Gary Semics
Moderaator: Moded
Gary Semics
Tervitus!
Minu ja mõnel teisel kaasvõitlejad on mõte tellida USAst Gary Semics-i motokrossi õpetusvideod. Miks ma seda siia foorumisse kuulutan, on see, et vaja punti inimesi, kellega koos tellida. Nimelt telliks USAst siia ja teeme siin koopiad. Nii palju ma ütlen inimestele, kes asjast suurt ei tea, nendest videodest on 2 korda rohkem kasu kui mitu kuud trenni vihkuda niisama mõttetult. Praegast on mul kolm inimest kindlat kompanioni ( mina ise neljas). Hiljem ehk mõtleme midagi tõlkimise/subtiitrite osas ka välja, kui vaja peaks olema. Olge head ja andke märku, kes oleks huvitatud!
http://www.gsmxs.com
Minu ja mõnel teisel kaasvõitlejad on mõte tellida USAst Gary Semics-i motokrossi õpetusvideod. Miks ma seda siia foorumisse kuulutan, on see, et vaja punti inimesi, kellega koos tellida. Nimelt telliks USAst siia ja teeme siin koopiad. Nii palju ma ütlen inimestele, kes asjast suurt ei tea, nendest videodest on 2 korda rohkem kasu kui mitu kuud trenni vihkuda niisama mõttetult. Praegast on mul kolm inimest kindlat kompanioni ( mina ise neljas). Hiljem ehk mõtleme midagi tõlkimise/subtiitrite osas ka välja, kui vaja peaks olema. Olge head ja andke märku, kes oleks huvitatud!
http://www.gsmxs.com
Life is full of surprises..
Maku maku, kui neist väheks jääb siis .... .
Äkki selle video tellimise asemel võtate nüüd ühe pundi ja maksate korda nädalas kellelegi näo pealt 200 eeku. Ja see keegi võtab kellegi kaasa kellel on kaamera ja kes filmib teid.
Ja siis see keegi on selline kes oskab öelda midagi mida teha mida mitte.
Teleka eest sõitjaks ei saa ja kui Semicsi sellest seeriast mis siin eesti keelde tõlgitud tulu ei tulnud siis on olukord üsna lootusetu või on tegemist lihtsalt vähese tahtmise või videost mitte arusaamisega.
Äkki selle video tellimise asemel võtate nüüd ühe pundi ja maksate korda nädalas kellelegi näo pealt 200 eeku. Ja see keegi võtab kellegi kaasa kellel on kaamera ja kes filmib teid.
Ja siis see keegi on selline kes oskab öelda midagi mida teha mida mitte.
Teleka eest sõitjaks ei saa ja kui Semicsi sellest seeriast mis siin eesti keelde tõlgitud tulu ei tulnud siis on olukord üsna lootusetu või on tegemist lihtsalt vähese tahtmise või videost mitte arusaamisega.
Mulle meenuvad vaid paar Drag Racing õppefilmi...stonefree kirjutas:Kellegil ringraja õppevideosid ei ole? Ise tean ainult yhte, Twist of the wrist. Keegi oskab kommenteerida kui kasulik see on?
1. Biker Boyz
2. Torque
Mõlemad äärmiselt õpetlikud kiirendusfilmid... Olen neid mõlemaid 5 korda vaadanud ja kuidagi kiirem olen nüüd ja teised metsaelanikud kahh ei peksa enam nii valusast...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
cha0s
Ei Maku ausalt. Pole pointi sellel tellimisel.
Olen vaadanud peaaegu kõiki õpetusvideosid ja mis ma ütlen.
Kõigis on midagi asjalikku jah aga mingit imet ei sünni.
See dvd kassett sulle raja ääres ei ütle et kalluta kurvis ja keera esimese kolmandiku peal gaas põhja et ilusti valli välja joonistaks.
Mõistad ?
Kui oled semicsi esimesed ära vaadanud siis ... muu on lihtsalt ajaviide.
Vaata parem nitro circust või bar to bar'i , tuleb hea sõidutuju vähemalt.
Olen vaadanud peaaegu kõiki õpetusvideosid ja mis ma ütlen.
Kõigis on midagi asjalikku jah aga mingit imet ei sünni.
See dvd kassett sulle raja ääres ei ütle et kalluta kurvis ja keera esimese kolmandiku peal gaas põhja et ilusti valli välja joonistaks.
Mõistad ?
Kui oled semicsi esimesed ära vaadanud siis ... muu on lihtsalt ajaviide.
Vaata parem nitro circust või bar to bar'i , tuleb hea sõidutuju vähemalt.
Kuule hr racerx, ma juhtumisi olen sõitnud motokrossi aastaid viis kuus (võistelnud siis). Kui inimene tunneb ennast rajal juba koduselt, siis on nendest õpetustest jube palju kasu. Ja kindlasti ka täitsa algajale, kes on motiveeritud. Imelikul kombel ei tea paljud meie A sõitjad enamus tehnikate aspekte, olgugi, et nad teevad neid asju teinekord refleksitest.
Vsjo, teema ammendatud, rohkem pole vaja sellekohast mula!
Life is full of surprises..
See on minu soovitus lihtsalt härra Maku.
Ei maksa erutuda.
Jep ja olen juhtumisi sõitnud ...tänaseks päevaks siis 20 aastat nendest 10 võistelnud vahelduva eduga.
Kui tahad areneda, palka treener mitte ära looda ma ei tea mis ameeriklaste rahateenimisvõtetest abi saada.
Ja kuna üksi on kallis, aja kamp kokku ja palka kamba peale.
Olen ise ka käsi.
Lisaks veel...
Milleks treener.
Sest ta näeb kus ja mis on viga. Nnedest tehnilistest aspektidest pole kasu kui pole täidetud esmased tingimused. Millised.. neist ma isegi siinkohal ei räägiks. Tekitab mõtetut poleemikat.
Keegi ei saa hüpata üle oma varju. Kui sa ei oska veel kurvi piisavalt kiiresti sõita, või mida ma ise siit raja äärest olen näinud... isegi b klassi vennad osad räägivad pidurdusmaadest aga ise pole aru saanud mis see nagu täpselt on siis.... jne jne jne.
Neid näiteid võib tuua lõputult.
Millek siis sellisel juhul need peened tehnikad kui algtingimused on täitmata ? Et veel aeglasem olla ?
Aga mul suva. See oli minu puhtsüdamlik soovitus.
Kui tahad võin sulle McGrathi ja Hughesi videod millest viimast peetakse üheks parimaks edasijõudnule.
Ei maksa erutuda.
Jep ja olen juhtumisi sõitnud ...tänaseks päevaks siis 20 aastat nendest 10 võistelnud vahelduva eduga.
Kui tahad areneda, palka treener mitte ära looda ma ei tea mis ameeriklaste rahateenimisvõtetest abi saada.
Ja kuna üksi on kallis, aja kamp kokku ja palka kamba peale.
Olen ise ka käsi.
Lisaks veel...
Milleks treener.
Sest ta näeb kus ja mis on viga. Nnedest tehnilistest aspektidest pole kasu kui pole täidetud esmased tingimused. Millised.. neist ma isegi siinkohal ei räägiks. Tekitab mõtetut poleemikat.
Keegi ei saa hüpata üle oma varju. Kui sa ei oska veel kurvi piisavalt kiiresti sõita, või mida ma ise siit raja äärest olen näinud... isegi b klassi vennad osad räägivad pidurdusmaadest aga ise pole aru saanud mis see nagu täpselt on siis.... jne jne jne.
Neid näiteid võib tuua lõputult.
Millek siis sellisel juhul need peened tehnikad kui algtingimused on täitmata ? Et veel aeglasem olla ?
Aga mul suva. See oli minu puhtsüdamlik soovitus.
Kui tahad võin sulle McGrathi ja Hughesi videod millest viimast peetakse üheks parimaks edasijõudnule.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Äkki vihjad oma võislusnumbrile|Maku| kirjutas:Kuule hr racerx, ma juhtumisi olen sõitnud motokrossi aastaid viis kuus (võistelnud siis). Kui inimene tunneb ennast rajal juba koduselt, siis on nendest õpetustest jube palju kasu. Ja kindlasti ka täitsa algajale, kes on motiveeritud. Imelikul kombel ei tea paljud meie A sõitjad enamus tehnikate aspekte, olgugi, et nad teevad neid asju teinekord refleksitest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.