Variaator
Moderaator: Moded
neil mis on ketiveoga neil on õli seal kaane all.
aga see millest sa räägid see on arvatavasti reduktori õli ikka.
Kui muidu ei tea kas on õli sees või ei siis hakka vaikselt lahti keerama.
Keerad näiteks tagant poolt järjest polte välja keerama(parem oleks rollerit siis ühele küljele kallutada. Keerad lahti ja eks siis ole näha kas hakkab vahelt välja ajama või mitte.
Neil millel õli sees peaks saama tegelt mingist punnist(polt välja keerata) õli välja lasta.
Ise ka selle ajani ei teadnud et seal võib õli olla kui isaga ühte hiinaka mootorit surve pesuga pesime ja ma kaane maha keerasin. Kõik õli voolas maha. Hammasrattad ja kett vajavad õlitamist.
aga see millest sa räägid see on arvatavasti reduktori õli ikka.
Kui muidu ei tea kas on õli sees või ei siis hakka vaikselt lahti keerama.
Keerad näiteks tagant poolt järjest polte välja keerama(parem oleks rollerit siis ühele küljele kallutada. Keerad lahti ja eks siis ole näha kas hakkab vahelt välja ajama või mitte.
Neil millel õli sees peaks saama tegelt mingist punnist(polt välja keerata) õli välja lasta.
Ise ka selle ajani ei teadnud et seal võib õli olla kui isaga ühte hiinaka mootorit surve pesuga pesime ja ma kaane maha keerasin. Kõik õli voolas maha. Hammasrattad ja kett vajavad õlitamist.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Mulle on keegi kuuri peale aerosooliga m*nn kirjutanud... käisin ja vaatasin... ei ole sees mittemidagi kirjeldusele vastvat!
Aga kui nüüd tõsiselt, siis kuidas saab inimene olla üldse nii loll, et nõu küsides isegi oma masina konkreetset marki ja mudelit kirja ei pane ja siis muutkui uurib ja uurib, et aga äkki ikka on....
Aga ma või sulle öelda 100% et üheski rolleri variaatoris ei ole õli!
Rolleri variaatorid töötavad nimelt kiilrihmaga ja rihmale on igasugunegi õli väga vastunäidustatud.
Õli, mille kohta sa kaanelt loed, asub tagareduktoris.
Aga kui nüüd tõsiselt, siis kuidas saab inimene olla üldse nii loll, et nõu küsides isegi oma masina konkreetset marki ja mudelit kirja ei pane ja siis muutkui uurib ja uurib, et aga äkki ikka on....
Aga ma või sulle öelda 100% et üheski rolleri variaatoris ei ole õli!
Rolleri variaatorid töötavad nimelt kiilrihmaga ja rihmale on igasugunegi õli väga vastunäidustatud.
hälvik
Rolleri variaatorid töötavad ka nimelt ketiga ja ketile on õli parim sõberoldmoped kirjutas:Aga ma või sulle öelda 100% et üheski rolleri variaatoris ei ole õli!
Samuti mu sõbra yamaha jogil on variaatoris õli, nii kui ta avas kaane tuli sealt lahtine õli.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ketile on õli küll hea sõber ja osad rollerid on kettülekandega... aga see kettülekanne ei ole variaator vaid lihtsalt kettülekanne!!!yammu kirjutas:Rolleri variaatorid töötavad ka nimelt ketiga ja ketile on õli parim sõber
Küsimuse esitaja ei vaevunud oma masina marki ütlema ja küsis konkreetselt variaatori kohta... variaatoris õli ei ole!
hälvik
m
tahan rullikute seisu näha!ats91 kirjutas:Ei ole sul seal mingit õli, või mis roller sul on ültse? Ja miks sa seda kaant ültse maha tahad võtta?
Pärnu RK
-
non-smoking
vot nii teegi jah, ega variaator ei ole reduktor ülekannetega ühes kambris , variaatoris süsteemi ei jookse kohe kindlalt õli sees!hellish kirjutas:see mutter all on arvatavasti ikkagi reduktori õli väljalaskmiseks.
Võid kaane julgel maha keerata ja kui kardad et sealt mingi õli välja tuleb siis pane mingi pann või asi alla kuhu peale see jookseks.
anna minna olen ise muidu enda rolleri reduktori õli vahetanud ja see ei puutu nüüd küll sellesse!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.