Õnnelik hommik streetfighteri omanikul.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Õnnelik hommik streetfighteri omanikul.
Streetfighter pidurdas enne ülekäigu rada ning tõmbas veits tagaratast õhku. Järgmisel hetkel sajas tagant sisse talle mazda . Tsiklist lõpetas lõpp kokkuvõttes mazda kapotil. Tundus ,et ise jäi terveks....
Keegi biker.ee'st ? Ehk räägib kuidas see vaidlus seal lõppes ? Sai tsikkel väga palju viga ?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:

Vaid sujuvalt ning pehmelt

soolendur kirjutas:pidurdasin hoo maha
Tahtsin siis paremalt ühest autost mööda sõita kui see avastas et vasakust teeäärest on nii lahe paremööret teha ja keeras mulle ette. Pidurdasin tagaratta korraks blokki aga sain ilusti pidama ja taga tulnud auto andis täiega signaali. Mai saand aru kas ta on loll või mis. Mida sa signaalitad, ette ma kellelegi ei jäänud kuna sõitsin üsna paremas ääres, siis tuli kõrvale ja vahtis tigeda näoga, ega mina süüdi pole.
Seal on tegelt kaks rida, millest esimese on parkijad blokeerinud aga kui mahub siis kes mul keelab seal sõita.
-
- Kontakt:

Tsikkel oli mustavärvi.
Kukkus kuna inimene läks ülekäigurajale ja juu siis ,et vältida otsa sõitu pingutas piduritega üle. Kes omaks võtab selle juhtumi

Ilmselt autojuht ei osanud sellist tagaotsa tõusu ette näha ja kui lisaruum tekkis lasi piduripedaali lahti

/me omab imelist fantaasiat

Hea et terve oled, maanteel näeme

nimelt oli üleeile selline juhus kus sõitsin autost mööda ja juht arvatavasti puhtast kadedusest üritas mind rammida ja peale seda kukkus mind jälitama, kuna olin naisega koos rattal siis igaks juhuks kruttisin eest ära.
eelmine aasta juhtus paar analoogset asja mul järvevanal kui ummiku ajal vaikselt mööda teeäärt tudistasin, siis ikka ka värdjad keerasid mulle meelega ette ja vibutasid rusikat. Kade rahvas ikka oleme:)
See on suht levinud käitumine... Samas autojuhti see siklimehe ette liikumine tahapoole ei lükka... lihtsalt on vaja ette rammida autoga et sa ei saaks mööda jumala eest!!!!alambe kirjutas:eelmine aasta juhtus paar analoogset asja mul järvevanal kui ummiku ajal vaikselt mööda teeäärt tudistasin, siis ikka ka värdjad keerasid mulle meelega ette ja vibutasid rusikat. Kade rahvas ikka oleme:)
Ma ei näe üldiselt midagi mittemoraalset selles, kui siklimees foori taga esimese auto kõrvale läheb... nii-või-naa kaob enamik tsikleid kiiremini sealt kui autod... aga ka rammitakse kui nähtakse et tsikkel liigub fooritaga ettepoole.
(NB! Mõtlesin nii ka siis kui siklimees ei olnud vaid tavaline autojuht )

Selle kadedusega on see, et tööl ka töökaaslasele rääkisin, et ummikud eriti ei sega, et saab autodest mööda. Tema vastu, et vot tema selliseid mehi ei salli. Ma küsin et miks, ta ütles, et las istuvad ka samamoodi ummikus nagu teised

Selliste debiilide vastu aitab ainult peeteroja stiil. Järgmise foori all pead kinni ja annad lihtsalt molli. Vägivalla ( mida rammija-tõmbleja jne) harrastab aitab see kõige paremini.
Pole mõtet mingit "europiidset" susinat ajada a'la nii ei sobi jne.
See kui kiivriga mees annab vastu tatti... uskuge....isegi teist tugevam enamus juhtudel ei viitsi vastu hakata, sest teadmatus on suurim hirm.
Seda on neile debiilidele vaja ainult teadvustada !
Ta kurdab: "panin matsu autoga täna".
ma selle peale: ´"et mis juhtus, luud kondid terved?"
töökaaslane: "jah, autol tiib on sassis, sõitsin tsiklile tagant sisse"....
Enne olin just hommikusi foorumi uudiseid vaadanud ja eks siis kohe küsimus tuligi "kas mustakivis?"
töökaaslane: "nojah..."
No on väike maailm kurat.
Soolendur - kui ta sinuga s...sti käitus, viska ES ma teen talle tuule alla...

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:

Pole paar aastat jalgrattaga linnaliikluses tuisanud ja võin kinnitada, et kes teravaid elamusi tahab, siis see on suht odav moodus, adre laks on garanteeritud

Hiljem läks vähe lihtsamaks, ilmselt hakkasin aru saama, et sellel kaherattalisel pole just parim kiirendus omataoliste seas
sry, OT
sama siin. vähe sellest, et teravaid elamusi saab kuhjaga on ka jalgratturi jaoks teed kehvad, omal õnnestus suht kohe kumm puruks sõita.Pikk kirjutas:Räägite siin ohtudest mootorrattaga sõitmisel. Minge tehke üks tiir jalgrattagasiis saate aru, mis on ohtlik. Eile peale 4,6 km läbimist ja peale kaheksandat korda eluga pääsemist mõtlesin, et olen vist õnnesärgis sündinud.
Pole paar aastat jalgrattaga linnaliikluses tuisanud ja võin kinnitada, et kes teravaid elamusi tahab, siis see on suht odav moodus, adre laks on garanteeritud:D - elukindlustus kohustuslik
![]()
Hiljem läks vähe lihtsamaks, ilmselt hakkasin aru saama, et sellel kaherattalisel pole just parim kiirendus omataoliste seas
sry, OT
http://www.motoservice.ee
Ise sõitan ka ridade ja autode vahelt. Täistulesid ei kasuta. Kui normaalse kiirusega sõidan siis ei kipu keegi "ette keerama". See et suunda ei näidata, seda ikka juhtub. Vahest on põhjust näppu vibutada aga eks ma ka käin vahel mõnele autojuhile pinda. Yldiselt respekteeritakse mootorratturit kyll. Mäletan, et paar päeva tagasi linnas nigu ridade vahelt hakkasin ette sõitma nii maastur paremal tõmbas kiiruga teeserva. Vaatasin, et põrnitses mind veel tykk aega

peame koos autodega teele ära mahtuma, nii et sõdida pole mõtet. Tuleb yksteist näha ja arvestada. Kui keegi sihilikult hakkab liikluses käkki keerama, siis on muidugi asi tõsisem.

-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Mootorratturi seisukohalt jah, autojuhid võiksid olla rahulikumad, endalgi on tulnud ette, et vibutatakse rusikat jne.
Autojuhi seisukohalt aga, ratturitel ei maksa igal võimalikul hetkel ka kahe sõidurea vahel siblima hakata, ainult siis kui on ruumi ja turvaline. Nimelt autojuhile ei pruugi meenuda, et seistes ummikus võiks kahesõidurea vahelt tulla veel keegi. Ikka juhtub, et kui on ummik, siis mõni juht üritab ette poole kiigata, et mis seal lahti on, sedasi toimides võib juhtuda, et autojuht keerabki mootorratturile ette.
Ise vaatan ka kuidas mõned ratturid ridade vahelt ette poole rühivad, kuigi ees on buss ja veok ning vahe nende vahel õige väike. Sõidan isegi vahel kui ummik on pikk ja oodata pole isu, kuid ainult siis kui tundub ohutu ja autod seisavad. Tänutäheks viipan käega, kui nende ette peatuma jään, see peaks neid rahustama ja olema vist veidi viisakam.
Igasugune viipamine aga rahustab neid kenasti. Eks olen isegi tihti autoroolis ja kui mõni tsikklimees tänutäheks viipab - kui talle ruumi olen teinud - siis on nii hea tunne.
Mõned tsikklimehed on aga veel hullemad ülbikud kui kõige rullinokalikumad autojuhid, et sealt siis ka võibolla selline suur vihavaen...
Aegajalt on aga selline tunne, et kui oleks nüüd miskit pikemat siis torkaks möned kummid katki (kalastus harpuun näiteks

Pointless teema.
Aga tead mulle keeras
ka 1 kord auto ette ja
teine kord pidin ise autole
tagant sisse sõitma.
Aga muidu on autojuhid
viisakad kui nendega
arvestad ja nende
eneseuhkust ei riiva.
Sülitan kolm korda üle
õla ja loodan et
tuleb ilus hooaeg
Harjumise asi vast ise käin linnas pidevalt oma PUNASE rattaga sõitmas ei tundu midagi nii hull, paar korda on elu ainult silmeest läbi käinud ja 1e korra audi kabotti keset Peterburi mnt-d nähtud, et otsasõitu vältida(autojuht ei vaadanud paremale enne kui sõitu peterburi mnt-le alustas)Hiljem vabandas kaPikk kirjutas:Räägite siin ohtudest mootorrattaga sõitmisel. Minge tehke üks tiir jalgrattagasiis saate aru, mis on ohtlik. Eile peale 4,6 km läbimist ja peale kaheksandat korda eluga pääsemist mõtlesin, et olen vist õnnesärgis sündinud.
Pole paar aastat jalgrattaga linnaliikluses tuisanud ja võin kinnitada, et kes teravaid elamusi tahab, siis see on suht odav moodus, adre laks on garanteeritud:D - elukindlustus kohustuslik
![]()
sry, OT

sry, OT
Head paranemist soolendurile

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.