karburaatori alt jookseb bensiini!?!
Moderaator: Moded
-
kikerman34
Teema algataja
karburaatori alt jookseb bensiini!?!
juhtus täna selline asi et puhastasin karbussi ära ja panin kokku,panin rolleri käima ja jätsin uuesti seisma ja siis hakkas karbussi alt tulema bensiini.võtsin karbussi uuesti lahti.Ujukil polnud midagi viga ja ei oskanud midagi teha.Panin siis uuesti kokku tagasi ja ikka sama jama.
milles võib olla asi?
milles võib olla asi?
-
-crossfire-
Teema algataja
-
kikerman34
Teema algataja
-
Hipikaz
Teema algataja
-
speed fighter
-
Martoq
Teema algataja
f
mul sama asi oli, ennem ei saanud jagu, kui uue nõela ostsin... tglt sain sellessuhtes, et tegin hermeetikuga kokku selle kummi nõela otsas ja sain natuke aega sõita aga jh etem uus osta... v teine varjant, et võta lahti karpa ja seal kus nõel on, keeruta toda edasi tagasi sees, äkki leiab hea pesa endale
Re: f
Mul hakkas jooksma, kui ma liiga suure düüsi panin nii et kontrolli kas põhjadüüs on ikka korralikult kinniMartoq kirjutas:mul sama asi oli, ennem ei saanud jagu, kui uue nõela ostsin... tglt sain sellessuhtes, et tegin hermeetikuga kokku selle kummi nõela otsas ja sain natuke aega sõita aga jh etem uus osta... v teine varjant, et võta lahti karpa ja seal kus nõel on, keeruta toda edasi tagasi sees, äkki leiab hea pesa endale
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.