Koguneme kella 18:30 neljapäeval 15.04.04 Russalka parklasse !
* NB: "Speed" klubi Tallinna liikmetel on osavõtt kohustuslik
Ilm lubas vähemalt tulla ilus (samas selle nimi on eesti ilmateade )
PS: laupäeval kell 13:00 on peetri pizza juures hooaja avamine!
-Kõik, kes tulevad, andke teada!-
Viimati muutis Knolps, 12 Apr 2004, 16:47, muudetud 4 korda kokku.
Nuuks ma ei saagi tulla saan rolleri hooldusessse viia alles järgmise nädala neljapäeval ennem ei saa kuidagi sõita. Aga äkki teeks järgmise nädala lõpus või üljärgmisel nädalal kah midagi sellist
hmmm no neid kogunemisi ja sõitmisi tuleb veel küllalt aga hetkel ma juba jooksen rolleri selga ja teiste rolleri meestega kokku saama, need, kes jõuavad, tulge KINDLASTI
Mul tekkib kysimus et mis nüüd toimub iga päev kokku saamine v ?
( ise ei saa tulla , kuna roller ei käivitu hetkel )
Noh kevad ju.. mõtle kui pikka aega pole keegi sõita saand, mina minnes täna oma kooliasju ja päevaseid tegemisi tegema jätan ka auto koju pööningule kopitama...
Kuid 18:30 tulen vast autuga ja teen paar pilti... (see ei ole veel sugugi kindel) olude sunnil ei ole võimalik rattaga kudiagi tulla
Mul tekkib kysimus et mis nüüd toimub iga päev kokku saamine v ?
( ise ei saa tulla , kuna roller ei käivitu hetkel )
ma arvan et praegu on see aind nii umbes nädal aega veel siis ei <font color=#ff0000>viitsi</font> enam nii palju koos käia a nädalas korra või kaks oleks vist norm teil
kutsa oli oma vestiga lahe
* vastates su küsimusele, ju pole siis populaarne rolleritega koosviibimistel käia, lahedam on ju sõita nii sama mõtetult üksinda mööda koduhoovi
seda kindlasti, kuid tundub, et vähesed rolleri sõitjad käivad biker.ee-s , seega peaks rollerite seas sellist asja kuidagi reklaamima, või kuskil suuremas rolleri getos asja reklaamima
laagris käivad suuremad kokkutulekud .. seda ma tean minge vaadake sinna ka küsige mõnelt vennalt kus mis kuna toimub.. seal kuskil väljakul nad kiirendavad...
slinki on laagrist, seal ei pidavat suuremaid kokkutulekuid toimuma. Ainuke, mida mina tean, kus rollerimehed koos käivad on mingi VIIMSI rollerigeto (kuid seal nö liikmeid ei tea)
tule ikka, kui vaja, siis pukseerime sind
ps: jään max 5 minta hiljaks (kuna vaja kell 18:30 piritalt ühest kohast läbi kiigata), oodake siis ikka mind ära
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.