Veel kaugtuledega sõidust (kokkupuude politseiga)
Moderaator: Moded
Veel kaugtuledega sõidust (kokkupuude politseiga)
jään taha seisma, mees tuleb välja, hakkan dokumente otsima, öeldakse: "ei, ära otsi".
tuleb lähemale heidab pilgu kelladele ja kysib: "ega sul kaugtuled peal pole?", vastan et on küll, järgneb küsimus et kas lähituled ei tööta siis, vastan et kaugtuled selleks, et mulle otsa ei sõidetaks. selle peale teeb mees üllatunud näo, ja arvab et see on ju kuradima hea mõte, ning lubab "poistele" rääkida, et rattureid võiks küll lasta sõita kaugtulega.
siis patsutati õlale, ja arvati et "ole tubli siis"
kuhugi sinna jutu sisse mahtus ka minupoolne ütlus "näe, olin ju ilusti näha"

igatahes selline arusaav suhtumine tegi mu päeva alguse küll kõvasti rõõmsamaks.

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: Veel kaugtuledega sõidust (kokkupuude politseiga)
Kuid kus sa täna hommikul nägid päikest ,et sa sõitsid kaugtuledega ? SInu kaugtuled pigem häirivad sellise ilmaga

-erx- kirjutas:nii, kirjeldan tänast hommikut: sõidan tööle, kaugtuled peal nagu ikka, minu ees sõidab sinivalge auto, mingil hetkel lükkab vilkurid peale.
jään taha seisma, mees tuleb välja, hakkan dokumente otsima, öeldakse: "ei, ära otsi".
tuleb lähemale heidab pilgu kelladele ja kysib: "ega sul kaugtuled peal pole?", vastan et on küll, järgneb küsimus et kas lähituled ei tööta siis, vastan et kaugtuled selleks, et mulle otsa ei sõidetaks. selle peale teeb mees üllatunud näo, ja arvab et see on ju kuradima hea mõte, ning lubab "poistele" rääkida, et rattureid võiks küll lasta sõita kaugtulega.
siis patsutati õlale, ja arvati et "ole tubli siis"
kuhugi sinna jutu sisse mahtus ka minupoolne ütlus "näe, olin ju ilusti näha"
igatahes selline arusaav suhtumine tegi mu päeva alguse küll kõvasti rõõmsamaks.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Ma arvan, et kui autod hakkaks kaugtuledega sõitma (et algajad tsiklistid neile ette ei sõidaks), siis oleks kisa kui palju, et autojuhid on jobud ja ahistavad tsikliste.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
siit aga point - kui mina, kes saab tsiklimeeste muredest hästi aru, olen autoroolis pimestava kaugtule pärast verine konkreetse tsiklisti peale, siis mida teeb tavaautojuht, kes tsiklistide muresid üldse ei mõista.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Et paari oina pärast ahistame kõiki autojuhte?
äkki oleks targem helkurveste kasutada?
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... le&t=15892 Sellest tingitult ka selline teema tuli teha. Aga noh, mis ikka, kui mõnele Oja Pets kaela lendab, siis läheb ju jälle nutulaul lahti, stiilis, et mida ma valesti tegin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.