Räme laks
Moderaator: Moded
Räme laks
just 10-15 minutit tagasi toimus Tallinn-Tartu maanteel, natuke Kosest Tallinna poole Rae valla piiril räme laks tsikli ja mingi sõiduki vahel. tsikkel põles suure leegiga.
kas keegi teab asjast juba midagi?
Sverre
Sverre
Re: Räme laks
Asi oli ikka Kolu ristis ikkaSverre kirjutas:just 10-15 minutit tagasi toimus Tallinn-Tartu maanteel, natuke Kosest Tallinna poole Rae valla piiril räme laks tsikli ja mingi sõiduki vahel. tsikkel põles suure leegiga.
Sverre
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Selge,tänudpritsu kirjutas:Info pärineb minu mob telefonist. SMS teatab liiklusõnnetusest Tartu mnt33 km. 2 kannatanut. Üksikasjalikum inf päästemeeskonna juhilt sündmuskohalt.

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Täna oli jah ...kilomeetrite rikas päev
Oli vaja firma asju ajada ning enda 
Ei mina ei kihuta.....praegu on lihtsalt see võimatu kuna slick on taga ning ees on suht kulunud väikse mustriga käkats
Nii kui pöörded hakkavad tõusma yle 7000 ...hakkab tagumine rehv läbilibisema
Aga täna nägin jah yhte hõbedast bike linnas.......vfr oli vist ? ...kohver taga lisaks. Tundus kuidagi väga ebakindla sõidu stiiliga. Siuke tunne oli ,et tsikkel juhib teda aga mitte tema tsiklit
Või lihtsalt jäi tema mind jõllitama imestunult
Eks tal oli mida vaadata
Ajasin kogemata liiga kõrgele pöörded ja kergelt tõmbas kylge ette ....nu ja mootor karjus kuna pöörded jooksid piirajasse 
Aga eks mulle ei jõua enne kohale ,et vaja käiku vahetada kui piiraja annab sellest märku

Ei mina ei kihuta.....praegu on lihtsalt see võimatu kuna slick on taga ning ees on suht kulunud väikse mustriga käkats

Nii kui pöörded hakkavad tõusma yle 7000 ...hakkab tagumine rehv läbilibisema

Aga täna nägin jah yhte hõbedast bike linnas.......vfr oli vist ? ...kohver taga lisaks. Tundus kuidagi väga ebakindla sõidu stiiliga. Siuke tunne oli ,et tsikkel juhib teda aga mitte tema tsiklit

Aga eks mulle ei jõua enne kohale ,et vaja käiku vahetada kui piiraja annab sellest märku

Pihelgas kirjutas:noh, loodetavasti polnud see korkesepp kirjutas:mis siin imestada.... korke käis mul just bikega tööl ja ytles, et täna yle 500km sõitnud
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Muideks ...praegu keeravad autod rämedalt ette....nagu ei oleks tsiklit olemas. Üldse ei arvestata sinuga ...isegi siis mitte kui sõidad auto kõrval ...lihtsalt ronib su kõrvale ning trügib ja nügib sind katkend joonele kus mõnusalt libe.
Eriline respect oleks ühele 3 seeria bmw nais auto juhile kes mind nügis kurvis trammiteele (Y) Vabaduse väljaku juurest suunaga lastemaailma poole.
Eriline respect oleks ühele 3 seeria bmw nais auto juhile kes mind nügis kurvis trammiteele (Y) Vabaduse väljaku juurest suunaga lastemaailma poole.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Veidi tean nüüd rohkem õnnetusest. Hetkel ka ei leidnud uudistest sellist teemat. Lühidalt, tegu oli tutaka (2006!!! aasta mudel) Suzukiga. Kõrvalteelt ettekeeranud autojuht ei osanud arvestada taolise kiirusega. Rattast jäi alles esikumm. 2 kannatanut. Rattur oli üksi. Oskagi nagu rohkem.....
Õigekirjaoskus massidesse!
21. novembril kella 17.17 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Kose vallas Tallinn- Tartu- Võru- Luhamaa maantee 33. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Focus, mida juhtis Kaido( s 1980), sõitis ette ja põrkas kokku peateel liikunud mootorrattaga Suzuki, mida juhtis Olavi( s 1962). Juhid toimetati PERh Mustamäe korpusesse.
Selline info politsei kodulehelt.
Selline info politsei kodulehelt.
Olge normaalsed nüüd. Enesetapuks on ikka teised meetodid. Vaevalt et keegi läheb sõitma lootuses et keegi ette keerab ja surma saaks. Lihtsam ja kindlam on 150 ga vastu seina sõita. Kui tegu endurokaga siis ei usu et väga kihutati ja mis vahet seal on mida keegi mõtles, üks rattur jälle kannataja. Ilmselt oli tegu tavalise õnnetusega: oli pime, autojuht ei näinud ja keeras ette. Kurb et see nii on et rattaga sõites on suurem tõenäosus et auto ette tuleb, kui metsloom. Seetõttu tulebki pööret ootavatesse autodesse suhtuda väga ettevaatlikult, sest nad võivad käituda sama ootamatult kui loomad kuna ei pruugi sind lihtsalt märgata.
Tunnen ka seda ratturit hästi ja sõidukogemust tal on. Eluaeg mootorrattaga sõitnud.
Ühinen Priidic'u arvamusega, ei usu et ta kihutas.
Kui siin põhjuste üke arvama hakata, siis pakun et see oli järjekordne juhtum kus autojuht arvas, et tegemist on kaugelt tuleva autoga (nii kaugel et esituled paistavad ühe tulena) mitte läheal oleva mootorrattaga.
Kui siin põhjuste üke arvama hakata, siis pakun et see oli järjekordne juhtum kus autojuht arvas, et tegemist on kaugelt tuleva autoga (nii kaugel et esituled paistavad ühe tulena) mitte läheal oleva mootorrattaga.
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Kuulen küll sellist asja 1x, et tuuakse see ühe tule asi nagu vabanduseks... Lollimat vabandust või põhjendust annab otsida ikka minuarust!Nicko kirjutas:Tunnen ka seda ratturit hästi ja sõidukogemust tal on. Eluaeg mootorrattaga sõitnud.
Selline vabandus pole mitte loll vaid täiesti võimalik. Eriti veel praeguste ilmadega kus paljudel autodel klaasid väljast porised ja seest udused.agent007 kirjutas:Kuulen küll sellist asja 1x, et tuuakse see ühe tule asi nagu vabanduseks... Lollimat vabandust või põhjendust annab otsida ikka minuarust!
Ausalt öeldes andke või enduro ratas aga mina isiklikult praeguse ilmaga ja pimedas maanteele ei roniks isegi siis kui peale makstakse.

Minu meelest ikka suht loll vabandus, sest kõik kohad on autosid täis, millel 1 esituli ei tööta, vähemasti Tallinna ja Keila vahel on neid maru palju (ise olin ka vahepeal). Kui neid peaksin kaugel olevateks autodeks, oleksin vist juba korduvalt end möödasõite tehes sodiks sõitnud.Volts kirjutas:Selline vabandus pole mitte loll vaid täiesti võimalik. Eriti veel praeguste ilmadega kus paljudel autodel klaasid väljast porised ja seest udused.