BHRA finals 17.-18. September Haapsalu, Kiltsi lennuväli
Moderaator: Moded
BHRA finals 17.-18. September Haapsalu, Kiltsi lennuväli
Võistluse aeg ja koht
Võistlus toimub 17.-18. septembril 2005 Haapsalus, Kiltsi Lennuväljal. Võistluse ametlik info avaldatakse netileheküljel www.rockrace.ee ja võistluse toimumise ajal võistluspaigas asuval infotahvlil.
Ajakava
25.08 – 15.09.2005 Võistlejate eelregistreerimine internetis.
17.09.2005
10.00 – 12.00 Lõppregistreerimine Haapsalu lennuvälja.
10.00 – 14.00 Tehniline komisjon, kõik klassid
14.30 - Võistlejate koosolek.
15.00 – 19.00 Ajasõidud
18.09.2005
9.00 – võistlejate koosolek
9.30 – 11.00 Ajasõidud (üks ring, ei ole kohustuslik)
11.30 – 15.30 Eliminaatorid
16.00 Autasustamine

Võistlus toimub 17.-18. septembril 2005 Haapsalus, Kiltsi Lennuväljal. Võistluse ametlik info avaldatakse netileheküljel www.rockrace.ee ja võistluse toimumise ajal võistluspaigas asuval infotahvlil.
Ajakava
25.08 – 15.09.2005 Võistlejate eelregistreerimine internetis.
17.09.2005
10.00 – 12.00 Lõppregistreerimine Haapsalu lennuvälja.
10.00 – 14.00 Tehniline komisjon, kõik klassid
14.30 - Võistlejate koosolek.
15.00 – 19.00 Ajasõidud
18.09.2005
9.00 – võistlejate koosolek
9.30 – 11.00 Ajasõidud (üks ring, ei ole kohustuslik)
11.30 – 15.30 Eliminaatorid
16.00 Autasustamine

Viimati muutis madone, 30 Aug 2005, 08:38, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
krt enam ei ole
sauga ringrajal vaid mõned tunnid tagasi arvasin, et olen rossi... ei olnud - EMV Dragrace absoluutisast möödumisel tegin sinka-vonka ja... raja pikima sirge järel kiireimast kurvist 150-160km/h põldu 100m ja saltoga TIIKI matttvoju... ühesõnaga selleks hooajaks punkt trammilt käes - 37 sek väikese ringi aeg ja hunnik maltsa-tigu koos rattaga garaazi... megatänud niggale kes viskus hoobilt fucing tiiki järele ja aitas mu kalli püha püssi vee alt välja tuua st. välja tirida...
mehed! ma sain lennata ja päris pikalt - ausõna kaif tunne oli!:D
Proloog: mootor kottis kuna üle pea visates ei toiminud kukkumisandur ja hüdralöök tegi oma töö
Krdi krt ma just pidin supersporti sõitma 23-25sept!!!

sauga ringrajal vaid mõned tunnid tagasi arvasin, et olen rossi... ei olnud - EMV Dragrace absoluutisast möödumisel tegin sinka-vonka ja... raja pikima sirge järel kiireimast kurvist 150-160km/h põldu 100m ja saltoga TIIKI matttvoju... ühesõnaga selleks hooajaks punkt trammilt käes - 37 sek väikese ringi aeg ja hunnik maltsa-tigu koos rattaga garaazi... megatänud niggale kes viskus hoobilt fucing tiiki järele ja aitas mu kalli püha püssi vee alt välja tuua st. välja tirida...
Proloog: mootor kottis kuna üle pea visates ei toiminud kukkumisandur ja hüdralöök tegi oma töö

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sygav kaastunne rattale ja selle lähedasteletramm66 kirjutas:krt enam ei ole![]()
Proloog: mootor kottis kuna üle pea visates ei toiminud kukkumisandur ja hüdralöök tegi oma töö![]()

-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Uskumatud vennad olete! Nii pohhuilt suudate sellist laksu võttamehed! ma sain lennata ja päris pikalt - ausõna kaif tunne oli!

Kas bike'idel on olemas ka kukkumisandur???ei toiminud kukkumisandur ja hüdralöök tegi oma töö

Ah, eile läks Bonnie ja Clyde'is vähe pikaks ka...
Fazer - täna suht segase jutuga
Hüdrolöögiks nimetatakse minuteada seda kus vesi on mootori veel töötades silindrisse tunginud ja kuna vett ei saa silindris kokku suruda nagu õhku, paneb see mootorile kõva laksu.Fazer kirjutas:Ja mis asi on hüdralöök? Algul mõtlesin, et seal tiigis elas se mütoloogiast tüntud hüdra, kes siis sabaga mootori kotti lõi...![]()

-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
dziisas nitse - tänud kaastunde eest!
ma krdi puupea ju unustasin teatada, et kõik juba OK... no siiani ei saa keegi aru, et mis krdi moodi see ratas terveks jäi - esigondlil klaasi ülemise kinnituse juures on värvis 2 mõnesendist kriipsu ja see ongi kõik
vist tänu sellele, et olen paras tsiklipede - peale igat võistlust ratas legoks ja lauspuhastus, hõõrdepindade määrimised, simmerlingide tavott jne, jne ja pluss see, et ilmselt minemalendamisel riivasin suretuslülitit või reageeris kukkumisandur - siis oli sel korral veekahjustusi 0.- (muidugi võtsin jälle legoks ja tegin põhjaliku hoolduse, ka elektrisüsteemile, vahetasin õlid, filtrid määrded paar tuhhi krooksu...)
vot siis selline müstiline juhtum... bike nimes sõna "püha pole vist asjata
kes ei tea millest jutt siis - sauga rada, pika sirge mahapidurdusmoment ca 220km/h juures ja sisekurvist üritasin niggast mööda lõigata... tekkis pikk slaid, raja laius sai otsa ja lasin ratta sirgeks - väljasõit ca 160km/h 100m rodeot ja saltoga tiiki
ma krdi puupea ju unustasin teatada, et kõik juba OK... no siiani ei saa keegi aru, et mis krdi moodi see ratas terveks jäi - esigondlil klaasi ülemise kinnituse juures on värvis 2 mõnesendist kriipsu ja see ongi kõik

vist tänu sellele, et olen paras tsiklipede - peale igat võistlust ratas legoks ja lauspuhastus, hõõrdepindade määrimised, simmerlingide tavott jne, jne ja pluss see, et ilmselt minemalendamisel riivasin suretuslülitit või reageeris kukkumisandur - siis oli sel korral veekahjustusi 0.- (muidugi võtsin jälle legoks ja tegin põhjaliku hoolduse, ka elektrisüsteemile, vahetasin õlid, filtrid määrded paar tuhhi krooksu...)
vot siis selline müstiline juhtum... bike nimes sõna "püha pole vist asjata

kes ei tea millest jutt siis - sauga rada, pika sirge mahapidurdusmoment ca 220km/h juures ja sisekurvist üritasin niggast mööda lõigata... tekkis pikk slaid, raja laius sai otsa ja lasin ratta sirgeks - väljasõit ca 160km/h 100m rodeot ja saltoga tiiki