Tellimine Louis.de
Moderaator: Moded
Tellimine Louis.de
Selline probleem,et tellisin endale louis.de kaks kombet.Täna sain siis e-mailile arve kus oli ainult ühe kombe hind ja posti saatmise kulud.Et siis selline küsimus,et kas seal arvel on kogematta märkimatta jäetud teine kombe või ma pean ise automaatselt teise kombe raha juurede lisama kui maksma hakkan 

-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Louisel on selline tore arvutiprogramm, mis defaultina paneb kõik tellitud kaubad arvele 1tk. Et koguseid muuta, siis tuleb seal kõik spetsiaalselt ära muuta. See on seetõttu, et eraisik eti telli 95% juhtuldel üle 1 tk kaupa. Kui kunagi esimese tellimuse sealt tegin, siis oli ka kõike 1 tk arvel, kuigi olin tellinud 2,3,4,-10 tk erinevaid artikleid.
Helista sinna ja küsi uus arve. Postikulu sõltub kaalust, seega ei saa sa teada, palju hind 2 kombe puhul muutub! Edu selle suurfirmaga - mul on küll kohate siiber selle seltskonnaga suhtlemisest seal.
Helista sinna ja küsi uus arve. Postikulu sõltub kaalust, seega ei saa sa teada, palju hind 2 kombe puhul muutub! Edu selle suurfirmaga - mul on küll kohate siiber selle seltskonnaga suhtlemisest seal.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Teine võimalus on veel - nimelt võib küsitud toode otsas olla ja sel juhul tõmmatakse see automaatselt maha. Kusjuures minu tellimuse puhul ei saanud ma ka infi mis on maha tõmmatud, lihtsalt arvel olev summa oli ca poole väiksem. Et teada saada mis puudu on, tuli neile korduvalt helistada ja meilida, selle aja jooksul sai juba järgmine artikkel otsa ja siis veel järgmine, nii et peale rohkem kui kuu pikkust meilivahetust ja helistamist loobusin üldse. (Ja kuna saksa reis sattus sobivale ajale, siis ostsin vajaliku kauba ise saksast).
Aga saatmiskulu oli ca 5kg paki juures 30-40€ ringis vist.
Aga saatmiskulu oli ca 5kg paki juures 30-40€ ringis vist.