Varastatud Aprila Sr50R jätk
Moderaator: Moded
Varastatud Aprila Sr50R jätk
Asi selline,et nägin siis täna oma rollerit. Sõitis must mööda ja kui ma peatusin(krahmasin kohe telefoni kah) siis tüübid lisasid gaasi ja tagumine vend hakkas taha vaatama. Tüübid sõitsid ilma vaatamata ja täisgaasiga Riia tänavale edasi. Roller liigub tartus tammelinna kandis,ropkas ka nähtud. Rolleril gondlid maas aga veljed sinised ja ainult näidikuplokk on peale jäetud. Rollerit juhis täiskasvand mees valge kiivriga. Hoidke palun silmad lahti!
Kui märkate kuskil seismas siis helistage kohe 110 ja öelge et see varastatud roller. Kui minu numbrit peaks vaja minema siis 5210706.
Olen kõikide vihjete ja asjade eest tänulik.
Pildid:
http://www.zone.ee/fuckcock/Aprilia%20S ... uemad1.jpg
http://www.zone.ee/fuckcock/Aprilia%20S ... uuemad.jpg
Kui gondlid juba peale laotud siis peaksid kleepsud sellised olema!
Kui märkate kuskil seismas siis helistage kohe 110 ja öelge et see varastatud roller. Kui minu numbrit peaks vaja minema siis 5210706.
Olen kõikide vihjete ja asjade eest tänulik.
Pildid:
http://www.zone.ee/fuckcock/Aprilia%20S ... uemad1.jpg
http://www.zone.ee/fuckcock/Aprilia%20S ... uuemad.jpg
Kui gondlid juba peale laotud siis peaksid kleepsud sellised olema!
Ma arvan et natuke aega ta enam sealkandis ei sõida... Kui tartusse juhtun siis hoian silmad lahti ja kui aega on siis võin isegi sealkandis niisama tiirutada nagu... Mis sul tippkiirus on rolleril? Küsin sellepärast, et kui näen, kas kätte saan
? t*** sellised asjad ajavad närvi...

Viimati muutis Red´Bull, 09 Mai 2006, 21:46, muudetud 1 kord kokku.
-
Re: ...
t*** kus on vennad kõigepealt varastavad rolleri siis võtavad kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] maha ja hakkavad ringi sõitma
-
-
- Kontakt:
Number on juba ees pool antud 5210706
...
Ise kah nägin Aardla tänavas kahte meest selle rolleriga... Taga istus ilma kiivrita mingi vend prillidega....Ja ma usun et väga kerge ei ole neilt käest ära võtta kuna tundusid üpris suured vennad olema!
Loodan et saad kätte oma rolleri...Hoian ka ise silmad lahti ja kui näen sis helistan sulle või 110

Ise kah nägin Aardla tänavas kahte meest selle rolleriga... Taga istus ilma kiivrita mingi vend prillidega....Ja ma usun et väga kerge ei ole neilt käest ära võtta kuna tundusid üpris suured vennad olema!
Loodan et saad kätte oma rolleri...Hoian ka ise silmad lahti ja kui näen sis helistan sulle või 110
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Irw, siis võib tekkida selline lahe asi nagu paanika ja inimesed võivad pöörduda sinu vastu, ning sind pigem autost välja ajada kui koostööd teha.algaja14 kirjutas:kle, aga kui sa ise nägid enda rollerit kas siis midagi teha ei andnud, nagu et järgi minna millegagi, oleks savilt kuhugi autosse hypanud ja ytlenud et, jälitage toda rollerit to minu oma varastatud ja saate vaevatasu või midagi säärast.

Pms aga jah minupoolt silmad lahti, sai nr kah igaks juhuks salvestatud, elan Riia tn

Viimati muutis benelly, 09 Mai 2006, 22:15, muudetud 3 korda kokku.
Njaa.. saabki kergelt abiväe sappaAlpss kirjutas:Kasutaja stage6 on kuskil 16a vana ja litsub autoga järgi we

Viimati muutis benelly, 09 Mai 2006, 22:22, muudetud 2 korda kokku.
.
Juhul kui ta koolist tulnud ja koos koolikotiga on tunduvalt si**em joosta siis oleks kooli koti maha visanud 
Aga noh edu otsimisel ...

Aga noh edu otsimisel ...
Pärnu RK
-
- Kontakt:
Aga juhul ta ei tulnud koolist(ja kui oleks koolist tulnud kas sis ei oleks saanud autosse hüpata)..Pigem aita otsida võinii
..Aga hoia ikka silmad lahti

Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Tegu ikkagi avalike foorumitega ja võibolla loevad nemadki neid poste siin hetkel ja võtavad õppust(Meie kahjuks).Roby kirjutas:kuidas see võimalik rsk on ...???...
nii paljud on juba näind neid sõtimas...ja mitte keegi ple midagi suutnud teha??:O...
mingi tibla kari on kahh...ajavad rotti ja sis paar pääva hiljem sõitma...
mingid naljakad vennad on...aga see nali läheb neile valusalt maksma
Viimati muutis benelly, 09 Mai 2006, 22:29, muudetud 2 korda kokku.
-
- Kontakt:
Loodan et need varganäod ei tea rolleritest midagi...ja R0by peameeles et see juht oli täiskasvanu ja väga kergelt vast käest ei saa ära võtta!
Aitame kõik Kauri rollerit üles leida!!!

Aitame kõik Kauri rollerit üles leida!!!

Vaata vähem telekat meesalgaja14 kirjutas:kle, aga kui sa ise nägid enda rollerit kas siis midagi teha ei andnud, nagu et järgi minna millegagi, oleks savilt kuhugi autosse hypanud ja ytlenud et, jälitage toda rollerit to minu oma varastatud ja saate vaevatasu või midagi säärast.

Ei tegelt on tõsine asi ja kui mehed veel nii ülbed et tõmbavad ringi kurat siis tuleb teha nagu Võsa Pets ütles:Kuul rauda ja raud perse.
Päris nõme kui mingid värdjad teevad su rolleriga mis tahavad.
Elaks ise ka tartus siis tegeleks asjaga tõsisemalt...
täpselt aga pllan nagunii kuangi tartu tulla ja kui näen siis mõtleks juba midagi väljaJozeph kirjutas:Vaata vähem telekat meesalgaja14 kirjutas:kle, aga kui sa ise nägid enda rollerit kas siis midagi teha ei andnud, nagu et järgi minna millegagi, oleks savilt kuhugi autosse hypanud ja ytlenud et, jälitage toda rollerit to minu oma varastatud ja saate vaevatasu või midagi säärast.!
Ei tegelt on tõsine asi ja kui mehed veel nii ülbed et tõmbavad ringi kurat siis tuleb teha nagu Võsa Pets ütles:Kuul rauda ja raud perse.
Päris nõme kui mingid värdjad teevad su rolleriga mis tahavad.
Elaks ise ka tartus siis tegeleks asjaga tõsisemalt...