Õnnelik hommik streetfighteri omanikul.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Õnnelik hommik streetfighteri omanikul.

Lugemata postitus Postitas korke »

Täna siis kusagil kella 8 paiku oli väike õnnetus mustakivi's.
Streetfighter pidurdas enne ülekäigu rada ning tõmbas veits tagaratast õhku. Järgmisel hetkel sajas tagant sisse talle mazda . Tsiklist lõpetas lõpp kokkuvõttes mazda kapotil. Tundus ,et ise jäi terveks....

Keegi biker.ee'st ? Ehk räägib kuidas see vaidlus seal lõppes ? Sai tsikkel väga palju viga ?

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

see soolendur. rohkem hetkel ei tea.

kusjuures eile muudkui passisin taga olevaid autosid, kui võõtraja ees pidurdasin.

mumm@Horny Helga ;)
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Teema algataja
korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Minu see hooaeg algas sellega ,et mitte auto ei pannud tagant sisse vaid üks debiilistunud tsikli mees. Kes nüüd rõõmsalt väldib ja peidab ennast ....et vältida remondi kulude tasumist (Y)

E-pood

soolendur

Lugemata postitus Postitas soolendur »

Nu nii Räägib siis soolendur :twisted: Sõitsin hommikul tööle nagu juba aastaid teinud olen. Mustakivi ülekäigurajal püüdsin olla viisakas ja inimesed üle tee lasta ( rohkem ma seda viga ei tee) pidurdasin hoo maha kui korraga sain tunda sellist alg kiirenudst mida selle rata tehase andmed kohe kindlasti ei võimalda :( Edasi käis kõik ahvi kiirusel Hetkega sain aru et edasi võib ainult valusamaks minna kuna mul polnud aimugi kui suur se auto on ja mis kiirusega tuli. Aga õnneks ei läinud kuna ta sai enne ikka pidama kui mulle otsa sõitis. Seejärel ajasin end püsti läksin selle autojuhi juurde ja ütlesin et ta on Värdjas ja kas tal üldse silmad peas on :evil: Nu kutsuti välja politsei ja kiirabi mul kerge peapõrutus ja jalg vähe valus muidu ok. Loodan et ratta kiirelt korda saab ja jälle tänavale :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Teine kord ära tee seda viga hoopis ,et pidurdad liiga järsku ;)
Vaid sujuvalt ning pehmelt :twisted:
soolendur kirjutas:
pidurdasin hoo maha

E-pood

Tan121

Lugemata postitus Postitas Tan121 »

Mul oli täna balti jaama taga selline juhus, et seal on nii et autod pargivad paremal pool tee ääres. Teised sõidavad üsna vasakus ääres.
Tahtsin siis paremalt ühest autost mööda sõita kui see avastas et vasakust teeäärest on nii lahe paremööret teha ja keeras mulle ette. Pidurdasin tagaratta korraks blokki aga sain ilusti pidama ja taga tulnud auto andis täiega signaali. Mai saand aru kas ta on loll või mis. Mida sa signaalitad, ette ma kellelegi ei jäänud kuna sõitsin üsna paremas ääres, siis tuli kõrvale ja vahtis tigeda näoga, ega mina süüdi pole.
Seal on tegelt kaks rida, millest esimese on parkijad blokeerinud aga kui mahub siis kes mul keelab seal sõita.
Kasutaja avatar

Teema algataja
korke
s1000rr Guru
Kontakt:

EILE kusagil peale kella 18.30...oli lauluväljaku juures ,suunaga lasnamäe. Jällegi üks avarii. Ülekäigurajal pidurdanud tsikkel käis küllili :)
Tsikkel oli mustavärvi.
Kukkus kuna inimene läks ülekäigurajale ja juu siis ,et vältida otsa sõitu pingutas piduritega üle. Kes omaks võtab selle juhtumi :D ?

E-pood

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

ma kujutan ette, kui sujuvalt sookas enne ülekäigurada esirattale seisma jäi :twisted: :twisted:
Ilmselt autojuht ei osanud sellist tagaotsa tõusu ette näha ja kui lisaruum tekkis lasi piduripedaali lahti :D:D Aga kae imet, esiratas jäi maha :twisted:

/me omab imelist fantaasiat :twisted:

Hea et terve oled, maanteel näeme :wink:
Kes mett teeb, see mett sööb!

alambe
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas alambe »

kuna selline teema siin üleval, siis uuriks paljud siin autojuhtide toore terrori alla sattunud on?
nimelt oli üleeile selline juhus kus sõitsin autost mööda ja juht arvatavasti puhtast kadedusest üritas mind rammida ja peale seda kukkus mind jälitama, kuna olin naisega koos rattal siis igaks juhuks kruttisin eest ära.

eelmine aasta juhtus paar analoogset asja mul järvevanal kui ummiku ajal vaikselt mööda teeäärt tudistasin, siis ikka ka värdjad keerasid mulle meelega ette ja vibutasid rusikat. Kade rahvas ikka oleme:)

JC

Lugemata postitus Postitas JC »

alambe kirjutas:
eelmine aasta juhtus paar analoogset asja mul järvevanal kui ummiku ajal vaikselt mööda teeäärt tudistasin, siis ikka ka värdjad keerasid mulle meelega ette ja vibutasid rusikat. Kade rahvas ikka oleme:)
See on suht levinud käitumine... Samas autojuhti see siklimehe ette liikumine tahapoole ei lükka... lihtsalt on vaja ette rammida autoga et sa ei saaks mööda jumala eest!!!!

Ma ei näe üldiselt midagi mittemoraalset selles, kui siklimees foori taga esimese auto kõrvale läheb... nii-või-naa kaob enamik tsikleid kiiremini sealt kui autod... aga ka rammitakse kui nähtakse et tsikkel liigub fooritaga ettepoole.

(NB! Mõtlesin nii ka siis kui siklimees ei olnud vaid tavaline autojuht ) :twisted:
Viimati muutis JC, 03 Mai 2006, 12:49, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Emm.. ma tean, et teist keegi seda ei teeks, aga... ma kleepisin eelmine aasta omale rohelise lehe seljale.. :lol:

Aga asi toimis... päris paljud said aru, et sellest lollist tuleb ikka suure tiiruga mööda sõita... :lol:

Soolendurile terviseid.
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

Tan121

Lugemata postitus Postitas Tan121 »

Mul oli väga ebameeldiv juhus kui maanteel mingi jeep rohkem kui 140km/h minust mööda sõitis ja hea et peeglid kokku ei riivanud. Ehmatas ikka päris korralikult.
Selle kadedusega on see, et tööl ka töökaaslasele rääkisin, et ummikud eriti ei sega, et saab autodest mööda. Tema vastu, et vot tema selliseid mehi ei salli. Ma küsin et miks, ta ütles, et las istuvad ka samamoodi ummikus nagu teised :P Ehtne kadedus. Tegin talle ikka selgeks, et vahet pole ju, et ega me ju kedagi ei sega...loodan et jäi uskuma ja sai aru.
Kasutaja avatar

tonytonn
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

iiris tulevad ka jalgrattad foori taga ette ja jäävad siis tuimalt uimama, neid me pressime küll, et pärast ise edasi saaks aga tsiklitele olen alati ruumi teinud ja nad tänavad vastu. Ka sõiduautod tõmbavad tihti tsikli eest kõrvale kuigi ummikud on 7x hullemad kui siin. Ilmselt on seal kadedusest üle saadud, kuigi sõita ei osata eriti
don`t worry, drive happy!
Pilt

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Üldiselt on minu arust need kadeduse kompleksides jms autojuhid vist naca debiilid. Ma ei saa aru kuidas saab inimene olla nii loll et rammida kedagi jne keda ta ei suuda isegi eristada, ses mõttes et teise auto roolis olevat inimest sa näed... saad ta näo järgi hinnata kas suudad ma tegude üle ka vastutust võtta.... aga ma küll "zorrodega" väga võitlema ei kipuks :)

Selliste debiilide vastu aitab ainult peeteroja stiil. Järgmise foori all pead kinni ja annad lihtsalt molli. Vägivalla ( mida rammija-tõmbleja jne) harrastab aitab see kõige paremini.
Pole mõtet mingit "europiidset" susinat ajada a'la nii ei sobi jne.
See kui kiivriga mees annab vastu tatti... uskuge....isegi teist tugevam enamus juhtudel ei viitsi vastu hakata, sest teadmatus on suurim hirm.
Seda on neile debiilidele vaja ainult teadvustada !
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Täna hommikul siis tööl üht suht morni olemisega töökaaslast nähes, uurisin mis viga, et nii hapu nägu.
Ta kurdab: "panin matsu autoga täna".
ma selle peale: ´"et mis juhtus, luud kondid terved?"
töökaaslane: "jah, autol tiib on sassis, sõitsin tsiklile tagant sisse"....

Enne olin just hommikusi foorumi uudiseid vaadanud ja eks siis kohe küsimus tuligi "kas mustakivis?"
töökaaslane: "nojah..."

No on väike maailm kurat.
Soolendur - kui ta sinuga s...sti käitus, viska ES ma teen talle tuule alla...
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

ehh, ärge olge nii suured ja kurjad mootorratturid. :lol: mina olen väike (ja kuri) ja saan nii kenasti mööda (ei pea ju seal autode vahel foori ette liikudes kihutama) ja tõmmatakse ka kenasti eemale. :)

mumm@vahest on hea väike olla 8)
väike kuri mootorrattur

Bitchkiller

Lugemata postitus Postitas Bitchkiller »

Hommikul tööle minnes mingi takso tahtis mu pikali sõita, tuimalt rammis kõrvalritta ilma suunata, kuigi sõidan täistulega ja Lazeri väljalase teeb koledat häält...taksojuht oli kurt ja pime vist, sain ratta plokki aga napilt pääsesin. Õhtul töölt tulles, sebisin foori alla esimeseks aga kõrvalreas mingi Opel hakkas midagi üritama...sain minema, lasin 30ne alas nats maha, seal oli aukude lappimine ja lahtine kild maas, seal see Värdjas Opeliga tuiskas minust 100ga mõõda, tuli mulle ette, pidurdas ennast plokki ja napilt suutis ära keerata kõrvaltänavasse...mul jälle loha...MIS TOIMUB? Järgmine kord sõidan sellisele Värdjale järgi ja annan tappa rsk :twisted: Nüüd õhtul mõtlen: "Jess, täna jäid käed-jalad terveks"

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Ette keeramisest( kas see on vastand tahakeeramisele :) ) Raceril õigus, hirm aitab. Aga on üks eestlaslikum variant, nimelt pea kinni võta mobla helista poliisi ja ütle, et ilmselt purjus juht rammib kaasliiklejaid, number selline ja sõidusuund selline. Enamus autojuhte ehmatab omal kere lahti paljalt selle peale kui ta sind helistamas näeb, sest mine mootorratturit tea, äkki kutsub sõbrad appi.
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Räägite siin ohtudest mootorrattaga sõitmisel. Minge tehke üks tiir jalgrattaga :shock: siis saate aru, mis on ohtlik. Eile peale 4,6 km läbimist ja peale kaheksandat korda eluga pääsemist mõtlesin, et olen vist õnnesärgis sündinud.
Pole paar aastat jalgrattaga linnaliikluses tuisanud ja võin kinnitada, et kes teravaid elamusi tahab, siis see on suht odav moodus, adre laks on garanteeritud :D:D - elukindlustus kohustuslik :twisted:

Hiljem läks vähe lihtsamaks, ilmselt hakkasin aru saama, et sellel kaherattalisel pole just parim kiirendus omataoliste seas

sry, OT
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

Pikk kirjutas:
Räägite siin ohtudest mootorrattaga sõitmisel. Minge tehke üks tiir jalgrattaga :shock: siis saate aru, mis on ohtlik. Eile peale 4,6 km läbimist ja peale kaheksandat korda eluga pääsemist mõtlesin, et olen vist õnnesärgis sündinud.
Pole paar aastat jalgrattaga linnaliikluses tuisanud ja võin kinnitada, et kes teravaid elamusi tahab, siis see on suht odav moodus, adre laks on garanteeritud :D:D - elukindlustus kohustuslik :twisted:

Hiljem läks vähe lihtsamaks, ilmselt hakkasin aru saama, et sellel kaherattalisel pole just parim kiirendus omataoliste seas

sry, OT
sama siin. vähe sellest, et teravaid elamusi saab kuhjaga on ka jalgratturi jaoks teed kehvad, omal õnnestus suht kohe kumm puruks sõita.
Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Ei tea kuidas mõnel ikka juhtub ..

Ise sõitan ka ridade ja autode vahelt. Täistulesid ei kasuta. Kui normaalse kiirusega sõidan siis ei kipu keegi "ette keerama". See et suunda ei näidata, seda ikka juhtub. Vahest on põhjust näppu vibutada aga eks ma ka käin vahel mõnele autojuhile pinda. Yldiselt respekteeritakse mootorratturit kyll. Mäletan, et paar päeva tagasi linnas nigu ridade vahelt hakkasin ette sõitma nii maastur paremal tõmbas kiiruga teeserva. Vaatasin, et põrnitses mind veel tykk aega :)

peame koos autodega teele ära mahtuma, nii et sõdida pole mõtet. Tuleb yksteist näha ja arvestada. Kui keegi sihilikult hakkab liikluses käkki keerama, siis on muidugi asi tõsisem.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Vastan nii autojuhi kui mootorratturi seisukohalt.
Mootorratturi seisukohalt jah, autojuhid võiksid olla rahulikumad, endalgi on tulnud ette, et vibutatakse rusikat jne.
Autojuhi seisukohalt aga, ratturitel ei maksa igal võimalikul hetkel ka kahe sõidurea vahel siblima hakata, ainult siis kui on ruumi ja turvaline. Nimelt autojuhile ei pruugi meenuda, et seistes ummikus võiks kahesõidurea vahelt tulla veel keegi. Ikka juhtub, et kui on ummik, siis mõni juht üritab ette poole kiigata, et mis seal lahti on, sedasi toimides võib juhtuda, et autojuht keerabki mootorratturile ette.
Ise vaatan ka kuidas mõned ratturid ridade vahelt ette poole rühivad, kuigi ees on buss ja veok ning vahe nende vahel õige väike. Sõidan isegi vahel kui ummik on pikk ja oodata pole isu, kuid ainult siis kui tundub ohutu ja autod seisavad. Tänutäheks viipan käega, kui nende ette peatuma jään, see peaks neid rahustama ja olema vist veidi viisakam.
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Bitchkiller kirjutas:
Järgmine kord sõidan sellisele Värdjale järgi ja annan tappa rsk :twisted: Nüüd õhtul mõtlen: "Jess, täna jäid käed-jalad terveks"
MIDA SA SIIN FOORUMIS KÕVATAD... JÄRGMINE KORD LÄHEN JA TEEN JNE..
OLE MEES JA MINE TEE ÄRA KOHE KUI SELLINE ASI JUHTUB!!
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

Alati tuleb sõita sõidurea keskel, muidu juhtub ikka, et mõni imbetsill hakkab ennast sinu kõrvale mahutama. Vot sellest ma ei saagi aru, et mida võib käia läbi ühe autojuhi peast kui ta näeb, et tsikkel sõidab mööda vasakut või paremat sõidurea rattajälge ja siis ta hakkab sinust mööduma sõidurida vahetamata...

Igasugune viipamine aga rahustab neid kenasti. Eks olen isegi tihti autoroolis ja kui mõni tsikklimees tänutäheks viipab - kui talle ruumi olen teinud - siis on nii hea tunne.
Mõned tsikklimehed on aga veel hullemad ülbikud kui kõige rullinokalikumad autojuhid, et sealt siis ka võibolla selline suur vihavaen...

Aegajalt on aga selline tunne, et kui oleks nüüd miskit pikemat siis torkaks möned kummid katki (kalastus harpuun näiteks :twisted: )
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Kurjuures pauk pidi ikka päris tugev olema. See Mazda RX-8 seisab meil siin hoovipeal praegu ja auto üks nurk on ikka päris sees...
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Autojuhte on seinast seina, mootorrattureid on seinast seina............ no ja mis siis ???

Pointless teema.

Aga tead mulle keeras
ka 1 kord auto ette ja
teine kord pidin ise autole
tagant sisse sõitma.
Aga muidu on autojuhid
viisakad kui nendega
arvestad ja nende
eneseuhkust ei riiva.
Sülitan kolm korda üle
õla ja loodan et
tuleb ilus hooaeg
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

soolendur

Lugemata postitus Postitas soolendur »

nitse Pauk oligi päris suur ma arvan et kui sa oma GSXR turbo peale paned ei liigu see ka nii kiirelt kohalt minema kui minu ratas tunda sai
Täna käisin kahjukäsitluses tehti pildid ja vaja veel hinnapakkumised võtta loodan et pilli varsti korda saab :D

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

nitse kirjutas:
Kurjuures pauk pidi ikka päris tugev olema. See Mazda RX-8 seisab meil siin hoovipeal praegu ja auto üks nurk on ikka päris sees...
Offtopicuks: Eesti on ikka tõesti kuradi väike. Autokoolis selles mazdas olnud naine käib minuga ühes autokoolis samal kursusel...vist :P

PCDJ

Lugemata postitus Postitas PCDJ »

Pikk kirjutas:

sry, OT
Harjumise asi vast ise käin linnas pidevalt oma PUNASE rattaga sõitmas ei tundu midagi nii hull, paar korda on elu ainult silmeest läbi käinud ja 1e korra audi kabotti keset Peterburi mnt-d nähtud, et otsasõitu vältida(autojuht ei vaadanud paremale enne kui sõitu peterburi mnt-le alustas)Hiljem vabandas ka :lol: ainult jalakäijad kõvatavad ja eile sai ühega kehapeelt räägitudgi jalakäija alustas :shock:

sry, OT

Head paranemist soolendurile :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”