see tüüp oli selle maha müünud, mul tüdruk elab nimelt ropka kandis, tal vend oli näinud kui "spiderman" garaažist välja aeti.
P.s. olles ka ise uus rolleri omanik (ja mulle õnneks ei müüdud varastatud kraami) siis hakkan ka ise natuke muretsema selle üle. Esialgne idee oleks ju näiteks rollerid muul teatud viisil ära märgistada, et hiljem äratundmine parem.
P.s.2. See rolleri tegeliku varga püüdmine ei ole seotud kuidagi sinuga (ma ei tee seda sinu meeleheaks) aga mul enda oma seisab ka rahu kandis.
P.s.3. tead sa kuidas ta neid rollereid valib. Ta laseb oma lastel (nii umbes 5-6 aastastel) mööda hoove ringi kolada. Kui laps sinu hoovi satub, siis sa ei arva ju, et ta midagi turkida tahab, pigem et mängib. Tatid on suht halvasti riides ja parajad murjamid.
Nu aga ma arvan, et sul on suht savi sellest, sest sa tundud rohkem selline, kellel on kama kes kätte saadi. Sinugi poolest võib varas ringi liikuda ja edasi rollereid turkida, peaasi, et sinu oma on alles. Häbi hakkab kohe sinust. Kusjuures, ma kuulsin jah, et see tüüp oli selle maha müünud, mul tüdruk elab nimelt ropka kandis, tal vend oli näinud kui "spiderman" garaažist välja aeti.
P.s. olles ka ise uus rolleri omanik (ja mulle õnneks ei müüdud varastatud kraami) siis hakkan ka ise natuke muretsema selle üle. Esialgne idee oleks ju näiteks rollerid muul teatud viisil ära märgistada, et hiljem äratundmine parem.
P.s.2. See rolleri tegeliku varga püüdmine ei ole seotud kuidagi sinuga (ma ei tee seda sinu meeleheaks) aga mul enda oma seisab ka rahu kandis.
P.s.3. tead sa kuidas ta neid rollereid valib. Ta laseb oma lastel (nii umbes 5-6 aastastel) mööda hoove ringi kolada. Kui laps sinu hoovi satub, siis sa ei arva ju, et ta midagi turkida tahab, pigem et mängib. Tatid on suht halvasti riides ja parajad murjamid.