rullnokad

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

rullnokad

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

:lol: laus .. panex ka rolleri klaapse täis.Ei tea kas võtax rohkem sisse.Mida suurem kleeps seda rohkem hp sid. :twisted:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

paneks suurema biker.ee kleepsu.äkki annab 45HP'd välja 8) :twisted: :idea:
aga muidu need rullnokad on ikka puhta metsa keeranud oma tuninguga :P ...EsimeneKelderParemale Tuning & Co :lol:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

sama lehe pealt teine teema: http://auto24.delfi.ee/foorum/foorum_delfi.php?tid=8362

endal võttis see ikka kõhu naerust kõveraks

cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

mingi vend pani head teksti et meil läks onuga nii sitasti et onust lendas ratas läbi vms.. :twisted: vedas ta onul :P :P

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

ise nii suured rullnokad, et kõik foorumid puha läbi loetud jah?, püüate öelda küll, et naljakas jmm, kuid tulge ometigi kapist välja! :wink:

henri7

Lugemata postitus Postitas henri7 »

Knolps kirjutas:
ise nii suured rullnokad, et kõik foorumid puha läbi loetud jah?, püüate öelda küll, et naljakas jmm, kuid tulge ometigi kapist välja! :wink:
Ega mingi foorumi lugemine ei tee veel inimesest rullnokka..
Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Knolps kirjutas:
seleta lahti või palu ära kustutada.

ma ka ükskord täis peaga kirjutasin...

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

ei tea mina suhtun nendesse ossidesse juba kaugelt eelarvamustega, kuna on endal olnud kokkupuudet nendega...oleksin napilt ilmaasjata peksa saanud ühelt bemari vennalt kes oli purjutanud...PÄRAST SEDA MA VIHKAN OSSE JA TEEN KÕIK ET NEID ENAM POLEKS!!!
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

kasutaja1 kirjutas:
ei tea mina suhtun nendesse ossidesse juba kaugelt eelarvamustega, kuna on endal olnud kokkupuudet nendega...oleksin napilt ilmaasjata peksa saanud ühelt bemari vennalt kes oli purjutanud...PÄRAST SEDA MA VIHKAN OSSE JA TEEN KÕIK ET NEID ENAM POLEKS!!!

Pisut nõme arvamus, sama hea: ükskord andis neeger mulle peksa, nüüd tuleb kõik neegrid põlema panna. On ka normaalseid bemari vendasi, kõik nüüd küll rullnokad ega ossid pole. Osadel inimestel on millegi pärast sihuke ossi maania(ma ei tea kas ka sul), kohe kui inimene trance-i kuulab või sõidab bemariga on ta kohe oss ja rullnokk ja ei tea kes veel:(
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

N kirjutas:
sama lehe pealt teine teema: http://auto24.delfi.ee/foorum/foorum_delfi.php?tid=8362

endal võttis see ikka kõhu naerust kõveraks

Jeesuke..... soovitan kah soojalt. Osasid tehnilisi võtteid ja näpunäiteid sellest diskussioonist annab vägagi edukalt kasutada ka tsiklite ja rollerite juures......
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

eeee....mmmm....kes on oss? :shock:
Vahest sõidan ja teen asju.

susin

Lugemata postitus Postitas susin »

Knolps kirjutas:

Vaata vahe on selles, kas sa loed neid meelelahjutaja teemasid ja naerad südamest või sa ise kirjutad neid tösimeelselt!!! Saa aru ex ole!

Mudugi, mis puutub igat disainimisse-tuunimisse siis jah, stiilselt disainitud ratast/autot kena vaadata :), kuid tihti ikke minnakse rämedaks juba igat klepsude ja p*** ja ma ei tea millega veel.

Aga nuh jah, paarsada heppa annab see juurde mudugi :twisted:

Muuseas, bemari maine on just alla teinud need samad krt ajukääbikust rullnokad, kes sigatsevad liikluses ja on oma arust tegijad mehed. Tean ise paari taati,kes bemariga sõidavad ja on täiesti normaaalsed inimesed, ei proovi iga falgusfoori taga rallyt teha et näidata et nende masin on parem teistest jne. Selle olukorra mudugi pöhjustab kah bemarite odav hind,siis vanemate.

Eh,sai tiba segane jutt vb!
piece:D
Kasutaja avatar

attrs
Tsikkel: 790 adv
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas attrs »

Karupoeg puhh kirjutas:
kasutaja1 kirjutas:

Pisut nõme arvamus, sama hea: ükskord andis neeger mulle peksa, nüüd tuleb kõik neegrid põlema panna. On ka normaalseid bemari vendasi, kõik nüüd küll rullnokad ega ossid pole. Osadel inimestel on millegi pärast sihuke ossi maania(ma ei tea kas ka sul), kohe kui inimene trance-i kuulab või sõidab bemariga on ta kohe oss ja rullnokk ja ei tea kes veel:(
neegri võiks siiski põlema panna :P
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:idea: :evil: Nu nahhui - terve linn on täis tekkint karvaseid ja muid hipisid, kes tuleks minu arust hoopis põlema panna :evil: Kõik nad juuksuris "top wanted", mida vähemalt ossid pole - mis sis, et ossid kuulavad trancet ja technot ja sõidavad bemmiga :roll: ning kannavad a`la nike, adidas dresse vei kingi ja nahktagi, aga hipid ja muud "enda arust " lahedad pole veest ja šampoonist midagi kuulnud, rääkimata kammist ja firma riietest - nemad saavad oma garderoobi 50.- eest kaltsukast - vb on tõesti maj. olukord kehv, aga sis ärgu vihaku endast paremaid vähemalt :idea: :evil:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Vägis kisub mölaks.. :? Lukku!
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”