Kes tahab õli...
Moderaator: Moded
Kes tahab õli...
Nii, nii.Kuna siin sõna võtavad rikkad friigid, kes matavad oma ratastesse ja eriti varustusse tuhandete viisi raha siis ma otsustasin, et võtan ka proletariaadi esindajana sõna.Ja just ökonoomitamise suhtes:)Asi nimelt selles, et ma siin otsisin soodsa hinnaga õlisid nii siist kui ka sealt ja ega see tee lihtne ei olnud.Sõelale jäi esialgu Teboil.Aga hankeraskuste tõttu jäi see ka ostamata.Aga siis avastasin oma eksirännakute käigus sellise sõbraliku koha Pirita Postkontori kõrval asuvas autopoes, kust saab Liqui Moly mootorratta õli vägagi sõbraliku hinna eest.( http://www.nolmette.ee/tooted/liqui.php3 )Kõrgeim hind ei ületa 100 krooni täissündi liitri eest.Soovitan kõigil huvilistel minna ja ei pea just rahakott puuga seljas olema.Et kui on siin vaesemaid mehi, kes ei rõhu 5 tonnise kiivri ja sama kalli tagi omastamisele aga pigem hooldavad oma ratast armastusega siis see eelnev üleskutse on just neile
Aga no keegi ei keela ka 250 kroonist õli sisse valamast.Ekslusiivne elu on mõnus:)
ja päris ausalt ma ei ole eelmainitud kohag mingisugustes kasumlikes suhetes vaid lihtslat tänulik klient.Tänuavaldused võib mu töö ja vaeva eest ning teie raha kokku hoidmise eest edastada mulle nii privaatselt kui avalikult!
ja päris ausalt ma ei ole eelmainitud kohag mingisugustes kasumlikes suhetes vaid lihtslat tänulik klient.Tänuavaldused võib mu töö ja vaeva eest ning teie raha kokku hoidmise eest edastada mulle nii privaatselt kui avalikult!
Tühjast tüli teete - kui samalaadseid asju vaadata, siis on kvaliteet ja ka hind üsna samad. MB loeb ametlikel andmetel näiteks Addinol, Shell, Castrol, Valvoline, Total,Teboil, Statoil ühele pulgale teatud piirkondades kasutamiseks ja millegipärast teeb vahet siis, kui kasutatakse näiteks Aafrikas. Euroopas aga on võrdsed. Kui nüüd võtta võrdluseks näiteks Exxoni Essolube XTS 501 ja Essolube XTS 5 , siis võime järeldada, et vahe on mingi lisandi olemasolus või puudumises, aga mõlemad õlid on 10W40. Hind on ka tõenäoliselt erinev. Nii saabki ( ka kogemata ja üldse mitte pahatahtlikult) klienti eksitada - võrdled erinevate tootjate puhul ühe baasõli hinda ja teise baasõli + lisand hind. Nagu oleks sama asi ja suure hinnavahega, aga tegelikult see nii ei ole.
-
piiks
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Mobili täissünt oli ka kuskil samas hinnaklassis. Ma just rahakotti puuga seljas ei vea, aga 20.- hinnavahepärast ei viitsi ennast ka rihmaks otsida ja mööda linna sõites bensiini sadade kroonide eest kulutada. Aeg ju ka maksab siiski midagi.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
Andrus Arumäe
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.