vaja abi kaufvertrag-ga
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
vaja abi kaufvertrag-ga
Kuna ise ei leidnud ning sellega on kiire siis ehk kellegil on jagada saksakeelset ostu- müügilepingut? (kaufvertrag) peaasi, et ARKis regamisel läbi läheb ning poleks palju asju vaja seal täita
ühe variandi leidsin siit aga seal paar XXX asja
ühe variandi leidsin siit aga seal paar XXX asja

-
Teema algataja
Väga lihtne soovitus: tee leping inglise keeles. Peaasi on see, et müüjal saksa aadress ja nimi saksa oma...ära hakka vaeva nägema mingi juraga. Arkile piisab sest täiesti. On ju loogiline ka see, et ekspordiks minevatele ratastele tehekse ka ingliskeelseid lepinguid...
Usu, ma olen selle variandi läbi katsetanud
Usu, ma olen selle variandi läbi katsetanud

-
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Uskumatult hea blankett see Streetmoto poolt soovitatu!!!
Pole kunagi nii põhjalikku tarvitanud. Parimad hetked meenuvad, kus sai ise, tollimeeste silme all, sobiv käsitsi (ümber)kirjutatud.
Kaufvertag oma olemuselt ei maksa meie tollis mitte kottigi. Peaasi, et mingigi paber olemas on.
Kui tood aparaadi väljastpoolt EU-d, võetakse käibekas kataloogihinnalt, number, mis paberil, pole üldse tähtis.
Mõni saks ehk vajab oma maksuametiasjadeks sinu poolt allkirjastatud Kaufvertagi, aga selle nn koopia, mis ületab eesti piiri, on täiesti suva.
Jõudumööda olen, muidugi harrastajana, aparaate eesti vedanud aastast 95. Tunnen saksa registrit ja muudki elu-olu nagu oma viit sõrme. Siinkohal koguni tonkij namjok - aitan jõudumööda sakstega asjaajamisel. Kel ikka tõsine plaan, panen schprechamisel õla alla.
Pole kunagi nii põhjalikku tarvitanud. Parimad hetked meenuvad, kus sai ise, tollimeeste silme all, sobiv käsitsi (ümber)kirjutatud.
Kaufvertag oma olemuselt ei maksa meie tollis mitte kottigi. Peaasi, et mingigi paber olemas on.
Kui tood aparaadi väljastpoolt EU-d, võetakse käibekas kataloogihinnalt, number, mis paberil, pole üldse tähtis.
Mõni saks ehk vajab oma maksuametiasjadeks sinu poolt allkirjastatud Kaufvertagi, aga selle nn koopia, mis ületab eesti piiri, on täiesti suva.
Jõudumööda olen, muidugi harrastajana, aparaate eesti vedanud aastast 95. Tunnen saksa registrit ja muudki elu-olu nagu oma viit sõrme. Siinkohal koguni tonkij namjok - aitan jõudumööda sakstega asjaajamisel. Kel ikka tõsine plaan, panen schprechamisel õla alla.
Aprillis Pegasuses!!!
-
Teema algataja
-
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Unusta need ära ja jäta tühjaks aga seletada võin ära:
HU - Hauptuntersuchung, ülevaatus
AU - Abgasuntersuchung, heitgaaside kontroll
Sisuliselt peaks sinna kirjutama järgmiste eelnimetatud ülevaatuste teostamise ajad (kuu, aasta)
BPA - Bundespersonalausweis, lühidalt pass ehk siis passi nr.
Ei ole neid lahtreid keski nõudnud. Ja läbisõit on samuti savi, mis kirjutada.
Sisuliselt peaks sinna kirjutama järgmiste eelnimetatud ülevaatuste teostamise ajad (kuu, aasta)
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
-
Teema algataja
no tänud. sai ilma nendeta juba ära antud ja loodame, et probleeme ei tekiStreetMoto kirjutas:Unusta need ära ja jäta tühjaks aga seletada võin ära:

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.