Idasõõr 2006
Moderaator: Moded
Idasõõr 2006
Kas keegi Idasõõr 2006 kohta ka natuke inffi juba täpsemalt jagada oskaks?
Päikest
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
www.mcff.vnet.ee
Aga kui midagi täpsemat teada tahad, siis ES või hannes@iv.ee või post siia samasse, saavad kõik teada.
terv!
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-

Püüaks siinkohal selle vea parandada.
Tegelikult on mõeldud sisemajutust. Arvestusliku osavõtjate hulga juures peaks kõik majakestesse ära mahtuma. Kui rahvast rohkem, siis "omad" lähvad enne välja. Mis ei tähenda, et keegi keelaks telgi püstitamast või puu all magamastKarupoiss kirjutas:Nagu ma aru saan, siis see majutus hinna sees ongi telkimisplatsi kasutamine?

Maha ei tohi seda mitte mingil juhul magada!Karupoiss kirjutas:Muidu tundub ikka igati bro üritus, mida lihtsalt ei tohi maha magada.
Ja hind on äärmiselt meeldiv!
ajakava näeb umbkaudu selline välja:pärnakas kirjutas:.... no nüüd oleks küll korraldajatel viimane aeg päevakavast rääkida koos kella-aegadega?!?!
REEDE
alates 15.00 kogunemine Peipsi ääres Karjamaal
kuni öörahuni (vastavalt oma äranägemisele) vaba mikrofon, töö sektsioonides ja

LAUPÄEV
äratus
8.00 hommikusöök
10.00 start ringsõidule
11.00 kiirendusvõistlus
12.00 Kuremäe kloostri külastus (võimalik, et nunnast giidi saatel)
14.00 lõuna
15.00 aeglussõit Jõhvi keskväljakul
17.00 mäkketõus
20.00 saabumine Karjamaa baaslaagrisse, õhtusöök, vaba mikrofon, töö sektsioonides ja

PÜHAPÄEV
äratus
hommikusöök
laialiminek
Kõik toodud kellaajad on umbkaudsed, siiski mingiks enam-vähem orientiiriks.
Kõik ümberpaiknemised asustatud või mitteasustatud punktide vahel toimuvad organiseeritud karjana, sealjuures maastikusuutlikud transpordivahendid kulgevad suures osas mitte mööda asfalti.
Kiirendusel ja mäkketõusul peetakse eraldi arvestust järgmistele masinaklassidele:
* mudavurrid
* maanteemürsud
* kopterid
Kohapeal saab olema võimalus soetada õlut ja snäkki.
Reede õhtuse toitlustamis peab igaüks ise orgunnima. Läheduses ei ole märkimisväärseid supermarketeid või kaubanduskeskusi.
Bände ei ole, muusikat ketravad noored diidzeid.
Kuna toidukraam tuleb kohale tuua mujalt, on tungivalt soovitav eelregistreerimine ja ettemaks (registreerumiseks loetakse raha laekumist alltoodud arvele). Muidu võib juhtuda, et kellegi kõht jääb natuke tühjaks ja see oleks lubamatu. Registreerida võib meili teel hannes@iv.ee ja raha kanda MTÜ Motoklubi Freedom Feelers arvele nr 10220054170015, selgitusse märkida IDASÕÕR ja osavõtjate nimed.
EDIT:
Majutuseks on 12 4-6 kohalist tuba, kokku 60 kohta. Need siis lähvad kiirematele registreerujatele. Ülejäänutele on piiramatul hulgal telkimiskohti. Siis on veel hulk suvalisi magamiskohti, mis jaotuvad loodusliku valiku teel. Tubades on narid või muu nimega magamisasemed, olemas on tekid, padjad ja madratsid. Voodipesu ei ole.
/EDIT
Ei kommentaari.pärnakas kirjutas:Kas Tallinnast minek ühiselt tuult murdes???Kus?Millal??
Samas kohalesõit käib siis nii:
Jõhvi-Tartu mnt. Iisakust Olerexi tankla juurest Alajõe suunas, Veidi enne Alajõed vasakule Vasknarva suunas. Peale Alajõed mõni km näitab silt paremale "Puhkekeskus (või motell) Suvi". ja sealt veel natuke maad ja paremale. Kui jõuate "Suvi" väravani, olete õigest kohast natuke mööda pannud. Kõigil ristmikud saavad asjakohaselt sildistatud.
Tartu poolt tulijad võivad Kauksist ära keerata ja mööda Peipsi äärt kohale sõita. See tee kuni Alajõeni kindlasti sildistatud ei saa. Samast pole sealt ka kuskile eksida, kui kogu aeg mööda peateed sõita. Kui tundub, et Alajõelt olete läbi, siis seal on juba sildid ka väljas:-)
Kaart näeks siis selline välja:

Ja natuke ülevaatlikum kaart on siin:

Roheliste täppidega on tähistatud teeristid, kus saavad olema ka sildid.
Küsimused on teretulnud.
Infot saab: TEL 55650567 (URMAS) 5257516 (HANNES)
MAIL: mcff@iv.ee
WEB: WWW.MCFF.VNET.EE
Ducati Multistrada 1200S
-
Ducati Multistrada 1200S
-
Kahjuks küll.ural kirjutas:Kui nüüd sinna 60 koha sisse ei mahu, siis telkides on hind ka 295 krooni ?
Ducati Multistrada 1200S
-
No vot ei tea, mis saab. Tegelikult oli kodukal alguses vale info üleval. Kõik, kes siiani on 300 kandnud, saavad koha peal 5 EEK tagasi.andre460 kirjutas:Sant lugu küll - kandsin kogematta vist 300-EEK-u!!! Mis nüüd küll saab!Kohtumiseni IDASÕÕRIL!!!
Ducati Multistrada 1200S

...Olin juba meili saatmas ja raha kandmas, kui panin tähele, et ma arvestasin valesti kuupäevadega...

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Põhimõtteliselt ei tea ma, mis Jaxx, Raigo ja Primo kui Rakvere kandi kuulsaimad ratturid teevad, aga mina pluss 1-2 ratast liigume küll reede pärastlõunal Kadrinast Karjamaale.417 kirjutas:kuna kodulähedal siis asi muutub ahvatlevaks - kas Rakveres ka ühisstart plaanis ?
Et põhimõtteliselt võiksid liituda kõik tsiklistid siit kandist, kes 90-100 km/h veel viitsivad liikuda

-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
4 käiguga ikka viitsib - aga miskell ja kus kadinas kogunete ?JyrkaEE kirjutas:Põhimõtteliselt ei tea ma, mis Jaxx, Raigo ja Primo kui Rakvere kandi kuulsaimad ratturid teevad, aga mina pluss 1-2 ratast liigume küll reede pärastlõunal Kadrinast Karjamaale.417 kirjutas:kuna kodulähedal siis asi muutub ahvatlevaks - kas Rakveres ka ühisstart plaanis ?
Et põhimõtteliselt võiksid liituda kõik tsiklistid siit kandist, kes 90-100 km/h veel viitsivad liikuda
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
minu sisetunne ütleb et pärast esimest 25 km kaod sa metsaK2bi kirjutas:käbi jöuab ka umbes kella 19 aeg tagasi peteburi mnt.le ja hakkab liikuma ida suunas.
eks näis kas ja kuidas teiega koos viitsin söita. sisetunne ütleb, et te kaote esimese 25 km pärast silmist ;P

kui sul plaan on "otse" minna, noh, ütleme mitte päris ekstreemmülgas aga veitsa offroadi, siis oleks ka huvitatud

Hetkel ei oska öelda, aga vist mingi peale lõunat või midagi. Oleneb sellest, kuidas mul teisele vendadele aeg sobib.417 kirjutas:4 käiguga ikka viitsib - aga miskell ja kus kadinas kogunete ?JyrkaEE kirjutas:Põhimõtteliselt ei tea ma, mis Jaxx, Raigo ja Primo kui Rakvere kandi kuulsaimad ratturid teevad, aga mina pluss 1-2 ratast liigume küll reede pärastlõunal Kadrinast Karjamaale.417 kirjutas:kuna kodulähedal siis asi muutub ahvatlevaks - kas Rakveres ka ühisstart plaanis ?
Aga siis teeks, et Kadrinas kasvõi A&O parklas kiriku vastas. On sinuga koos veel tulijaid?
PS! saada oma tel. nr. ps'iga, et saaks asja kokku leppida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.