Kas keegi on berliinis piletita sõidu eest vahele jäänud?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 147
Kas keegi on berliinis piletita sõidu eest vahele jäänud?
ma oskasin jääda vahele ja nüüd tahaks teada, et mis edasi saab. Kontrolör käskis saksa helistada ja lugeda ette trahvi kviitungi numbri. Seljuhul ei pidavat trahvi järgnema, aga üks vend helistaski ja see peale hakati kohe tema isiklikke andmeid kontrollima. Ja mulle tundub et tahavad ikkagi trahvi väänata. Kui kellelgi on analoogseid kogemusi, siis andke teada.
Kunagi käisin sõbraga Saksast autot toomas ja Karsruhest läbi sõites järsku plõks- välklamp. Tol hetkel ei osanud midagi arvata. Trahvikviitung 30EUR-i kiiruseületamise eest (60-70) tuli paari kuu pärast järgi. Tõsine Saksa täpsus. Sõber seda trahvi ära ei maksnud ja läks aasta pärast jälle Saksa ja igaljuhul tagasi ta sealt tuli ilma, et keegi oleks trahvi kohta küsinud. Niipalju siis tõsisest Saksa täpsusest.
-
- Kontakt:
:D
Kui kunagi ammu käisin vanematega Rootsis siis juhtus selline asi, et ei märganud ühte silti ja parkisime valesti. Meile pandi trahvikviitung aknavahele ! Igaljuhul me ei teadnud kuhu seda maksta ja asi jäigi nii
Igaljuhul pole midagi küsitud enam !
Aga eks sa ise tead !

Aga eks sa ise tead !
peaks olema tglt nii, et kui sinna maale järgmine kord lähed siis pead trahvi ära maksma (seaduse järgi) ennem riiki ei saa aga sellele vaadatakse üldjuhul läbi sõrmede...
aa ja muide üks hetk see trahv ju nagu tõuseb ja kui ennem oli trahv 30 eur-i siis paari aasta pärast võib see summa olla palju suurem...

Have a nice day !
Ei ole
OT.Tegelikult peaks väljamaa liikluskorralduse nüanssidest omaette teema tegema. Mitte vast just vahelejäämistest, aga tavaliselt saadki alles siis eripäradest teada, kui trahvikviitung liikuri küljes.
Stokholmis raha maksnud valesti parkimise eest(parkisin auto vasakule teepoolele vastupidiselt sõidusuunale) ja soomlased tahavad kohe kindlasti omi trahve kätte saada-"unustasin"ka ühe parkimistrahvi maksmata aga kuu hiljem tuli uus,juba "boonustega"arve...
Stokholmis raha maksnud valesti parkimise eest(parkisin auto vasakule teepoolele vastupidiselt sõidusuunale) ja soomlased tahavad kohe kindlasti omi trahve kätte saada-"unustasin"ka ühe parkimistrahvi maksmata aga kuu hiljem tuli uus,juba "boonustega"arve...

Ummamuudu...
kunagi sai ratastega nordkapis sai käidud. olime soomemaal, t7pi sõitis natuke ees ja mina jäin korra seisma. pöörab ta siis ümber, tuleb tagasi ja räägib, et midagi sähvatas
. laeva meid lasti, rohkem polnud sel hetkel tähtis. aga mulle tundus, et need apastraadid tegid pilti ainult eest. tsiklinumber teatavasti aga taga... seda trahvi pole neil küll vist kunagi võimalik välja nõuda?
ega ma ei tea kah, kas ta enam soomes vahepeal käinud on...t7pp, kui loed, sul pole ju probleeme sellega olnud?

ega ma ei tea kah, kas ta enam soomes vahepeal käinud on...t7pp, kui loed, sul pole ju probleeme sellega olnud?
Vahest sõidan ja teen asju.
Täiesti piletita sõidu teemast mööda
94-ndal aastal sain Soomes umbes 280 fim-ise trahvikviitungi kiiruse ületamise eest. 80 alas natuke üle saja. Sain tseki, ei tasunud õigeaegselt ja ei midagi.
Möödunud aasta mais käisin korra Hispaanias ja Portugalis. Kõik oli sinnani norm.- mõned flashid Prantsusmaal, aga ma ei osanud neist midagi arvata. Ja midagi ei järgnenud. Siis kui olin jõudnud Hispaania piirist ehk mõnikümmend kiltsa üle, tundus mulle, et tegelikult võin mina ka sõita sama kiiresti ja ehk natsa kiiremini, kui kohalikud. Mõne napi kilomeetri pärast selgus, et ega ikka ei tohi. Olin 70 (teetööde) alas sõitnud veidi kiiremini ja sain kohapeal 315 euri trahvi. Temperatuur oli vast +27. Higi pulbitses kiivri vahelt ja politseinik korrutas visalt pea ainsaid talle teadaolevaid inglise keelseid sõnu:"speed limit 70; your speed 130; you must pay..". Pool tundi ja politseile loovutatud sõidudokumendid hiljem sain aru, et tegemist on ikka päris kerge karistusega- Eestis oleksin maksnud sel hetkel sama rikkumise eest 3-ks kuuks lubadega ja trahviga 18k. Niipea, kui selgushetk mul sähvatas, kohe ka raha loovutasin ja tseki sain. Mainiti viisakalt: "speed limit 70; 18 km; after that- go..". Naeratasime ja lahkusime sõpradena. Naeratan tänini. Sisimas.
kuger[/img]
Möödunud aasta mais käisin korra Hispaanias ja Portugalis. Kõik oli sinnani norm.- mõned flashid Prantsusmaal, aga ma ei osanud neist midagi arvata. Ja midagi ei järgnenud. Siis kui olin jõudnud Hispaania piirist ehk mõnikümmend kiltsa üle, tundus mulle, et tegelikult võin mina ka sõita sama kiiresti ja ehk natsa kiiremini, kui kohalikud. Mõne napi kilomeetri pärast selgus, et ega ikka ei tohi. Olin 70 (teetööde) alas sõitnud veidi kiiremini ja sain kohapeal 315 euri trahvi. Temperatuur oli vast +27. Higi pulbitses kiivri vahelt ja politseinik korrutas visalt pea ainsaid talle teadaolevaid inglise keelseid sõnu:"speed limit 70; your speed 130; you must pay..". Pool tundi ja politseile loovutatud sõidudokumendid hiljem sain aru, et tegemist on ikka päris kerge karistusega- Eestis oleksin maksnud sel hetkel sama rikkumise eest 3-ks kuuks lubadega ja trahviga 18k. Niipea, kui selgushetk mul sähvatas, kohe ka raha loovutasin ja tseki sain. Mainiti viisakalt: "speed limit 70; 18 km; after that- go..". Naeratasime ja lahkusime sõpradena. Naeratan tänini. Sisimas.
kuger[/img]
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere.
Veidi teemast mööda, aga siiski.
Kui rootsis teed kasvõi väikese apsu ja politsei näeb lubadel kõiki kategooriaid, muutub raskelt õelaks, sest temaarust peab selliste lubade omanik oskama liigelda ka kinnisilmi ja iga rikkumine on kindlasti tahtlik.
Trahv peab seljuhul olema maksimaalne
Veidi teemast mööda, aga siiski.
Kui rootsis teed kasvõi väikese apsu ja politsei näeb lubadel kõiki kategooriaid, muutub raskelt õelaks, sest temaarust peab selliste lubade omanik oskama liigelda ka kinnisilmi ja iga rikkumine on kindlasti tahtlik.
Trahv peab seljuhul olema maksimaalne

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Norras
Sai möödunud nädal ülalnimet põhjala riigis veedetud.
Stockholmist oma autol Oslosse, sai käidud ca 300km Oslost lõunas Arendalis ning Grimstadis, samuti aga ka ülalpool Trondheimis.
Kilomeetreid tuli kokku ca 4000.
Pea kõigil teedel on fotoboxid, erinevalt Rootsist on enne neid küll hoiatavad sildid, et teie tegemisi jälgitakse. Ainsaks erandiks oli tee nr. 3, mis tuli ülalt Trondheimi poolt Oslost ca 150km eemal asuva Elverumi linnani. Seal sai siis nö meie moodi lastud, ca 110- 120 km/h
Karta on, et nii mõnegi fotoboxi ees osutus kiirus ehk veidi lubatust suuremaks, samuti õnnestus Grimstadis saada 500NOK parkimistrahv, kuna kitsal teel parkisin liikluse vähemaks häirimiseks kahe rattaga kõnniteele.
Annan jooksvalt teada, kui trahvikviitungeid peaks laekuma hakkama.
Lauri
Stockholmist oma autol Oslosse, sai käidud ca 300km Oslost lõunas Arendalis ning Grimstadis, samuti aga ka ülalpool Trondheimis.
Kilomeetreid tuli kokku ca 4000.
Pea kõigil teedel on fotoboxid, erinevalt Rootsist on enne neid küll hoiatavad sildid, et teie tegemisi jälgitakse. Ainsaks erandiks oli tee nr. 3, mis tuli ülalt Trondheimi poolt Oslost ca 150km eemal asuva Elverumi linnani. Seal sai siis nö meie moodi lastud, ca 110- 120 km/h
Karta on, et nii mõnegi fotoboxi ees osutus kiirus ehk veidi lubatust suuremaks, samuti õnnestus Grimstadis saada 500NOK parkimistrahv, kuna kitsal teel parkisin liikluse vähemaks häirimiseks kahe rattaga kõnniteele.
Annan jooksvalt teada, kui trahvikviitungeid peaks laekuma hakkama.
Lauri
-Suzuki GSF 400 Bandit 1991
-Yamaha XJR 1300 1999
-Honda CBR 600 F 2003
+Honda NX 650 Dominator 1990
+BMW R 850 R 2004
-Yamaha XJR 1300 1999
-Honda CBR 600 F 2003
+Honda NX 650 Dominator 1990
+BMW R 850 R 2004
Re: Norras
Kas selline parkimine jalakäijate liiklust ei häirinud??Telepoiss kirjutas:kuna kitsal teel parkisin liikluse vähemaks häirimiseks kahe rattaga kõnniteele
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Kas keegi on näinud kiirusekaamerat mis tagantpoolt pildistaks?
Räägite siin flashhimistest ja seejärel vabalt riigist välja saamisest. Loomulik ju, palju neid piirikontrolle siis ikka on ja mingi trahvi pärast küll keegi üleriigilist politseiorganisatsiooni ei korralda. Küll aga võib eeldada, et kusagil need trahvid registreeritakse, vähemalt mingiks ajaks (aegumine?) ning järgmise patutegemise ajal leitakse ka need üles ning siis tunned kuidas tagumikust valusööst läbi käib ... seebist või vaseliinist ära mitte unistagi
.
terv
Kris@tasumata parkimistrahv Budapestist
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Räägite siin flashhimistest ja seejärel vabalt riigist välja saamisest. Loomulik ju, palju neid piirikontrolle siis ikka on ja mingi trahvi pärast küll keegi üleriigilist politseiorganisatsiooni ei korralda. Küll aga võib eeldada, et kusagil need trahvid registreeritakse, vähemalt mingiks ajaks (aegumine?) ning järgmise patutegemise ajal leitakse ka need üles ning siis tunned kuidas tagumikust valusööst läbi käib ... seebist või vaseliinist ära mitte unistagi

terv
Kris@tasumata parkimistrahv Budapestist

XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.