Varastatud Aprila Sr50R jätk

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

naxitrall kirjutas:
aga te "tagaajajad" nendele vendadele ketukat ka nautke andsite?
Tekkis sama küsimus, kui ma oleks olnud see kannataja ja oleks näinud enda rolleriga mingit lollakat ringi tiirutamas, oleks seal samas ikka ühe laksu kirja pannud!
Olid need tüübid kohalikud tatikad või mõned suuremad inimesed?
Kui inimesed kokku hoiavad, siis saadetakse korda imesid.

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

mh seal oli ikka suur segadus...
kui ropka kandis sai tiirutatud mingi pool tundi ringi sis iga kord kui ma neid nägin olid mingi erinevad vennad peal...
aga kui kätte saadi..yx oli 19 ja teine tundus mingi noorem olevat....
ei nad polnud venelased...nad olid suht rotid...tundus :roll:
aga see oli eriti kino et kui sai yksinda tiirutatud ringi tänavate vahel sis ma nägin neid....aga ma olin yxi ja ma ei saanud midagi teha...
mööda sõitsid sis tegin sellise näo nagu mina ei teaks midagi :D
vahtisin niisama taevasse:D:D...
aga mingi ajukääbikud olid kll...
nad said juba ammu vist aru et neid aetakse taga...nad ei tõmmanud minema kah kusagile vaid niisama tiirutasid ropkas...
asi lõppes hästi igatahes, kuigi roller oli nats retsi saand aga see on poh peaasi et yltse tagasi sai :wink:

kahju aint maiko ratast:D:D mis sai tagaajamisel kõvasti kannatada....tagarattas on mahakandmisele...
ja stage6 mp3 kadus kahh ära...jooksmise ajal..
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Gondlid saite ka ikka tagasi :P ?
Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Mingit hüvitist saate ka we??? Ja kas tüübi mendile ikka üle antud, aga see mp3 on küll rolleri kõrval väike asi, igatahes hea meel, et tagasi said :wink:

EDIT: Täna räägiti uudistes kah.
Viimati muutis nael, 11 Mai 2006, 09:34, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

Joppas teil siis, nagu ma aru saan siis saite mingi 20 venda kokku. "TATRUKAD, HEA TEAMI TÖÖ" võib sellekohta ytelda. aga jh päris hea pinge võis teil sees olla sea. ja ma arvan, et tagaajajatel igav ei olnud. joppas sull.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Teema algataja
stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

Sellepeale ma ütleks jälle,et tartu tammelinn on ühine tiim.Tuleb keegi kellegiga isakest mängima,saab ta tervelt tammelinnalt. Ja ma usun et seal oli pigem mingi 30-35 venda kohal.Gondleid veel kätte pole saanud,aga rott tunnistas üles,et tal need ülenurmes isa juures.Tüüp rääkis veel,et oli ostnud 3000 eeguga :lol: ,ütles et ta ei teadnud et varastatud,kuigi kõik oli puruks väänatud,süütekas ei töötand,roolilukk kõver,iste pooleks murtud,kerenumbrid üle lihvitud ja värvitud.IGATAHES TÜÜP OLI NII TAINAS,ET SÕITIS RINGI ROLLERIL DOKUMENDID ISTME ALL JA SEAL OLI MINU NIMI SEES! :lol: Ma kohe kui autost välja sain tahtsin tüübile kallale minna aga siis tuli mul isa vahele,seda ma ütlen,et see asi nii kah ei jää! Loodan,et rott hüvitab mulle kõik täies ulatuses,praegu roller politseis ja gondlid tuuakse kah kunagi ära ülenurmest,eks siis näis kas vaja värvida jne...Ekspertiis alles tuleb.Vähemalt veetis rott öö mendis! :twisted:
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"
Kasutaja avatar

KubsiK

Kas teil seal tartus on siismingid hõugud ve?? et ainult tammelinna rollerivenadhoiavad kokku vä??see nats imelik, meil siin põlvas niipalju rahvast pole, selle pärast vict hoiavad ikka kõik kaherattavennad kokku.
aga jh sul ikka joppas ja arvan et tänad kõiki kes aitasid.

tead pane kõik rolleri juures parandusse, tee nagu tutikaks see. las to rott maksab kinni enda mure mis siiskäpib teiste rollereid ja las nyyd kannatab.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Pilt

Roby

kasutajanimi kirjutas:
Jah ja see tagumine iste on oranž kah. Selle järgi saab ka aru.
see on nyyd must:D:D spraytuuning :wink:
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

igatahes,vii remonti,lase korda teha ja tsekk kirjutada,siis tsekk tuleb viia politseisse ja politseikaudu see raha välja nõuda;)
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Tammelinna elanikuna võin öelda jah ,et tammekad hoiavad kokku , ei jah tore rajoon on :wink:
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

oi oi nice work! tegelt kah? aga rääkige lähemalt ikkagi noh saite poe juures nad kätte kuidas mis seal koha peal toimus jne jne!

aga jah sul ikka väga vedas ja need vennad kes varastasid olid lambad rollerite alal kuna selle rolleri oleks saand 20k mustal turul maha müüa ma olen kindel.. ja börsis veel rohkem!

stop
Kontakt:

Päris hea tunne võis rotil olla kui mingi 30 matsi ümber ja tahavad lüüa sind :roll:
Aga on keegi seda rott enne ka näinud seal liikumas? Varstab teise rolleri ja müüb maha, et saada trahvidega ühelepoole.

Viidikas

Lugemata postitus Postitas Viidikas »

Tahtsid talle peksa anda stage6 ? Just rääkisid , et oled 14 ja need rotid pidid ju"täiskasvanud" olema . Eino kahju , et selliseid vargaid ikka liigub , aga ajudega nad eriti nagu ei hiilanud ..
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Mingi aint sõimasite siis w? :D
Või keegi sai näopeksu ka ? :D
Tegelt ka liiga tore, et kätte saite :wink:
Julm vedamine.
Kui nad tainad poleks olnud oleks see roller juba teises linnas või üle piiri.
Suzuki Katana Lc

air

Lugemata postitus Postitas air »

See kes rolleriga sõitis oli 19 aastane, ja pidevalt oleme näinud teda siin ringi liikumas, kui talle vastu vaatad siis hakkab kohe mölisema " mis vahid, võlgu olen" ?

Hea ,et me tal ema leidsime, tänu ta emale saime ta enda kah kätte. Aga kui nad kohe meid rolleriga nägid panid ajama üle äärekivide kuhugi ladude vahele ja oligi kõik.

Asten

Lugemata postitus Postitas Asten »

Oi vapustavalt huvitav võis teil tegelikult olla.!
Aga hea, et kätte saite.
Oleks mingid noored olnud ma oleks mingi mobiiliga näkku löönud.
Aga oota, ma ei saanud aru ?
Kas te piirasite nad 30kesi ümber vä :/ ?
Ja siis vargad midagi ei teinud tulid rolleri pealt maha ja oligi kõik ;D?

air

Lugemata postitus Postitas air »

Algul läksime kuhugi ühika juurde inimestelt küsima ,et ega nad ei tea kus võiks olla rolleriga venda, millel pole gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] peal, siis ta helistas (ema arvatavasti) tollele 19a. tüübile, siis terve mass pani Fi-poe juurde ja ta seisis seal üksi ja siis läks rahvas ümber ment kohale ja oligi.

Asten

Aa okei ;P.
Mis see 19.aastane vaatas hea näoga ette kindlasti ;D
EDIT: Ema ei teadnud, et poisil on roller vms ?
Viimati muutis Asten, 11 Mai 2006, 14:34, muudetud 1 kord kokku.

stop
Kontakt:

air kirjutas:
Hea ,et me tal ema leidsime, tänu ta emale saime ta enda kah kätte. Aga kui nad kohe meid rolleriga nägid panid ajama üle äärekivide kuhugi ladude vahele ja oligi kõik.
Saite seal kätte või nad said sealt veel jooksu? :roll: Segaseks jäi see koht! Keegi pilti ei teinud ? :lol:

Roby

nad läksid yhemaja kõrvalt ääre kivist ylesse...
ja tõmbasid maja vaelt minema...panin rattaga hea hyppega oma arust yle selle ääre kivi :D kumm läks aint puru...
see ääre kivi värk oli yltse ropkas...kalmistu lähedal...aga kätte saadi nad ikka tykk maad eemal...ja tykk aega hiljem...
nendel vendadel ei olnud tõesti ajusid:D:D:D...
selle asemel et kähku vehkat lasta tiirutasid nad seal samas ringi...
alles lõpus kui ull kaader oli kohal sis olid kadnud nagu tina tuhka:D:D
Kasutaja avatar

KubsiK

hehe see oleks kyll lahe olnud kui keegi oleks kaameraga jäädvustanud :D hehe aga tollel vennal oli kyll jahe ma arvan, mingi 30 matsi ymber mulisevad suga, ega eriti ei julge kyll midagi teha vict. keegi rääkis et paljud erinevad inimesed sõitsid selle rolalga ringi, ainult yks l2ks menti või siis kaebas teiste peale kh ve??
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Pilt

Roby

reidikaid tegime kahh :D kogu see rahvas rolleri taustal...

Roby

aga enne kui need teised jõudsid sinna ropkasse autotega ja rolleritega sis käis jõhker rattaralli seal :D kahekesi martiniga andsime pedaali...

Asten

Äkki viskad pildid siia :D?

Roby

pildite teemal räägi stage6-ga...
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

akki teab keegi selle venna nime?. ülenurmes seda rollerit pole igaljuhul näinud.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

kenneth

Hehh

Lugemata postitus Postitas kenneth »

Kajhu, et alles nüüd jõudsin lugema seda. Stage, muide, ma tean kes neid rollereid Tartus tegelikult varastab. Kusjuures sinu pilli pakuti ka mulle müüa. Ja paku kus kohas, Rahu 8's. Eks siis peab täna minema tunnistusi välja pinnima tüübi käest ja menti helistama. P.s. see kes rolleri rotti pani, ei ole 19, vaid mingi 35 tundus.

Nu aga ma arvan, et sul on suht savi sellest, sest sa tundud rohkem selline, kellel on kama kes kätte saadi. Sinugi poolest võib varas ringi liikuda ja edasi rollereid turkida, peaasi, et sinu oma on alles. Häbi hakkab kohe sinust. Kusjuures, ma kuulsin jah, et see tüüp oli selle maha müünud, mul tüdruk elab nimelt ropka kandis, tal vend oli näinud kui "spiderman" garaažist välja aeti.

P.s. olles ka ise uus rolleri omanik (ja mulle õnneks ei müüdud varastatud kraami) siis hakkan ka ise natuke muretsema selle üle. Esialgne idee oleks ju näiteks rollerid muul teatud viisil ära märgistada, et hiljem äratundmine parem.

P.s.2. See rolleri tegeliku varga püüdmine ei ole seotud kuidagi sinuga (ma ei tee seda sinu meeleheaks) aga mul enda oma seisab ka rahu kandis.

P.s.3. tead sa kuidas ta neid rollereid valib. Ta laseb oma lastel (nii umbes 5-6 aastastel) mööda hoove ringi kolada. Kui laps sinu hoovi satub, siis sa ei arva ju, et ta midagi turkida tahab, pigem et mängib. Tatid on suht halvasti riides ja parajad murjamid.
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Tahaks ikkagi rollerist pilte näha:D
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-

-Tarmo-

api

Lugemata postitus Postitas -Tarmo- »

30-35 inimest kohal? Kõik poisid? :|
mul klassis kah 26 õpilast ainult :D
Pärnu RK
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Stage6 - te teavad väga paljud inimesed Tartust ja kõik on alati abivalmis :P
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Suletud

Mine “Rollerid”